deedee0 25.05.06, 06:28 czy możecie polecic jakieś zajeci abaletowe od września dla 5-latki. Takie, żeby cieszyły i były przyjemnością. Czy macie jakieś dowiadczenia. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nautika1 Re: balet dla 5-latki 31.05.06, 19:18 Nie wiem, gdzie mieszkasz, ale szkoła baletowa z prawdziwego zdarzenia jest przy szkole 114 na Ugorku. Ja jestem zadowolona z zajęć, mojej córce bardzo się podoba, tyle,że jest to droga przyjemność Odpowiedz Link Zgłoś
jaka4 Re: balet dla 5-latki 04.07.06, 17:01 Polecam Krakowską Akademię Tańca w Rynku Glównym(obok delikatesów.) Zajęcia już od 4 roku życia,początkowo dwa razy w tygodniu. Koszt ok 150 zl.miesięcznie Odpowiedz Link Zgłoś
zabeczka73 Re: balet dla 5-latki 07.07.06, 21:23 Klub Kuźnia na os. Złotego Wieku. Zajęcia dla dzieci od 4 roku życia . Koszt 30 złotych za miesiąc, 2 razy w tygodniu. Cieszą się dobrą opinią. Zależy tylko gdzie mieszkasz... zabeczka Odpowiedz Link Zgłoś
aggim Re: balet dla 5-latki 01.09.06, 23:02 Bardzo cenna informacja -moze skorzystamy! A swoją drogą podnoszę temat, może ktoś się podzieli czymś ciekawy. Ja szukam dla 4-latki... Agi Odpowiedz Link Zgłoś
dipi1 Re: balet dla 5-latki 02.09.06, 07:58 Ja też szukam podobych zajęć w okolicach Dębnik, Ktoś coś może polecić? Odpowiedz Link Zgłoś
olejnikj Re: balet dla 5-latki 02.09.06, 21:20 Polecam studio baletowe przy operze krakowskiej. Moja córka chodzi tam już 3 rok jest zachwycona, ja też. Napawdę warto. Odpowiedz Link Zgłoś
anndelumester Re: balet dla 5-latki 03.09.06, 00:05 znajomi też to polecali, ich dziecko chodzi tam juz 3 rok Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: balet dla 5-latki 03.09.06, 12:55 Ann ale które zajęcia? Te przy operze krakowskiej? Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Re: balet dla 5-latki 02.09.06, 22:59 Dziewczyny czy mogłybyście się wypowiedzieć nt polecanych przez Was zajęć baletowych, czy są one prowadzone raczej jako zabawa, czy od razu próbuje się zrobić z tych dziewczynek baletnice? Bo ja chciałabym może balet dla moich córek, ale jako fajną formę spędzania czasu wolnego, a nie jako stres z jakąś podstarzałą primabaleriną, która będzie tam nad nimi "pracować" Szukam zajęć, które balet będą traktować jako hobby a nie jako przymiarkę do szkoły baletowej. Odpowiedz Link Zgłoś
dipi1 Re: balet dla 5-latki 03.09.06, 21:09 Witam, Mam kilka istotnych pytań na temat szkółek baletowych - Ile kosztują takie zajęcia - jak często się odbywają - kto prowadzi grupę - jaka jest duża grupa. Wasze opinie są dla mnie bardzo ważne dlatego dzięki za wszelkie informacje. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nautika1 Re: balet dla 5-latki 05.09.06, 11:42 Zajęcia w naszej szkole kosztowały 900 zl za semestr, 2 x po 2 godz., w grupie ok. 15 dziewczynek. Za stroje na koncert galowy dodatkowo płaciłam 80zl. Grupe prowadzi doświadczona trenerka i Pani która gra na pianinie. Podobało nam się, ale po roku zrezygnowałam, głównie ze wzgledu na koszty... Odpowiedz Link Zgłoś
monik71 Re: balet dla 5-latki 05.09.06, 23:53 polecam Szkoła Tańca WENA trenerzy: Justyna i Rafał Lebiest Moja córka chodzi tam już 5-ty rok (teraz ma 10 lat)wprawdzie na taniec estradowy, ale jestem bardzo zadowolona, bo cena nie jest wygórowana, trenerzy są dobrzy i traktują zwłaszcza zajęcia dla tych młodszych jako formę rozrywki. Nie wiem gdzie mieszkasz, ale oni prowadzą zajęcia w różnych miejscach (szkołach, przedszkolach) Odpowiedz Link Zgłoś
dama.nie.sama Re: balet dla 5-latki 07.09.06, 11:28 czy mogłabyś podać jakieś namiary do tej szkoły - szukam na necia, ale nic nie ma. dziekuje z góry Odpowiedz Link Zgłoś
deedee0 Re: balet dla 5-latki 15.09.06, 20:32 DZięki za odpowiedzi. Mieszkam w Bronowicach i szukam czegos w tej okolicy. byłam w szkole baletowej na rynku Głównym, ale bardzo skutecznie mnie do siebie zniechęcili - np. nie pozwolili mi zobaczyć sali, gdzie dzieci mają zajęcia, od razu powiedzieli, że rodzice nie mogą być w czasie zajęć - widzieć co dzieci robią. Tam na pewno nie zapiszę, ale musze się dowiedzieć o zajęciach przy operze. CZy ktoś da jakieś namiary? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda42 Re: balet dla 5-latki 17.12.06, 21:58 Czy ktoś mógłby podać mi namiary na tę szkołę przy Operze? Też mieszkam w Bronowicach i szukam czegoś po tej stronie Krakowa. Moja córka ma teraz 3,5 roku czy to wystarczająco na takie zajęcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
aggim Re: balet dla 5-latki 15.09.06, 22:59 My juz wybralismy -chodzimy do Domu Harcerza przy ul.Lotniczej /Olsza/ do zespołu Lajkonik /tance ludowe/. W sumie zdecydowała lokalizacja. Coreczka zachwycona, wiec to najwazniejsze. Cena bardzo rozsadna -60zl/semestr. Odpowiedz Link Zgłoś
aggim Re: balet dla 5-latki 15.09.06, 23:00 Tak... i jeszcze mialo byc - Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
babatera Re: balet dla 5-latki 02.01.07, 19:46 A my chodzimy do Klubu Muzyki Współczesnej przy ul. Dobrego Pasterza. 1 raz w tygodniu - głównie gimnastyka 40 zł/miesiąc dzici bardzo chętnie chodzą. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś