adgam771 27.04.07, 10:12 Czy ktoś mi coś może powiedzieć o Pani Dr Krystynie Derwisz?Chodzi mi głównie o to jak prowadzi ciążę? Czy możecie mi polecić jakiegoś dobrego ginekologa z Krowodrzy(najlepiej okolice Łokietka)?Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia752 Re: Dr Derwisz???? 27.04.07, 11:41 CHodzę do niej od kilku lat (prywatnie), prowadziła mi 2 ciąże, prowadziła ciążę mojej siostry i kilku koleżanek (również zagrożone), polecam, zawsze ma czas na rozmowę, odpowiada na wszelkie pytania, w razie potrzeby wysyła na zwolnienie i dmucha na zimne Basia Odpowiedz Link Zgłoś
andaba Re: Dr Derwisz???? 28.04.07, 19:33 Też słyszałam, że jest cudowna. Tyle, że dla prywatnych pacjentek. Mnie raz odesłała do domu z poronieniem w toku, twierdząc, że dziecko żyje (dwa dni później, przy skrobance, okazało się, że płód obumarł jakieś trzy tygodnie temu, był zupełnie zmacerowany!!!). Mojego następnego z nią spotkania mało nie przypłacił życiem mój najmłodszy syn. Pryszłam do porodu po odejściu wód, po codziennym badaniu ktg przez dwa tygodnie, bo były problemy z ruchami dziecka i jego tętnem. W czasie porodu tętno zaczęło zanikać. Nie kiwnęła palcem, nie zleciła kroplówki, nie zleciła cc. Uratował mi dziecko inny lekarz. Okazało się, że pępowina była trzykrotnie owinięta wokół szyjki, dziecko się mało nie udusiło. A wszystlo jedynie dlatego, że nie było jeszcze terminu porodu... Tak że jako lekarz ma u mnie opinię najgorszą z możliwych. Odpowiedz Link Zgłoś
aanna6 Re: Dr Derwisz???? 28.04.07, 22:18 jest super prowadzila moje 2 ciaze chodzilam do niej panstwowo jedynie na usg prywatnie bo mam do niej zaufanie wiec wole zaplacic i wiedziec czy jest ok . mimo ze chodzilam panstwowo nie bylam zle traktowana chodze do niej od 5 lat i jestem zadowolona jak chcesz namiary to ci moge podac . aanna@.onet.pl Odpowiedz Link Zgłoś
magdapiszczek Re: Dr Derwisz???? 29.04.07, 10:53 potwierdzam - to wspaniala osoba, dobry lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś