Dodaj do ulubionych

Kombinezony dwuczęściowe

05.10.06, 13:57
Gzie w poznaniu dostane nie drogie zimowe kombinezony?
Obserwuj wątek
    • monia06 Re: Kombinezony dwuczęściowe 05.10.06, 14:02
      Pati i max(nowa kolekcja)
      • endzi11 Re: Kombinezony dwuczęściowe 05.10.06, 14:19
        Dzieki a wiesz gdzie dokładnie mają sklep? i jakie ceny?
        • 4269m Re: Kombinezony dwuczęściowe 05.10.06, 18:24
          Przy Polnej jest Pati i Maks.
          • monia06 Re: Kombinezony dwuczęściowe 05.10.06, 22:18
            pati i max jest przy Polnej.Ceny za gore ok 80zl.,spodnie 60zl.W Panoramie na
            gorze jest tez dzieciecy sklep(nie znam nazwy)maja bardzo ladne dwuczesciowe
            kombinezony ale juz ok 200zl.Bylam tez dzis w Kingkrosie,maja w cocodrillo,smyku
            ale nie spojrzalam na cene.Ja zaczne szukac dopiero za ok miesiac bo Ola tak
            rosnie ze az strach teraz cokolwiek kupowac.Widzialam tez ostatnio w 5-10-15 ale
            ja tam zadko bardzo zagladam wiec nie powiem jakie ceny.Jakbys gdzies natrafila
            na ladne(w przystepnej cenie)to rowniezpoprosze o informacje.Pozdrawiam.
            • 4_beata Re: Kombinezony dwuczęściowe 05.10.06, 22:37
              W Crocodillo w KingKrosie ceny około 124 zł. Fakt że firma dobra bo my używamy
              z tej firmy body,ale kupuje je w hurtowni na Kraszewskiego. Lecz nie byłam od
              miesiąca i nie wiem czy też mają już kombinezony. Ale racja już pora się
              rozglądać bo za miesiąc będą już wykupione i nie będzie w czym wybierać.
              • latka2503 Re: Kombinezony dwuczęściowe 06.10.06, 12:10
                Nie jestem z Poznania, więc nie wiem, czy jest tam sklep H&M. Ostatnio w Łodzi
                kupiłam córce kombinezon za 120 PLN, kolory są: ciemna zieleń, granat,
                czewrony, ceglasty, brązowy.
                Pozdr.
                • 4_beata Re: Kombinezony dwuczęściowe 06.10.06, 14:54
                  Są sklepy H&M przynajmniej 3
              • baranek77 Re: Kombinezony dwuczęściowe 07.10.06, 19:56
                Byłam w Akpolu kilka dni temu, mają już kombinezony zimowe, ale nie wiem w jakiej cenie, bo tez jeszcze nie patrzyłam. A chyba czas najwyższy... smile
    • 4_beata Re: Kto jeszcze nie kupił? 11.10.06, 12:03
      od niedzieli jezdzimy z mężem i poszukujemy kombinezonu dla synka rozmiar 80
      lub 86 i po wielkich namysłach chyba kupimy mu w coccodrillo bo te jeszcze
      najbardziej mi się podobały i mają względnie przystępną cenę. wczoraj byliśmy w
      kingkrosie i dzisiaj ma być nowa dostawa
      • endzi11 Re: Kto jeszcze nie kupił? 11.10.06, 12:35
        A są dwu częściowe? jaka cena? i gdzie jest ten kingkros bo nie wiem?
        • 4_beata Re: Kto jeszcze nie kupił? 12.10.06, 09:57
          Dwuczęściowe też mają. Kurtka kosztyje chyba 95 złotych a ile spodnie to nie
          wiem bo nie patrzyłam. Jeśli chcesz sobie zobaczyć kolorystykę i modele wejdz
          na stronę www.coccodrillo.pl
          A KingCross Marcelin jest w Poznaniu na ulicy Bukowskiej.
          • mariejo Re: Kto jeszcze nie kupił? 12.10.06, 10:48
            Mysle o Mariquita, dostalam katalog... musze pomacac zanim kupie.
            • mariejo Re: Kto jeszcze nie kupił? 13.10.06, 22:02
              kupilm tup tup mysle ze nie warto wydawac zbyt wiele kasy...
              • endzi11 Re: Kto jeszcze nie kupił? 14.10.06, 14:24
                mariejo napisała:

> kupilm tup tup mysle ze nie warto wydawac zbyt wiele kasy...

Ja właśnie szukam czegoś nie drogiego,napisz prosze gdzie jest ten sklep i
                jakie mają ceny,ja szukam rozmiar 80-86. Dzieki
                • 4_beata Re:Już kupiliśmy!!!! 16.10.06, 23:39
                  Wreszcie kupiony Po długich poszukiwaniach kombinezonu który jest dobry naszemu
                  synkowi. W Kupcu Poznańskim w C$A. Kombinezon Disneya za 119 zł. Z kapturem
                  odpinanymi bucikami i rękawiczkami. Przód na dwóch zamkach całkowicie
                  rozpinanych.
                • mariejo Re: Kto jeszcze nie kupił? 24.10.06, 12:05
                  Kupilam w Pati i Maks zaplacilam 120 zl za spodnie + kurteczka z odpinanym
                  kapturem.
    • mamuska284 Re: Kombinezony dwuczęściowe 13.10.06, 12:41
      W Dyziu sa napewno a co do ceny to nie wim pewnie wszedzie podobnie
      • madzialena1977 Re: Kombinezony dwuczęściowe 23.10.06, 15:40
        Ja kupiłam w sklepie na Półwiejskiej (idą od Kupca Poznańskiego po lewej stronie).
        Dwuczęściowy z odpinanym kapturem. Zapłaciłam 60 zł. Nie jest to żaden markowy
        ciuch, ale synek tak szybko rośnie, że szkoda mi wydawać pieniądze na drogie
        rzczy a po praniu w pralce nic sie z nim nie tsało i przede wszystkim jest ciepły!!
        Jednoczęściowe też mają!
    • endzi11 Re: Kombinezony dwuczęściowe 25.10.06, 20:33
      kupiłam w końcu na Półwiejskiej,jak sie idzie w strone browaru to po lewej
      stronie ma przeciwko sklepu z ciuchami indyjskimi.Kupiłam za 94 zł.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka