marzena_ruczaj 29.05.06, 00:47 Czy ktos korzysta z Promedisu w Krakowie i moglby polecic dobrego ginekologa do prowadzenia ciazy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeciwcialo Re: Krakow-Promedis-ginekolog 29.05.06, 08:08 Tam jest chyba tylko 2 ginekologów. Wybór masz więc niewielki. Odpowiedz Link Zgłoś
mada06 Re: Krakow-Promedis-ginekolog 29.05.06, 13:31 ja prowadziłam ciążę u dr Peszka. bardzo dobry lekarz i fajny człowiek. mogę go polecić. jak chcesz wiedzieć więcej to napisz na priva. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
mgosz Re: Krakow-Promedis-ginekolog 29.05.06, 15:31 Witam, Polecam dr. Peszka, super czlowiek i lekarz, mnie przypadl do serca w 100%. Natomiast dr. Kaminska, bez "ikry", poczawszy od tego ze na wizycie na ktorej powiedzialam jej ze jestem w ciazy, zalozyla mi ksiazeczke, dala ulotki i poinformowala mnie jaki odsetek jest poronien w pierwszym trymestrze, aha wynalazla mi jeszcze bakterie na ktora zapisala mi masc za 150 zl, a jak poszlam do Peszka to dostalalm czopki do zrobienia za 5 zl. Ale ta opinia moze byc bardzo subiektywna, najlepiej idz do obu lekarzy i zdecyduj sama. pozdrawiam Magda Odpowiedz Link Zgłoś
auxanne Re: Krakow-Promedis-ginekolog 31.05.06, 22:04 Ja tez mam niemiłe wspomnienia związane z panią dr Kaminska. Nie polecam. Mnie diagnoze postawila "na oko" - bez żadnych badan i oczywiscie sie nie potwierdzila. Po pierwszej wizycie zmienilam lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
justylka Re: Krakow-Promedis-ginekolog 29.05.06, 16:28 Moją ciąże prowadziłą dr kaminska i jestem bardzoz adowolona faktycznie na początku moze wydawać się oschła... czym dłuej błam jej pacjentką, tym miałayśmy lepszy kontakt, no i rodziła ze mną na Ujastku Odpowiedz Link Zgłoś
anna.michal Re: Krakow-Promedis-ginekolog 29.05.06, 21:38 Ja chodziłam w Herbewwie do KAmińskiej i byłam zadowolona przez ten czas kiedy mnie prowadziła. (do 7 miesiąca, potem musiałam zmienic) Nie wiem czy na wadowickiej jest ginekolog - tam jest drugi oddział Promedisu. Odpowiedz Link Zgłoś
jjk11 Re: Krakow-Promedis-ginekolog 30.05.06, 11:35 Ja bym teraz najpierw zastanawiała się w jakim szpitalu rodzić, a potem dopiero ginekolog - bo jak dr Peszek to wiadomo,że on pracuje w Koperniku (a różne sa opinie na temat tej porodówki) a jak dr Kamińska to Ujastek (też opinie bardzo różne). Ja chodziłam najpierw do dr Kamińskiej a jak ciąza okazała sie zagrożona to do dr Peszka (żeby w razie czego przed terminem rodzić na Kopernika). Ostatecznie wszystko sie dobrze skończyło i rodziłam na Ujastku, do czego dr Peszek niewiele się przydał. Tak więc w sumie podjęłam niezbyt fortunne decyzje - ale to okazało się dopiero jak maluszek sie urodził. Teraz chodzę nadal do dra Peszka i go polecam. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
marzena_ruczaj Re: Krakow-Promedis-ginekolog 30.05.06, 19:39 Peszek pracuje rowniez na Ujastku, ale przy porodzie dla mnie najwazniejsza jest polozna, nie lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
mgosz Re: Krakow-Promedis-ginekolog 31.05.06, 10:30 dr Peszek przyjmuje porody rowniez w SPESie Odpowiedz Link Zgłoś
jjk11 Re: Krakow-Promedis-ginekolog 31.05.06, 11:49 O! To dobrze wiedzieć! Mój synek ma już 14 miesięcy - więc info mam nieco przestarzałe. Co do połoznej to oczywiście masz rację - a w Ujastku - jak czytałam na forum "ciężarówek" - coś się bardziej w tym kierunku ucywilizowało. Odnośnie lekarza to jednak wydaje mi się, ze gdy sa jakieś problemy i na ten przykład trzeba leżeć w szpitalu - to lekarz się niestety bardzo przydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
anna.michal Re: Krakow-Promedis-ginekolog 22.06.06, 23:11 Byłam dzisiaj na Wadowickiej. Przyjmuje tam 3 ginekologów, w tym dr Peszek (ten co na Lubelskiej) nazwisk pozostałych nie pamiętam - chyba dwie kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś