Dodaj do ulubionych

Spotkanie!!!

IP: *.* 22.03.03, 00:46
Hej dziewczyny spotykamy się, co? W końcu wiosna już przyszła, należy jakiś wspólny spacerek zorganizować. Podajcie termin, miejsce.Ja proponuję Park Sołacki-dużo miejsca do spacerów, kaczki, łabędzie, ławki gdyby trzeba było odpocząć ;-)Dzieciakom na pewno się spodoba. Terminu nie narzucam, chociaż tak pewnie byłoby lepiej. Już się cieszę :bounce:Lidka z Grochem
Obserwuj wątek
    • Gość: aniamania Re: Spotkanie!!! IP: *.* 22.03.03, 12:31
      Jestem za! :) :) :) Park Sołacki może być jak najbardziej! Tylko kiedy? Moja mała chodzi do przedszkola, więc wolałabym po 14:00. Czekam więc na propozycję konkretnego terminu. Pozdrawiam poznańskie emamy! Ania z Marysią.
    • Gość: Tobatka Re: Spotkanie!!! IP: *.* 22.03.03, 15:09
      Czy przyszłe mamusie też moga się pchac na takie spotkanko? :-) Bo ja jestem na zwolnieniu i świra w domku dostaję, a moi znajomi zapracowani i zabiegani nie mają czasu się spotkać. Poza tym - nie mam koleżanek z dziećmi czy w ciąży i nie mam od kogo posłuchac dobrych rad, czy być poklepaną po plecahc, że wszystko będzie OK, jak sie martwię... :-) To mogę? Pozdrawiam...
      • Gość: Silije Re: Spotkanie!!! IP: *.* 22.03.03, 19:06
        Ja się zgłaszam z Julcią, ale jednak musi być cieplej niż dziś (brrrrrrrr...), bo my nie mamy tak blisko do was z Przeźmierowa...
        • Gość: Tobatka Re: Spotkanie!!! IP: *.* 23.03.03, 19:39
          Jesteś z Przeźmierowa?! Ja też!!! :-) Więc my możemy się umówić na spacerek w naszym lasku... :-) Jeżeli mas ochotę... Pozdrawiam.. Tobatka z Maleństwem (jeszcze w brzuszku)...
    • Gość: agni Re: Spotkanie!!! IP: *.* 23.03.03, 12:49
      My z Michałkiem chętnie poznalibyśmy poznańskie eMamy i ich pociechy. Co Wy na to? Przyjmiecie kogoś nowego do swojego grona? Agnieszka
    • Gość: Sylwia7 Re: Spotkanie!!! IP: *.* 23.03.03, 19:36
      cześć jesteśmy też ZA tym bardziej że mieszkamy prawie przy parku.Więc kiedy to spotkanko ???proponuje się spotkać na mostku (tym dużym drewnianym)tylko termin.pozdrawiamySylwia z Wiktorią.
      • Gość: tas Re: Spotkanie!!! IP: *.* 26.03.03, 09:24
        Ja również się pojawię ze Staśkiemsmile Do zobaczenia dziewczyny!smile
    • Gość: Sylwia7 Re: Spotkanie!!! IP: *.* 23.03.03, 20:03
      Cześćjesteśmy ZA tym bardziej że mieszkamy bardzo blisko na boninietylko kiedy ???ustalcie jakiś termin a my się dostosujemy.pozdrawiamy Sylwia z Wiktorią
    • Gość: lidka Re: Spotkanie - termin! IP: *.* 23.03.03, 20:30
      Skoro nikt nie chce się pokusić o podanie terminu, to ja spróbuję. Proponuję środę godz.15.00Dopisujcie się kto będzie. Ja z Grochem na pewno.Pozdrowienia
      • Gość: aniamania Re: Spotkanie - termin! IP: *.* 23.03.03, 21:17
        Ja z Marysią też! Ale w którym miejscu, bo park Sołacki jest dość duży. Może przy "Meridianie" ?
        • Gość: aniamania Re: Spotkanie - w środę o 15 - na mostku! IP: *.* 23.03.03, 21:20
          Oj przepraszam, dopiero teraz doczytałam, że miejsce już ustalone. To do środy!
          • Gość: Silije Re: Spotkanie - w środę o 15 - na mostku! IP: *.* 23.03.03, 21:44
            Jeżeli mąż będzie łaskawy wyrwać się z pracy i nas zawieźć po odebraniu Julki z przedszkola to zjawimy się, w przeciwnym razie nie uda nam się dotrzeć. A teraz idę zerknąć na mapie gdzie w ogóle jest Park Sołacki!
    • Gość: Dorota25,5 Re: Spotkanie!!! IP: *.* 24.03.03, 09:34
      Ja też się zgłaszam. Z przyjemnością spotkam się z Wami.Termin mi pasuję.Pozdrawiam Dorota z Julią. :hello:
    • Gość: Villi Re: Spotkanie!!! IP: *.* 24.03.03, 10:37
      I my też!!!!!!!Kochane moje, wiem że marudze, ale może być 15.15? Bo na 15.00 to na pewno nie zdąże! (fe, Lidka jak mogłaś o nas nie pomyśleć! :) ).W Parku Sołackim byłam ostatnio jak jakieś 5 latek miałam, napiszcie gdzie ten mostek, jak tam dojść z tramwaju (a tak swoja drogą jak tam z Batorego dojechać? :) )Ojj ale się cieszę na spotkanie!!!!!!!!!!!!!!!!Bo ostatnie, takie spacerkowe, to jak już słusznie Ania zauważyła było niemal 2 lata temu!A w środe może nas się więcej zjawi? :)PozdrawiamI doczekać sie nie mogę!Villi i Miś
      • Gość: Sylwia7 Re: Spotkanie!!! IP: *.* 24.03.03, 18:56
        jak tranwaj zjedzie i skręci w lewo Ty wysiadasz i idziesz na wprost mostek napewno zobaczysz.pozdrawiam.tata Wiki.
      • Gość: lidka Re: Spotkanie!!! IP: *.* 25.03.03, 00:52
        Te Anka nie udawaj, że nie wiesz jak dojechać. Ładnie sobie autobusikiem do Piątkowskiej dojedziecie, a potem w tramwaj, trochę was potrzęsie i już będziecie w Parku Sołackim.Przyznam się szczerze, że wolałabym przy tym Meridianie, bo tego to trudno nie znaleźć, a mostków za to jest parę i tego dnia jeszcze dwa dojdą ;-)Do zobaczenia
    • Gość: Joaska Re: Spotkanie!!! IP: *.* 24.03.03, 12:36
      buuuuuuuuuuuuuuuuuua mi nie pasuje...chodzimy z Marysia w srody na 15.30 na basen :(((((((((a tak bym chciala sie z Wami spotkac :)Pozdrawiam Joaska
    • Gość: agatalesnik Re: Spotkanie!!! IP: *.* 24.03.03, 13:54
      postaram się być razem z moimi dziaciaczkami!! tylko jasno napiszcie gdzie? kiedy? o której??pozdrawiam!! :hello:
    • Gość: aniamania Re: Spotkanie!!! IP: *.* 24.03.03, 18:39
      Drewniany mostek jest na srodku parku Sołackiego, blisko restauracji "Meridian". Nie mam pojęcia jak dojechać tam środkami kounikacji miejskiej :( Może ktoś inny wie i napisze. Spotkanie jest na 15-stą, ale potem napewno będziemy gdzieś w pobliżu i chyba będzie nas tyle ;) że każdy zauważy! Mam tylko nadzieję, że pogoda nie zawiedzie.Do zobaczenia!
      • Gość: Magda_D Re: Spotkanie!!! IP: *.* 25.03.03, 19:18
        Moje plany na jutro nie wypalily wiec sprobujemy stawic sie na spotkanie. Chociaz pora troche koliduje z drzemka i obiadem, no i to drugi koniec miasta, ale badzmy dobrej mysli! Mam nadzieje, ze sie zobaczymy!Magda
    • Gość: Sylwia7 Re: Spotkanie!!! IP: *.* 25.03.03, 18:26
      ja niestety nie przyjdę moja mała Wiki rozchorowała się.mam nadzieje że takie spotkanko odbędzie się jeszcze.pozdrawiamsylwia
      • Gość: agatalesnik Re: Spotkanie!!! IP: *.* 26.03.03, 10:27
        chyba nie pomyślałyście o mamach pracujących-szkoda! ja niesttey nie dam rady dojechać z pod Poznania, a praca do 15! może innym razem!! pozdrawiam! pogoda cudowna, tak wiec wszysko będzie super! :hello:
        • Gość: lidka Re: Spotkanie!!! IP: *.* 26.03.03, 13:14
          Hej!Faktycznie godzina jest dość wczesna jak na mamy pracujące, ale ja podałam w końcu termin i godzinę, bo nikt nie chciał tego zrobić pierwszy. Nie było żadnych sprzeciwów ani innych propozycji.Sądzę, że jak zrobi się na dobre ciepło i dni będą dłuższe to spokojnie możemy się umówić choćby na 17.Pozdrawiam :bounce:
          • Gość: Magda_D Re: Spotkanie!!! - i juz po spotkaniu IP: *.* 26.03.03, 18:39
            No wiec udalo nam sie dotrzec, na szczescie zlapalysmy jeszcze Sillje w okolicach mostku bo reszta juz ruszyla w strone placu zabaw, a pewnie bym nikogo nie poznala. Zabawa byla setna, dzieci poznawaly zasady zycia w grupie tzn. stania w kolejce do zjezdzalni. Jedyna moja obawa dotyczyla ewentualnego sklonienia dzieci do pojscia do domu, ale dzieki podstepowi Villi (idziemy zobaczyc kaczki) jakos udalo sie bez wielkich rykow. Do domu dotarlysmy po 18 - glodne jak wilki ale szczesliwe. Bardzo milo bylo Was poznac!Magda mama Ewelinki i ZosiPS: Padla propozycja spotkania w Nowym ZOO - tym razem w weekend, zeby takze mamy pracujace mogly dolaczyc.
            • Gość: Tobatka Re: Spotkanie!!! - i juz po spotkaniu IP: *.* 26.03.03, 19:14
              szkoda, że nie mogłam się z Wami spotkać, ale tatuś w szpitalu leży i trzeba było do niego jechać... może następnym razem.. :-) pozdrowionka..
            • Gość: Villi Re: Spotkanie!!! - i juz po spotkaniu IP: *.* 27.03.03, 10:33
              My też wróciliśmy bez przeszkód i nie głodni, bo Misiek oskubał Lidke z 2 dużych bułek... nie ma to jak sucha buła po duuuzym wysiłku :)Za to dziś rano, jeszcze zanim wyszłam do pracy, pytam się bąbla, czy wie kto przyjdzie do niego. Chodziło mi rzecz jasna o opiekunke, a Michu na to tonem autorytatywnym: Elinka z Zosiom! Po chwili dodał: I Patluś (Groszek :) ). I po drobnym namyśle: I cinka misiem. Tym ostatnim rozłożył mnie na łopatki, dopiero potem domyśliłam się, że miało to być: Dziewczynka z Misiem, czyli Marysia animani.No więc musimy sie wkrótce znów spotkać, bo mi się synek zatęskni. I może będzie nas jeszcze więcej i następnym razem rano całą litanię usłyszę :)I popieram pomysł spotykania się albo w weekendy (bylebym tylko zajęć nie miała!), albo gdzieś tak około 17, wtedy bez problemu będziemy na czas :)PozdrawiamVilli i Miś_stęskniony :hello:
              • Gość: aniamania Re: Spotkanie!!! - i juz po spotkaniu IP: *.* 27.03.03, 19:16
                Ja, Marysia i Miś (Turlasek Maślany Mięciutki-takie ma imię skomplikowane) Na pewno się znowu pojawimy :) Tylko mam nadzieję, że "dziewczynka z misiem" będzie wtedy bardzej kontaktowa ;) Pozdrawiamy i do zobaczenia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka