Dodaj do ulubionych

Dentysta dla 3 latka

IP: *.* 09.03.03, 13:00
Czy ktoś mógłby mi podać adres lub telefon dobrego dentysty dla trzylatka w Krakowie lub okolicach.
Obserwuj wątek
    • Gość: skadia Re: Dentysta dla 3 latka IP: *.* 09.03.03, 23:04
      Urszula Niewiarowska 641 01 56Chodze do Pani Urszuli od 5 lat. Ona jest ortodontka i dentystka. Jesli chodzi o sprawy dentystyczne to specjalizuje sie w dzieciach, a mnie tak przy okazji leczenia ortodontycznego zaklajstrowala kilka dziurek.W piatek ide do niej na wizyte (ze swoimi zebiskami) i zabieram ze soba Polesmile)) Mala ma 19 miesiecy i chce jej pokazac gabinet dentystyczny.skadiaPS:Moja chrzesnica mieszka w Kielcach i tam chodzi do jakiegos dentysty. Plombowal jej zabka uzywajac zelu. Bezbolesnie usunal zepsuta czesc zabkasmile))))
    • Gość: gruszka30 Re: Dentysta dla 3 latka IP: *.* 21.03.03, 22:32
      Ja ostatnio byłam z moją 2 letnią Julką u dr Ewy Rzeźniewskiej - polecam. Przede wszystkim ma świetne podejście do dzieciaków, nastawione na zbudowanie kontakt. Julka przeszła niedawno operację przepukliny i reaguje na wszelkie sytuacje medyczne z lekka histerycznie - podobnie i tam po otwarciu drzwi jakoś intuicyjnie wyczuła blusa i wszczęła larum. Dentystka wcale nie przekonywała ją do siadania na fotel, tylko rozmawiała ze mna, Julci dała kolorowe naklejki - wychodzi z założenia, że kiedy "oswoi" dzieciaka on potem sam siada jej na fotel. Mam ten kontakt od mojego brata - jego chłopcy (3 i 4 lata) faktycznie uwielbiają do niej jeździć i sami rozdziawiają jej buźki. Moja Julcia kiedy ostatnio byłam z nią u zwykłego lekarza też się dopominała o naklejki... myśle, że teraz poczuje się już u tej dentystki całkiem ok.Przyjmuje na ul. Zachodniej 5/7a (nowe bloki, przecznica od Kobierzyńskiej), tel. 267-63-91,powodzenia Aga
      • Gość: Fifi Re: Dentysta dla 3 latka IP: *.* 23.03.03, 20:49
        witam,czy mogłybyście napisać ile kosztuje wizyta, tzn mój synek ma jednego popsutego ząbka ile może kosztować jego naprawa?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka