ju_mi 05.06.07, 22:38 Poszukuję dobrego i nie zabójczo drogiego fryzjera w okolicy ul. Krowoderskich Zuchów, Fieldorfa-Nila, Prądnickiej,Rusznikarskiej, ... Chcę zrobić baleyage i podciąć włosy. Dzięki za namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indiaaa Re: Dobry fryzjer - Krowodrza - polećcie! 11.06.07, 16:13 Polecam Ci Panią Kasię, na makowskiego malutki salonik fryzur z tyłu za sklepem z łazienkami. Ja się tam ścinam i jestem b.zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
fatale Re: Dobry fryzjer - Krowodrza - polećcie! 11.06.07, 16:51 polecam salon Trinity na ul. Prądnickiej i tez P. Kasię. Pracują na kosmetykach matrix Loreal. Jestem b. zadowolona. Jesli chcesz moge wieczorem podac namiary tel. Odpowiedz Link Zgłoś
ju_mi Re: Dobry fryzjer - Krowodrza - polećcie! 11.06.07, 20:17 A w którym miejscu na Prądnickiej jest ten salon? Odpowiedz Link Zgłoś
fatale Re: Dobry fryzjer - Krowodrza - polećcie! 14.06.07, 17:25 Przepraszam, ze tyle to trwało... Tez troche pomieszałam bo fryzjer jest na Białoprądnickiej a nie na Prądnickiej Dokładnie to Białoprądnicka 24B/31 tel. (012) 415 2646 Trynity, fryzjerka P. Kasia Przy okazji robią tam też manicure, również polecam Odpowiedz Link Zgłoś
pola333 Re: Dobry fryzjer - Krowodrza - polećcie! 14.06.07, 19:49 Polecam salon Bea, na Krowoderskich Zuchow 14 - i tylko u Pani Beaty - czyli szefowej. Tnie super. Zasze mialam problemy z ulozeniem, ona tak mnie tnie ze teraz nie musze w ogole uzywac pianek i innych specyfikow a fryzure mam jak prosto od modelowania. REWELACJA!!! Odpowiedz Link Zgłoś