Dodaj do ulubionych

odzież ciążowa

IP: *.* 28.03.03, 08:04
Witam wszystkich, Czy ktoś może zna sklep z odzieżą ciążową w Krakowie? Wiem, że jest jeden na Kalwaryjskiej ale jakoś nigdy nie mogę się tam wybrać, gdyż mam troche za daleko. Jeśli wiecie o takim sklepie to dajcie znać.Z góry dziekuję,Boulinka
Obserwuj wątek
    • Gość: MKatarynka Re: odzież ciążowa - na Stradomiu IP: *.* 28.03.03, 09:46
      Ja kupowałam spódnicę ciążową na Stradomiu w takim sklepie XXL (chyba tak się nazywa). To jest w okolicach św. Agnieszki. MKatarynka
      • Gość: AnnaMichal Re: odzież ciążowa - na Stradomiu IP: *.* 28.03.03, 10:29
        Wiem o dwóch sklepach, czy jeszcze są ne wiem.1. ul. Westerplatte (idąc od dworca przed konsulatem rosyjskim)2. ul. Lubicz (chyba jeden przystanek od dworca, po lewej stronie)Nie wiem jaki mają wybór, bo z nich nie korzystałam, Ale na Lubiczu szwagierka kupiła fajną sukienkę. Możesz zobaczyć i może coś ci wpadnie w oko.PozdrawiamAnia
    • Gość: agat_a Re: odzież ciążowa IP: *.* 28.03.03, 11:30
      a ja jednak polecam Ci Kalwaryjską!mają tam nie tylko fajne kiecki i spodnie, ale też bieliznęjest jeszcze Smyk w Plazietam tez widzialam ubrania ciążowe agat
    • Gość: Bea075 Re: odzież ciążowa IP: *.* 28.03.03, 12:12
      polecam Lubicz - byłam tam ostatnio mają spory wybór ubrań (spodnie, sukienki, spódnice) oraz bieliznę.Sally
    • Gość: gruszka30 Re: odzież ciążowa IP: *.* 28.03.03, 17:08
      Ponad dwa lata temu kupowałam fajne ciuchy na ul. św. Agnieszki ~ na przeciwko Chłopskiego Jadła. Sklepik malutki, ale były tam ciekawe rzeczy. Teraz znów pojadę sprawdzić... ;)Aga
      • Gość: Boulinka Re: odzież ciążowa IP: *.* 29.03.03, 09:27
        Bardzo wszystkim dziękuję. Wskazówki przyszły w samą porę, bo właśnie wybieram się na zakupy.Boulinka
        • Gość: dwoda Re: odzież ciążowa IP: *.* 30.03.03, 14:25
          W którym miejscu Kalwaryjskiej jest ten sklep?
          • Gość: Brunia Re: odzież ciążowa IP: *.* 01.04.03, 22:01
            Na Kalwaryjskiej troche ciężko go znaleźć, jest schowany głęboko w bramie, adres- Kalwaryjska 26. Byłam tam w zeszłym tygodniu, były naprawde niezłe ciuchy, tylko miałam problem z rozmiarem 36 :( Chyba jutro mają dostawę.Gdzieś słyszałam też o sklepie na Długiej, czy ktoś wie coś na ten temat?PozdrawiamBrunia
            • Gość: dwoda Re: odzież ciążowa IP: *.* 01.04.03, 22:12
              Wielkie dzięki Brunia.Pozdrowionka
            • agatt_a Re: odzież ciążowa 27.04.03, 11:55
              sorki, ze dopiero dziś, ale przez to zamieszanie gazetowe dawno tu nie bylam:
              otóż sklep z ciuchami jeansowymi dla ciężarówek znajduje się na Długiej 6
              niestety nie wchodziłam do środka, to mały sklepik, a mój wózek duuuży

pozdro

agat
    • gruszka72 Re: odzież ciążowa 27.04.03, 14:42
      Na ul. Agnieszki nie chodźcie - sklepu już nie ma. Szkoda, bo tam były
      oryginalne ciuchy. W przyszłym tygodniu pojadę na rajd po sklepikach ciążowych
      to podzielę się wrażeniami. Jak ktoś ma jeszcze jakiś adres to podrzućcie,
      już brzuchata Aga
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka