Dodaj do ulubionych

@@@@@MAMY Z KRAKOWA@@@@@@@@

IP: *.* 30.01.02, 10:30
Pozdrawiam wszystkie mamy z Krakowa.Myślenice są tak niedaleko.Co tam u was słychać.
Obserwuj wątek
    • Gość: biba Re: @@@@@MAMY Z KRAKOWA@@@@@@@@ IP: *.* 31.01.02, 10:14
      Witam !Jestem mamą 16 miesięcznego łobuziaka.Chętnie poznam mamy Krakuski! Pozdrawiam
      • Gość: Mia Re: @@@@@MAMY Z KRAKOWA@@@@@@@@ IP: *.* 01.02.02, 10:55
        Cześć Biedrono ! Mały odzew, narazie. Więc rozpocznę, chociaż jakies 2 miesiące temu takie hasło się już pojawiło.Moje imię - Małgosia, moja pociecha skonczy roiczek za dwa tygodnie. To męska pociecha. I alergiczna. Mieszkam troszke za Krakowem,w rejonie Nico, ale tu pracuje i czuje się krakowianką w 100%.
    • Gość: Mo Re: @@@@@MAMY Z KRAKOWA@@@@@@@@ IP: *.* 03.02.02, 01:22
      Kraków pozdrawia :hello: i... zaprasza do Krakowa na wiosenny??? spacerek
      • Gość: Grażyna Re: @@@@@MAMY Z KRAKOWA@@@@@@@@ IP: *.* 06.02.02, 00:42
        Pozdrawiają Myślenice :hello:Dobrze wiedzieć że Kraków też tu jest, bo Poznań , Warszawa itd. a o Krakowie nic nie słychac .Czyżby tak mało nas było z Krakowa i okolic? Chyba nie. Może reszta się przebudzi z zimowego snu. Wiosna nadeszł troszke szybciej to i lepiej, bo na spacery można wychodzić teraz codziennie.Mam dwoje dzieci 3lata Ula i 2 miesiące Krzyś.PozdrawiamGrazyna Pozdrawiam
        • Gość: Bożena Re: @@@@@MAMY Z KRAKOWA@@@@@@@@ IP: *.* 06.02.02, 09:34
          Grażynko, nie ma czasu siedzieć w sieci, z pracy wracam o 18.00, dzień w dzień, weekendy zajete w szkole (co tydzień sesja na głowie) Piękna pogoda a tu dziecko dostaje w piątek goraczkę bez innych objawów (39 stopni) . I tydzień na nowo i w sobotę nastepny egzamin (pamięciówka- heeeee) itp. a w dodatku jestem sama, a Marysia dwulatek przechodzi teraz okres buntu! Ale cieszę się, że słońce świeci mimo iż cały dzień siedzę w oficynie gdzie nie ma okien.No i chciałoby Ci się pisać. Wystarczy, że czytam i zazdroszczę.Całusy dla wszystkich Krakowianek :hello:
    • Gość: AnnaR Re: @@@@@MAMY Z KRAKOWA@@@@@@@@ IP: *.* 08.02.02, 11:11
      na serio nas malutko tutaj, albo jesteśmy wszystkie tak zapracowane jak pisała Bożenka. Ja też teraz zamykam sesję (brrrrr...), a mały się właśnie rozchorowł po "wiosennych" spacerkach więc go jakoś tam kurujemy, ale jak do poniedziałku się nie poprawi to idziemy do pani doktor. Tak to z tą wiosną w środku zimy bywa. Uważajcie na zdrówko!!!!!Pozdrawiamy Anka i Dawidek (7 miesięcy)
    • Gość: Urszula Re: @@@@@MAMY Z KRAKOWA@@@@@@@@ IP: *.* 10.02.02, 21:58
      Pozdrawiam z Azorów. Szczególnie miło i serdecznie wszystkie mamy trzydziestolatki. Szukam kontaktu z osobami korzystającymi z branżowej kasy chorych, chodzi mi szczególnie o pediatrów z Wrocławskiej.
    • Gość: MonikamamaBartka Re: @@@@@MAMY Z KRAKOWA@@@@@@@@ IP: *.* 11.02.02, 10:44
      PozdrawiamMieszkam w Podgórzu okolice Rynku Podgórskiego. Obecnie w pracy. Mam 8 miesięcznego Bartusia, który jest alergikiem pokarmowym. Jeszcze raz gorąco pozdrawiam wszystkie Mamy i ich Pociechy.
    • Gość: MonikamamaBartka Re: @@@@@MAMY Z KRAKOWA@@@@@@@@ IP: *.* 11.02.02, 10:56
      Witam.Czy wiecie gdzie w Krakowie jest sklep "Mothercare". Tyle się o nim naczytałam na forym. Chciała bym zobaczyc osobiście.
    • Gość: MonikamamaBartka Re: @@@@@MAMY Z KRAKOWA@@@@@@@@ IP: *.* 14.02.02, 10:09
      Witajcie Dziewczyny!!!Piękny dzień na spacer, chociaz trochę chłodny.Pozdrawiam wszystkie Krakowianki :hello:
      • Gość: Grażyna Re: @@@@@MAMY Z KRAKOWA@@@@@@@@ IP: *.* 14.02.02, 11:46
        Dla nas za chłodny po tak długim czasie siedzenia w ciepełku. A gdzie na ten spacer się wybieracie. Ja mieszkałam kiedyś na Osiedlu Podwawelskim.Pozdrawiam Grażyna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka