endzi11 05.10.06, 13:57 Gzie w poznaniu dostane nie drogie zimowe kombinezony? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
endzi11 Re: Kombinezony dwuczęściowe 05.10.06, 14:19 Dzieki a wiesz gdzie dokładnie mają sklep? i jakie ceny? Odpowiedz Link Zgłoś
4269m Re: Kombinezony dwuczęściowe 05.10.06, 18:24 Przy Polnej jest Pati i Maks. Odpowiedz Link Zgłoś
monia06 Re: Kombinezony dwuczęściowe 05.10.06, 22:18 pati i max jest przy Polnej.Ceny za gore ok 80zl.,spodnie 60zl.W Panoramie na gorze jest tez dzieciecy sklep(nie znam nazwy)maja bardzo ladne dwuczesciowe kombinezony ale juz ok 200zl.Bylam tez dzis w Kingkrosie,maja w cocodrillo,smyku ale nie spojrzalam na cene.Ja zaczne szukac dopiero za ok miesiac bo Ola tak rosnie ze az strach teraz cokolwiek kupowac.Widzialam tez ostatnio w 5-10-15 ale ja tam zadko bardzo zagladam wiec nie powiem jakie ceny.Jakbys gdzies natrafila na ladne(w przystepnej cenie)to rowniezpoprosze o informacje.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
4_beata Re: Kombinezony dwuczęściowe 05.10.06, 22:37 W Crocodillo w KingKrosie ceny około 124 zł. Fakt że firma dobra bo my używamy z tej firmy body,ale kupuje je w hurtowni na Kraszewskiego. Lecz nie byłam od miesiąca i nie wiem czy też mają już kombinezony. Ale racja już pora się rozglądać bo za miesiąc będą już wykupione i nie będzie w czym wybierać. Odpowiedz Link Zgłoś
latka2503 Re: Kombinezony dwuczęściowe 06.10.06, 12:10 Nie jestem z Poznania, więc nie wiem, czy jest tam sklep H&M. Ostatnio w Łodzi kupiłam córce kombinezon za 120 PLN, kolory są: ciemna zieleń, granat, czewrony, ceglasty, brązowy. Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
4_beata Re: Kombinezony dwuczęściowe 06.10.06, 14:54 Są sklepy H&M przynajmniej 3 Odpowiedz Link Zgłoś
baranek77 Re: Kombinezony dwuczęściowe 07.10.06, 19:56 Byłam w Akpolu kilka dni temu, mają już kombinezony zimowe, ale nie wiem w jakiej cenie, bo tez jeszcze nie patrzyłam. A chyba czas najwyższy... Odpowiedz Link Zgłoś
4_beata Re: Kto jeszcze nie kupił? 11.10.06, 12:03 od niedzieli jezdzimy z mężem i poszukujemy kombinezonu dla synka rozmiar 80 lub 86 i po wielkich namysłach chyba kupimy mu w coccodrillo bo te jeszcze najbardziej mi się podobały i mają względnie przystępną cenę. wczoraj byliśmy w kingkrosie i dzisiaj ma być nowa dostawa Odpowiedz Link Zgłoś
endzi11 Re: Kto jeszcze nie kupił? 11.10.06, 12:35 A są dwu częściowe? jaka cena? i gdzie jest ten kingkros bo nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
4_beata Re: Kto jeszcze nie kupił? 12.10.06, 09:57 Dwuczęściowe też mają. Kurtka kosztyje chyba 95 złotych a ile spodnie to nie wiem bo nie patrzyłam. Jeśli chcesz sobie zobaczyć kolorystykę i modele wejdz na stronę www.coccodrillo.pl A KingCross Marcelin jest w Poznaniu na ulicy Bukowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: Kto jeszcze nie kupił? 12.10.06, 10:48 Mysle o Mariquita, dostalam katalog... musze pomacac zanim kupie. Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: Kto jeszcze nie kupił? 13.10.06, 22:02 kupilm tup tup mysle ze nie warto wydawac zbyt wiele kasy... Odpowiedz Link Zgłoś
endzi11 Re: Kto jeszcze nie kupił? 14.10.06, 14:24 mariejo napisała: > kupilm tup tup mysle ze nie warto wydawac zbyt wiele kasy... Ja właśnie szukam czegoś nie drogiego,napisz prosze gdzie jest ten sklep i jakie mają ceny,ja szukam rozmiar 80-86. Dzieki Odpowiedz Link Zgłoś
4_beata Re:Już kupiliśmy!!!! 16.10.06, 23:39 Wreszcie kupiony Po długich poszukiwaniach kombinezonu który jest dobry naszemu synkowi. W Kupcu Poznańskim w C$A. Kombinezon Disneya za 119 zł. Z kapturem odpinanymi bucikami i rękawiczkami. Przód na dwóch zamkach całkowicie rozpinanych. Odpowiedz Link Zgłoś
mariejo Re: Kto jeszcze nie kupił? 24.10.06, 12:05 Kupilam w Pati i Maks zaplacilam 120 zl za spodnie + kurteczka z odpinanym kapturem. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuska284 Re: Kombinezony dwuczęściowe 13.10.06, 12:41 W Dyziu sa napewno a co do ceny to nie wim pewnie wszedzie podobnie Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena1977 Re: Kombinezony dwuczęściowe 23.10.06, 15:40 Ja kupiłam w sklepie na Półwiejskiej (idą od Kupca Poznańskiego po lewej stronie). Dwuczęściowy z odpinanym kapturem. Zapłaciłam 60 zł. Nie jest to żaden markowy ciuch, ale synek tak szybko rośnie, że szkoda mi wydawać pieniądze na drogie rzczy a po praniu w pralce nic sie z nim nie tsało i przede wszystkim jest ciepły!! Jednoczęściowe też mają! Odpowiedz Link Zgłoś
endzi11 Re: Kombinezony dwuczęściowe 25.10.06, 20:33 kupiłam w końcu na Półwiejskiej,jak sie idzie w strone browaru to po lewej stronie ma przeciwko sklepu z ciuchami indyjskimi.Kupiłam za 94 zł. Odpowiedz Link Zgłoś