Dodaj do ulubionych

SZUKAM NIANI Z KRAKOWA

IP: *.* 26.04.02, 16:37
Czy ktos moze mi polecic dobra niedroga nianie do 1,5 rocznego malca na 7h dziennie bez sobot i niedziel? Jak wogole cenia sie opiekunki w Krakowie? Chcialabym pania z doswiadczeniem.
Obserwuj wątek
    • Gość: krakowianka Re: SZUKAM NIANI Z KRAKOWA IP: *.* 26.04.02, 17:14
      Ja obecnie opiekuję się dzieckiem i dostaję 600 zł za miesiąc i pracuję 8,5 godz.bez sobót i niedziel.Jeżeli interesuje cię osoba do opieki ale bez doświadczenia tyle co swoje siostrzenice wychowała to mogę ci kogoś polecić.Już był taki post czy ty go pisałaś?Ta osoba mieszka w łagiewnikach.
    • Gość: iberia Re: SZUKAM NIANI Z KRAKOWA IP: *.* 26.04.02, 21:10
      cześć,ja mogę polecić najlepsza nianie w Krakowie czyli mnie.opiękuje się dziećmi od 4 lat więc doswidczenie na pewno mamsmile.w ubiegłym roku pracowałąm z chłopcem który miał roczek<jak zaczynałąm>i dwa latka jak odchopdziłam.nie jestem z nim,bo poszedł do przedszkola a mnie urodził się synek.teraz pracuje z rodzenstwem tzn .opeikuje sie nimi ale popludniu.Codziennie od rana do godziny 15 jestem wolna więc chętnie zajęłabym sie w tym czasiejakimś bobasem.jesli byłabys zainteresowana to pisz na privpozdrawiamiza,mama 5,5 miesiecznego Kubkap.s.jestem raczej znana tutaj osoba wiec moze znalazlyby sie jakies opiniesmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka