Dodaj do ulubionych

chcę zmienić pediatre

IP: *.* 06.11.02, 14:02
Mam od dłuższego czasu wątpliwości co do mojej lekarki.Zawsze jest wszystko w porządku.Ale w poniedziałek tak mnie wkórzyła nie chce mówić brzydko ...ze myslałam że jej dokopie.Otórz mój syn miał silną biegunke aż się z niego lało, więc zadzwoniłam do niej żeby się umówić na wizyte domową.Ponieważ do przychodni muszę jechać cztery przystanki tramwajowe,stwierdziłam że tak będzie najlepiej.A lekarka na to że ona musi go zobaczyć natychmiast bo nie wie czy nie jest odwodniony i może trzeba jechać do szpitala.Mówie jej że jestem w pracy i nie dojadę już.A ona już wyżuty że skąd wiem jak się dziecko czuje.no to ja że siedzi z babcią i dzwonie do niej jaki jest stan dziecka.Może pomyślicie że powinnam w takiej sytuacji wziąśc sobie wolne ale ja opiekuję sie innym dzieckiem nielegalnie bez umowy i jego rodzice też pracują.A zanim się oni zwolnią i dojadą do domu to ja najwcześniej mogę do niej dojechać na 15.00 Więc umówiłam się z nią na 15.W przychodni byłam na14.30 i jej już nie było musiałam siedzieć 30 minut na inną lekarke.Ale chodzi mi o to że ja ją prosiłam żeby przyszła do domu.Myślałam że siedzi do wieczora w przychodni i dlatego nie może do mnie dojechać a ta franca poszła sobie do domu.Tak mnie to wkużyło że postanowiłam zmienić lekarza jeżeli możecie mi dać namiary na jakiegoś dobrego pediatre to bardz bym prosiła.Może znacie młynarską z kozłówka.Albo gdzieś w podgórzu.Ale się rozpisałam Ania.
Obserwuj wątek
    • Gość: flaska Re: chcę zmienić pediatre IP: *.* 07.11.02, 01:09
      Nie znam lekarzy z kozłówka . Ja chodzę na Białoruską do dr. Kowalskiej i jestem w miarę zadowolona (nie ze wszyskim się zgadzam i czasem nie podaję niektórych leków ; nie mam natomiast problemów ze skierowaniami czy receptami a najważniejsze , że antybiotyki są ostatecznością kiedy już wszystko inne zawiedzie - wiem że nie wszystkim to odpowiada) . Zdarzyło mi się rownież bywać u dr . Warzechy i ją mogę polecić (też na Bialoruskiej).Nie wiem jak jest na Bochenka - jeśli chcesz to mogę popytac w przedszkolu czy ktoś tam chodzi do pediatry.ewa
      • Gość: Ika Re: chcę zmienić pediatre IP: *.* 09.11.02, 20:57
        Flaska, a czy to jest też przy okazji Twój "rejon", ta Białoruska...? To my chyba gdzieś niedaleko siebie mieszkamy ;)
        • Gość: flaska Re: chcę zmienić pediatre IP: *.* 10.11.02, 00:17
          Mieszkam po drugiej stronie ulicy - na Piaskach (obok pawilonu)- jesli coś Ci to mówi ;)ewa
          • Gość: Ika Re: chcę zmienić pediatre IP: *.* 11.11.02, 10:07
            Mówi, mówi!! Wychowałam się w tych rejonach, konkretnie Wola Zachód :) A obecnie mieszkam na Kurdwanowie, tam gdzie pętla tramwajowa ;) Blisko! :)
            • Gość: flaska Re: chcę zmienić pediatre IP: *.* 12.11.02, 02:29
              A ja 10 lat mieszkalam na Bojki ;)ewa
    • Gość: sarenka Re: chcę zmienić pediatre IP: *.* 13.11.02, 10:31
      CześćMieszkam na Kurdwanowie, a chodzę do przychodni na ul.Wysłouchów. Chodzę do dr Piergies Barbary. Jestem zadowolona.Kobieta po 40-ce.Ma dodatkową specjalizację od chorób płuc, czyli zakładam że wszelkie infekcje oddechowe dobrze zna.Anielska cierpliwośc do mnie. Zawsze przychodzę z listą pytań, a ona cierpliwie na wszystkie pytania odpowiada.Mam telefon domowy i dzwonię kiedy potrzebuję, nawet w niedzielę. W przychodni jest jeszcze dr Hausner u której byłam raz i było okej. U pozostałych byłam też gdy moja lekarka była na urlopie. Są okropne. Rozpisałam się nieżle.PozdrawiamKatarzyna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka