Gość: nataszat IP: *.* 21.12.02, 12:45 Poszukuję kompetentnego pediatry z Krakowa, który byłby skłonny przyjechać na wizytę domową. Jeżeli znacie takowych, możecie polecić, bardzo prosze o namiary.Mama 7 tyg. Zosi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: KasiaR Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 23.12.02, 14:01 Dr Rompel. Podaj jakis adres e-mail, przesle nr tel. Jest świetna! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joanna100 Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 01.01.03, 16:46 Ja też szukam jakiegos sensownego pediatry, najlepiej z okolic B. Prądnika albo Śródmieścia, najlepiej żeby miał umowę z Kasą Chorych no i był bez grymasów dostepny na telefon. Przyjście na świat naszego pierwszego maleństwa zbliża sie dużymi krokami ( 35 tydzień) i szczeże mówiąc nie chcę potem nerwowo szukać jakby się coś działo a tym bardziej spotkać sie z jakims niekompetentnym pajacem.W zamian( albo jakby ktos chciał) mogę dać namiary na super ginekologa, prowadziła mnie całą ciążę i naprawdę jest genialna, a przy tym wygodna bo ma u siebie wszystko tzn. USG, KTG, i mozliwość zrobienia badań krwi i innych.Pozdrawiam wszystkie Mamy i przyszłe Mamy i czekam na odpowiedź pa,pa Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bellith Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 09.01.03, 20:15 Proszę, prześlij mi również jej nr tel. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orfi Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 03.03.03, 14:10 Cześć! Czy możesz mi przesłać nr.telefonu tej pani doktor ? Pozdrawiam Orfi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iberia Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 01.01.03, 18:13 czesc,ja tez sie wypowiem.pisalam juz iiedys i napisze raz jeszcze :dr Krzysztof Strózik <tel i adres na priv>.pozdrawiamyiza i Kubeczek <do ktorego pan doktor przyjezdzal kilka razy w tygodniu > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bellith Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 09.01.03, 20:13 Cześć!!! Możesz mi podać adres i tel. tego lekarza na priva??? Please Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola.s Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 03.03.03, 20:14 WitamMam bardzo dobrą prywatną lekarkę która o każdej porze może przyjechać do szkraba.Wszelkie inforacje mogę udzielić na priva, jeśli jesteś jeszcze zainteresowana.Pozdrawiam Paletka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pola.s Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 04.03.03, 11:43 informacje o pediatrze podaje na priva -pola.s@poczta.fmPozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Orfi Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 03.03.03, 21:31 Bardzo chętnie wezmę na nią namiary Pozdrawiam Orfi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewelak Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 17.03.03, 13:21 Polecam p.Martę Knapczyk pediatrę-neonatologa.Jeśli chcesz numer tel. to pisz na priva.Ewa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IrminaM Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 17.03.03, 13:32 ja tez polecam dr Rompel, z tym ze ona teraz przyjmuje daleko od srodmiescia bo az na Ruczaju...a tak poza tematem - dlaczego namiary na lekarzy podajecie na priva? przeciez to dla nich swietna reklama.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKatarynka Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 17.03.03, 13:47 Dr Marta Knapczyk i dr Ewa Rompel o ile się nie mylę przyjmują w tym samym gabinecie na ulicy Strąkowej. Wizyta u dr Knapczyk kosztuje 70 zł ale naprawdę mogę ją polecić, jest miłą i kompetentną osobą. Na bieżąco z wszystkimi nowinkami. Rozsądnie i bez przesady. Tel na komórkę 501430493. Do gabinetu nie mam numeru zresztą nie wiem czy tam jest telefon bo to jest nowy gabinet. Zawsze umawiam sie przez komórkę. MKatarynka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MKatarynka Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 17.03.03, 13:53 Acha, zapomniałam dodać, że dr Marta Knapczyk pracuje w klinice na Kopernika na oddziale patologii noworodków.MKat. Odpowiedz Link Zgłoś