Gość: uliata IP: *.* 01.04.03, 18:40 Dobrego ortodonte dla dziecka poszukuje.Ata5 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
al_la Re: Ortodonta poszukiwany 04.04.03, 17:12 Ja polecam swoją ortodontkę. Mnie juz leczy ponad 3 lata (ale ja jestm ortodontycznym weteranem i w dodatku z róznymi dziwnymi pomysłami, jak zdejmowanie apartu na ślub . Cały czas się dokształca. Sama ma trójkę dzieci więc wiadomo odpowiednie podejście do małych pacjentów No i do tego nie jest nastawiona tylko na zarobek ale robi to z wilka pasją Ogólnie uważam, że jaet super!!! Jak bys chaiał na nia namary lub coś więcej chciała wiedziec to pisz alaczachor@poczta.onet.pl pozdr. ala Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkam73 Re: Ortodonta poszukiwany 10.04.03, 15:24 Ja też szukam ortodonty. Ala pisałam do Ciebie na skrzynkę, proszę o namiary na tą panią doktor polecaną przez Ciebie. Pozdrawiam serdecznie ) Odpowiedz Link Zgłoś
al_la Re: Ortodonta poszukiwany 12.04.03, 20:31 Dziewczyny wysłałam Wam. Napiszcie jakbyście mogły czy doszły maile bo mam problemy ze skrzynka i częśc maili pisze, że nie wysłąło (niby przy mailach do Was pisało, że wysłało ale ten onet (((( ) pozdr. ala Odpowiedz Link Zgłoś
aak.pl Re: Ortodonta poszukiwany 11.04.03, 09:11 Mam swietna ortodontke. Sam aleczylam sie u niej 6 latek i wczoraj oficjalnie zakonczylam proces prostowania zebow) Czy wyslacmoja usmiechnieta fotke? skadia@aak.pl Piszcie jesli chcecie wiecej wiedziec. Aha, Pani Urszula ma swietne podejscie do dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkam73 Re: Ortodonta poszukiwany 13.04.03, 00:28 Hello dziewczyny ) Serdecznie Wam dziękuję za informacje. Na pewno skorzystam, chociaż wolałabym tego uniknąć Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link Zgłoś