Dodaj do ulubionych

Jeszcze raz o Żeromskim

IP: *.* 31.01.03, 19:03
Witam, czy znacie jakiś lekarzy z Żeromskiego, czy możecie podać gdzie przyjmują i jakieś opinie..jak się tam rodzi...jakie położne i w ogóle .bardzo proszę o pomoc..K.
Obserwuj wątek
    • Gość: dargun Re: Jeszcze raz o Żeromskim IP: *.* 31.01.03, 19:42
      bardzo niedawno ja również radziłam sie w sprawie żeromskiego!!! odszkaj ten post - jest chyba sprzed dwóch tygodni :o) co do lekarzy to ja chodze do doktora Franczaka który przyjmuje w Medicover w Krkowie na ulicy Krótkiej(przecznica od długiej) - jeste bardzoz adowolona z jego opieki - to bardzo konkretny facet :) ja dostałam same pozytywne opinie na temat tego szpitala , to już nie jest to co kiedyś , jest nowa porodówka , odbywają sie tam porody w wodzie... od przyszłego tygodnia rusza bezpłatna szkoła rodzenia - na która sie wybieram :)radziłabym odszukać mój post poniewaz watpie aby dziewczynom chciałao sie powtarzać....a kiedy rodzisz?pozdrawiampatrycja
      • Gość: kociamama Re: Jeszcze raz o Żeromskim IP: *.* 01.02.03, 21:44
        Cześć, mój lekarz też jest z Żeromskiego, jednak słyszałam kilka nieprzychylnych opinii o jakiejś kobiecie -ginekologu własnie z Zeromskiego (nie znam nazwiska) dlatego napisałam to pytanie...rodzę, na 90 % przez cesarkę pod koniec czerwca i ..co tu ukrywać bardzo się boję zwłaszcza że kumpela niedawno poroniła..: ((k.
        • Gość: joanna100 Re: Jeszcze raz o Żeromskim IP: *.* 07.02.03, 09:44
          Dopiero tydzień temu wrociłyśmy z małą do domu, rodziłam właśnie w Żeromskim i złego słowa nie moge powiedzieć. Nie spotkałam tam niemiłej położnej, wszystkie chetnie pomagały i przy samym porodzie( przytulna sala ,prysznic i kibelek dla ciebie- wanna do porodów w wodzie jest tylko na jednej sali więc jak masz szczęście to do niej trafisz)i po. Można sie zwracasć z najgłupszymi problemami nawet w środku nocy ( sprawdziłam!)i zawsze z uśmiechem pomogą. Lekarze tez sa ok. Ja rodziłam przy dr. Witaliszu i jestem zadowolona.Mam nadzieję że nie jestem wyjątkiem. Pozdrawiam i namawiam na wybór tego szpitala

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka