mgosz 18.06.07, 21:13 Witam, Czy slyszalyscie cos o gimnastyce dla 4-latkow prowadzonych na Wisle? Szukam jakichkolwiek zajec sportowych dla mojego 4 latka, moze wiecie gdzie sa takowe organizowane ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marzek2 Re: Wisla - gimnastyka 19.06.07, 08:54 Ostatnio rozmawiałam z babcią jednego 6 latka, który tam chodzi - jest bardzo zadowolony. Ja też zastanawiam się nad gimnastyką na Wiśle dla mojej 7 latki po wakacjach, trochę ruchu jej nie zaszkodzi Słyszałam też o zajęciach w Sokole na ul. Piłsudskiego, ale nie wiem, czy nie ma tam za bardzo profesjonalnego, trenerskiego podejścia. Może ktoś posyła gdzieś dziecko, prosimy o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
lulla1 Re: Wisla - gimnastyka 19.06.07, 09:57 też rozmawiałam z mamą 4latka który chodzoi na zajęcia na Wisłę. Bardzo są zadowoleni i dojeżdzają aż z Huty Odpowiedz Link Zgłoś
an_ki Re: Wisla - gimnastyka 19.06.07, 11:15 Czyżbyście byli na "Wiślackim dniu dziecka"? Od soboty moja córcia życzy sobie zakupu trampoliny i wszystkim mówi, że bedzie gimnastyczką Odpowiedz Link Zgłoś
madzialinka1 Re: Wisla - gimnastyka 19.06.07, 14:42 a mogę prosic o jakies info ?? strona netowa , telefon Odpowiedz Link Zgłoś
an_ki Re: Wisla - gimnastyka 19.06.07, 18:27 wpisz w google wisła kraków - znajdziesz wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
mgosz Re: Wisla - gimnastyka 19.06.07, 21:56 Nic nie moge znalaezc ((( w internecie Odpowiedz Link Zgłoś
madzialinka1 Re: Wisla - gimnastyka 20.06.07, 08:36 mgosz proszę: www.tswisla.pl/www/?dzial=sekcje&sekcja=gimnastyka w google trzeba wpisac towarzystwo sportowe wisła kraków Odpowiedz Link Zgłoś
alliiaa Re: Wisla - gimnastyka 20.06.07, 22:26 i do tej sekcji przyjmują 4-latki?? macie jakies bliższe info?? za moich czasów to była sekcja gimnastyki sportowej baaardzo zawodowa... Odpowiedz Link Zgłoś
t_bugajski Re: Wisla - gimnastyka 27.10.15, 00:45 Zdecydowanie nie polecam gimnastyki na Wiśle. Trenerka to najlepszy przykład jak zniechęcić dzieci do treningu. Dzieci płaczą, nie chcą chodzić - prawie wszystkie. Trenerka bardzo często poniża dzieci jedne przed drugimi. W moim odczuciu chodzi o to aby odrzucić wszystkich trenujących i zostawić jedną góra dwie dziewczyny z rocznika. Pani trener ma etat na Wiśle i nie zależy jej na ani na atmosferze ani na sporcie, a już na pewno nie na dzieciach - chodzi o wynik jak najmniejszym nakładem pracy, wiadomo łatwiej zostawić jedną i ją trenować niż 10 osób - przecież to taki wysiłek, którego i tak nikt nie doceni. Mimo, że sam byłem dobrym sportowcem to muszę powiedzieć, że ta sekcja to PATOLOGIA, zaprzeczenie idei sportu, idei wychowania przez sport, idei wytrwałości, idei współpracy. Kółko starych zgorzkniałych bab, niesympatycznych, niekomunikatywnych, żle zoorganizoawnych, nieumiejących zachęcić małych dzieci i co najgorsze zostawiających duży ubytek na psychice i zdrowiu maluchów. Treningi nie mają nic wspólnego z zabawą, a jak jest już sympatycznie to trenerka zawsze skutecznie znajdzie powód żeby dzieciom uprzykrzyć trening. Jak dla mnie każde pierwsze z brzegu karate, wspinaczka czy judo będę o milion razy lepsze, miejcie to na uwadze drodzy rodzice, zwłaszcza rodzice przyszłych uczniów SP 5! Odpowiedz Link Zgłoś