Dodaj do ulubionych

Pediatra w Krakowie

IP: *.* 21.12.02, 12:45
Poszukuję kompetentnego pediatry z Krakowa, który byłby skłonny przyjechać na wizytę domową. Jeżeli znacie takowych, możecie polecić, bardzo prosze o namiary.Mama 7 tyg. Zosi
Obserwuj wątek
    • Gość: KasiaR Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 23.12.02, 14:01
      Dr Rompel. Podaj jakis adres e-mail, przesle nr tel. Jest świetna!
      • Gość: joanna100 Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 01.01.03, 16:46
        Ja też szukam jakiegos sensownego pediatry, najlepiej z okolic B. Prądnika albo Śródmieścia, najlepiej żeby miał umowę z Kasą Chorych no i był bez grymasów dostepny na telefon. Przyjście na świat naszego pierwszego maleństwa zbliża sie dużymi krokami ( 35 tydzień) i szczeże mówiąc nie chcę potem nerwowo szukać jakby się coś działo a tym bardziej spotkać sie z jakims niekompetentnym pajacem.W zamian( albo jakby ktos chciał) mogę dać namiary na super ginekologa, prowadziła mnie całą ciążę i naprawdę jest genialna, a przy tym wygodna bo ma u siebie wszystko tzn. USG, KTG, i mozliwość zrobienia badań krwi i innych.Pozdrawiam wszystkie Mamy i przyszłe Mamy i czekam na odpowiedź pa,pa Joanna
      • Gość: Bellith Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 09.01.03, 20:15
        Proszę, prześlij mi również jej nr tel. :)
      • Gość: Orfi Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 03.03.03, 14:10
        Cześć! Czy możesz mi przesłać nr.telefonu tej pani doktor ? Pozdrawiam Orfi
    • Gość: iberia Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 01.01.03, 18:13
      czesc,ja tez sie wypowiem.pisalam juz iiedys i napisze raz jeszcze :dr Krzysztof Strózik <tel i adres na priv>.pozdrawiamyiza i Kubeczek <do ktorego pan doktor przyjezdzal kilka razy w tygodniu :-)>
      • Gość: Bellith Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 09.01.03, 20:13
        Cześć!!! Możesz mi podać adres i tel. tego lekarza na priva??? Please :)
    • Gość: pola.s Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 03.03.03, 20:14
      WitamsmileMam bardzo dobrą prywatną lekarkę która o każdej porze może przyjechać do szkraba.Wszelkie inforacje mogę udzielić na priva, jeśli jesteś jeszcze zainteresowana.Pozdrawiam Paletka
      • Gość: pola.s Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 04.03.03, 11:43
        informacje o pediatrze podaje na priva -pola.s@poczta.fmPozdrawiam
    • Gość: Orfi Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 03.03.03, 21:31
      Bardzo chętnie wezmę na nią namiary Pozdrawiam Orfi
      • Gość: Ewelak Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 17.03.03, 13:21
        Polecam p.Martę Knapczyk pediatrę-neonatologa.Jeśli chcesz numer tel. to pisz na priva.Ewa
        • Gość: IrminaM Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 17.03.03, 13:32
          ja tez polecam dr Rompel, z tym ze ona teraz przyjmuje daleko od srodmiescia bo az na Ruczaju...a tak poza tematem - dlaczego namiary na lekarzy podajecie na priva? przeciez to dla nich swietna reklama....
          • Gość: MKatarynka Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 17.03.03, 13:47
            Dr Marta Knapczyk i dr Ewa Rompel o ile się nie mylę przyjmują w tym samym gabinecie na ulicy Strąkowej. Wizyta u dr Knapczyk kosztuje 70 zł ale naprawdę mogę ją polecić, jest miłą i kompetentną osobą. Na bieżąco z wszystkimi nowinkami. Rozsądnie i bez przesady. Tel na komórkę 501430493. Do gabinetu nie mam numeru zresztą nie wiem czy tam jest telefon bo to jest nowy gabinet. Zawsze umawiam sie przez komórkę. MKatarynka
            • Gość: MKatarynka Re: Pediatra w Krakowie IP: *.* 17.03.03, 13:53
              Acha, zapomniałam dodać, że dr Marta Knapczyk pracuje w klinice na Kopernika na oddziale patologii noworodków.MKat.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka