Dodaj do ulubionych

Apel Premiera

08.12.12, 20:49
" Serdecznie prosze was o taki drobny zakup a te swieta beda dla nas wszystkich latwiejsze i przyjemniejsze "

I tak nasz Premier apelowal wkladajac do kosza zakupione produkty zywnosciowe w ramach akcji "Swiateczna zbiorka zywnosc "

I bardzo mnie to zniesmaczylo.Premier rzadu winien rzadzic TAK aby nie musial robic gestu dla ubogich.A jezeli juz dla uspokojenia sumienia to, moze tak apel do Poslow,Senatorow o podzielenie sie w grudniu miesieczna gaza .
Ludzka rzecz pomagac ...
Obserwuj wątek
    • eurytka Re: Apel Premiera 09.12.12, 05:57
      Nie chcę nic mówić,
      to jest po prostu pokazowe
      i mało praktyczne z tym ryżem i olejem czy makaronem i cukrem....
      Ileż się uszkodzi, rozsypie...
      Dać komuś cukierka czy rybkę i sumienie uspokojone.
      Niech sobie po świetach, świat liże przez szybkę.
    • sagittarius954 Re: Apel Premiera 09.12.12, 08:08
      Popieram twoja wypowiedz.
      • natla Re: Apel Premiera 09.12.12, 09:14
        Też tak zareagowałam, choć sama do kosza zawsze coś wrzucam, ale nie ryż czy mąkę. I też uważam, że stosowniejszy (o ile w ogóle o stosowności można mówić) byłby apel do bogaczy politycznych i biznesowych. Taki całoroczny, a nie świąteczny.
    • pierogi_z_jagodami Re: Apel Premiera 09.12.12, 09:38
      facet odleciał już dawno z tej rzeczywistości, ale o ile go dobrze oceniam, upadnie na cztery łapy
      • amityr Re: Apel Premiera 09.12.12, 09:51
        W większości ta cała i poprzednio rządząca przez 20 lat hołota pochodzi z Solidarnośći,w której też praktycznie nic nie zrobiła. Idea sięgnęła bruku.Niedługo ludzie podniosą ten polbruk.
        • misia007 Re: Apel Premiera 09.12.12, 10:18
          Apelu nie widziałam ale też uważam,że to nie premier powinien apelować do naszych sumień i ....kieszeni.
          • polnaro Re: Apel Premiera 09.12.12, 14:17
            wink Coś chciał zrobić 'pożytecznego', a WY....., big_grin niewdzięczny naród.....
            • pierogi_z_jagodami Re: Apel Premiera 09.12.12, 15:11
              Od dłuższego czasu sprawa wrażenie przytrzaśniętego drzwiami, gdyby nie Kaczyński już by nie rządził
              • filip505 Re: Apel Premiera 09.12.12, 15:34
                ....kazdy apel w dobrej sprawie potrzebny,
                moim zdaniem to przyzwoity czlowiek i
                niezly polityk,ale fakt,salomonem nie jest,
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka