dzidzia_ch 26.10.07, 12:57 poleccie mi sklepik z duzym wyborem czapeczek zimowych w h&m,cubusie,c&a nic nie znalazlam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
akaef Re: duzy wybor czapek - gdzie w Krakowie? 26.10.07, 13:28 Ostatnio spory wybór widziałam w Smyku w Galerii Kazimierz. Odpowiedz Link Zgłoś
my.sza Re: duzy wybor czapek - gdzie w Krakowie? 26.10.07, 21:18 W krefiucie w Czyżynach jest stoisko z czapkami tak w przejściu pomiędzy sklepami ... yyy nie wiem jak to wytłumaczyć Bardzo dużo czapek tam jest Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 W Ciucharence;-) 26.10.07, 21:19 Od dwóch tygodni mają nowego dostawcę Nowe,z metkami ciuszki Benetton Zarówno dziecięce i damskie "wyniosłam" już 4 siaty od zeszłego tygodnia)) Kurtki,puchówki,kamizelki,sweterki,bluzeczki,sukienczki,spodnie-dużo za dużo)Wczoraj wybierałam czapki,szaliki,rękawiczki i dodatki Ale nie wiem ile zostało bo "poinformowanych" o dostawie było kilka;- )) Odpowiedz Link Zgłoś
asikm do Weronka77 26.10.07, 21:57 Napisz proszę, gdzie się znajduje ta Ciucharenka, może i ja coś "wyniosę" dla moich maluchów. Dziękuję z góry i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
weronka77 Re: do Weronka77 26.10.07, 22:29 warszauera 3 jutro zamkniete ostały się rozmiary do 98 Odpowiedz Link Zgłoś