smoki2 07.04.03, 11:57 Dla 7 miesiecznego chłopca . Jezeli jest ktos chetny to prosze o kontakt 0501 570 579. Pozdrowienia smoki i Dawidek Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monah Re: Krakow - szukam niani 07.04.03, 15:07 Cześć Smoki. Mam na imię Monika i zdaje się, że się znamy. Widziałyśmy się na spotkaniu bajbusowym w Chimerze raz w ubiegłym roku pod koniec naszych ciąż (pod parasolami, padało wtedy). Spotkałyśmy się także w szkole rodzenia na ćwiczeniach. Jeśli jesteś blondynką to na pewno jesteś Ty. Ja właśnie wróciłam do pracy po urlopie i kilka tygodni temu szukałam również opiekunki. Już znalazłam, ale jeśli nie potrzebujesz na "już" to mam namiary na kilka pań, z którymi się spotykałam na rozmowy, ale nie mogłam wybrać przecież wszystkich. Pierwszy raz zaglądnęłam na to forum po powrocie z pracy, ale mam nadzieję, że zagoszczę tu na dłużej. Pozdrawiam i mam nadzieję, że się odezwiesz. Monika. Odpowiedz Link Zgłoś
melassaa Monah!!! 11.04.03, 22:22 Chętnie napisałabym do Ciebie na priv, ale myślę, że możemy pogadać na forum ze względu na inne forumowiczki, które też mają podobne pytania: Ile płacisz swojej opiekunce? Jak ją znalazłaś? Ja co prawda mam jeszcze pół roku czasu, ale czas szybko mija i chciałabym być przygotowana...Będę musiała wrócić do pracy, chyba że wygram w totka. No i nie wiem czy będzie mi się kalkulować - bo jeśli opiekunce będę musiała dać całą wypłatę, to chyba nie. Będę rodzić w Żeromskim. Namierzyłam Paulę i wypytałam ją o wszystko, była tak miła, że odpowiedziała na moje pytania. Twoje posty też pomogły mi w wyborze szpitala. Poza tym mam ochote na wizytę w ZOO, ale trochę mi głupio, bo Was nie znam. Jakby co, to bedę śledzić, kiedy się umawiacie i wyciągnę mojego. On pracuje i niestety do 17.00 siedzi w robocie, ale weekendy ma wolne. Może w sobotę jakąś byśmy się umówiły... albo niedzielę. No i w miarę szybko, bo termin mam na 3 maja. Ale mam wymagania! Pozdrawiam kobietę pracującą Odpowiedz Link Zgłoś
truskawkam73 Re: Krakow - szukam niani 12.04.03, 09:35 Hejka ) Gdzie mieszkacie moje drogie ? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monah Re: Krakow - szukam niani 13.04.03, 10:54 A ja mieszkam niedaleko Nowego Kleparza na Wójtowskiej. Co do niańki to dałam po prostu ogłoszenie w wyborczej. O dziwo zadzwoniło tylko ok. 13 osób. Może to i lepiej bo łatwiej było mi wybrać. Moja niańka jest młodą dziewczyną ma 23 lata, ale ma też doświadczenie. W 100% pewnie nigdy nie będę zadowolona, bo to jednak nie mama, która potrzeby dziecka rozumie najlepiej ale jest nieźle. Płacę jej 5 zł. za godzinę, co jest powszechne w Krakowie. Jeśli chodzi o spotkanie to chętnie pod warunkiem, że nie będę pracowała. Pozdrawiam. Monika. Odpowiedz Link Zgłoś