sol4000 23.03.05, 13:12 zycze wsystkim forumowiczom Weolych Swiat - Wielkanocnych, Easter, Pesach, Paaske, Пасхи... itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
negevmc Re: swieta 23.03.05, 13:35 sol4000 napisał: > zycze wsystkim forumowiczom Weolych Swiat - Wielkanocnych, Easter, Pesach, > Paaske, Пасхи... itd. Dzieki, nawzajem. No a w piatek Purim ;-) Dzieci juz dzisiaj sie poprzebieraly do szkoly Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Dla Ciebie rowniez manny 23.03.05, 13:56 Wesolego jajka. P.S. Widziales palacza na tle palm i pania przy kompie ? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: Dla Ciebie rowniez manny 23.03.05, 13:58 Tak dzieki, to palacz to Ty czy ten pijus?:))))) O a swoja droge Ja Ci przesle tez ale moja polowica sie zastrzegala ze ona musi zweryfikowac ktore zdjecia wysle. Chyba abym nie wyslal takiego ktore balamuci jej piekno:))) Odpowiedz Link Zgłoś
negevmc Re: Dla Ciebie rowniez manny 23.03.05, 14:05 manny_ramirez napisał: > Tak dzieki, to palacz to Ty czy ten pijus?:))))) Palacz. Ale to sprzed kilku lat, wiesz arabska chalwa nie pozostaje bez wplywu :( > Chyba abym nie wyslal takiego ktore balamuci > jej piekno:))) A Ty zazdrosniku oczywiscie wyslalbys mi takie najmniej korzystne he ? Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez PS do negeva i innych znajomych 23.03.05, 13:59 oczywisce dzieki za zyczenia i Nawzajem!!!!!!!!! Nie wiem co sie zyczy z okazji Purim ale jak najwiecej tego:))) Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: swieta 23.03.05, 16:51 Nu ja Ci sol tez zycze dobrych Swiat i wszystkim na tym watku.... Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: swieta 23.03.05, 16:54 Tobie tez, choc u was chyba dopiero w Maju, no ale Purim za oknem, zreszta ktoz tam wie co obchodzisz:) Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: swieta 23.03.05, 20:04 manny_ramirez napisał: > zreszta ktoz > > tam wie co obchodzisz:) Nie co, a kogo.... Nu na tym forum jest wielu, ktorych 'obchodze' wielkim lukiem:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
manny_ramirez Re: swieta 23.03.05, 20:06 dobrze napisane!:))) ja tez ale Ty sie do nich nie zaliczasz:))) Odpowiedz Link Zgłoś
moskowit Re: swieta 23.03.05, 20:20 Nu to ja sie ciesze, ze nie zaliczamy sie:)))) Ale tu jedna osobka i tak wslizgnela sie.... czort wozmi! A takie dobre towarzystwo bylo! Praw wied', a? Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski Re: swieta 23.03.05, 20:09 sol4000 napisał: > zycze wsystkim forumowiczom Weolych Swiat - Wielkanocnych, Easter, Pesach, > Paaske, Пасхи... itd. tobie rowniez Odpowiedz Link Zgłoś
migselv Re: swieta 23.03.05, 21:55 Go' Paaske sol, a wszystkim pozostalym Wesolych Swiat! Odpowiedz Link Zgłoś