toskaniaa 24.09.06, 14:55 Czy ktoras z mam podpowie gdzie zapisac szesciolatka na pianino? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
damina Re: Pianino Kraków 19.10.06, 10:59 W domu kultury na Krasickiego bardzo super pan uczy grać. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1302 Re: Pianino Kraków 19.10.06, 11:12 Jesli jesteś zainteresowana lekcjami w domu, to mogę polecić fajnego nauczyciela. Odpowiedz Link Zgłoś
marzek2 Do Kasia1302 20.11.06, 09:44 Witaj, Czy mogłabyś mi napisać na priv namiary na dobrego nauczyciela od pianina? Szukam kogoś dla mojej 6 latki. Wiesz może jaki jest przybliżony koszt lekcji? Odpowiedz Link Zgłoś
anetark Re: Pianino Kraków 20.10.06, 09:46 Witajpolecam szkłę muzyczna Istopnia na ulicy.Józefińskiej w Podgórzu.Koszt 20zl za 30 minut lekcji.pozdrawiam Aneta Odpowiedz Link Zgłoś
ziutap1 Re: Pianino Kraków 16.11.06, 01:04 Do szkoły muzycznej: na Pilotów, Józefińskiej lub w Hucie - Centrum E 2. Szkoły są za darmo i uczą w nich tacy, którzy sami umieją grać i wiedzą jak tego nauczyć. W domach kultury często uczą ludzie bez odpowiedniego przygotowania, przepisy nie stawiają tzw. instruktorom żadnych wymagań w kwestii wykształcenia i kwalifikacji - często taka nauka to strata czasu i pieniędzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama