ola07 09.12.07, 23:37 który doradzi i profesjonalnie wykona usługę,a przede wszystkim dotrzyma terminu,jeśli taki istnieje i ktoś takiego zna i może polecić, to proszę o namiary. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kas2 Re: Poszukuję dobrego solidnego fliziarza... 10.12.07, 09:02 napisałam na priv Odpowiedz Link Zgłoś
eda.wilczus Re: Poszukuję dobrego solidnego fliziarza... 10.12.07, 12:52 ja polecam Pana Janusza ; tel . : 506 78 76 77 wszystko wyflizowane ma równiutko wszystko sprawdza poziomicą .... doradzał mi w sprawie łazienki - i wyszła fantastycznie Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 Re: Poszukuję dobrego solidnego fliziarza... 10.12.07, 19:04 pan pawel - 508 576 133.robil nam wlasnie bajerancka lazienke-z stopniem,dachem,mozaika,kolumna i podwieszanym sufitem Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: Poszukuję dobrego solidnego fliziarza... 11.12.07, 23:02 Bardzo dziekuję za odzew i mam jeszcze pytanie ogólne,czy polecane przez Was firmy wystawiaja faktury vat i czy mają jakieś zdjęcia z wykonania swoich prac? Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 Re: Poszukuję dobrego solidnego fliziarza... 12.12.07, 07:28 pan pawel faktur nie wystawia.pokazalismy mu projekt,nie wszystko dalo sie zrobic jak chcielismy ale wyszlo nawet chyba lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
kas2 Re: Poszukuję dobrego solidnego fliziarza... 12.12.07, 08:56 pan maciej tez nie wystawia ale naprawde polecam jefo prace zreszta wybór nalezy do ciobie mam nadzieje ze bedzie trafiony Odpowiedz Link Zgłoś
eda.wilczus Re: Poszukuję dobrego solidnego fliziarza... 14.12.07, 12:51 Pan Janusz również nie wystawia faktur . Zdjęcia przesłał mi na "meila" po mojej telefonicznej prośbie ... zdjęć było sporo ... tego Pana miałam z polecenia - poczta pantoflowa działa - wiem ,że wiele osób było bardzo zadowolonych ... mnie zależało na tym , aby ładnie komponował mi się geberit w łazience , bo nie chciałam zwykłej spłuczki ... fachowiec mi doradził układ płytek i wszystko pięknie wygląda .. mam też podwieszany sufit z halogenami i obudowaną moziką wannę ... jeśłi chcesz zdjęcia to zadzwoń i podaj meila - napewno ci prześle Odpowiedz Link Zgłoś
ola07 Re: do eda wilczus. 14.12.07, 15:02 Jeśli możesz to bardzo proszę o zdjęcia na maila gazetowego.Szkoda że nie wystawia faktur,bo rachunek jest mi potrzebny,ale jak ładnie wykonuje swoja pracę to może się skuszę Odpowiedz Link Zgłoś
eda.wilczus Re: do eda wilczus. 15.12.07, 19:50 chodziło mi o to ,że jak do niego zadzwonisz to ci napewno prześle zdjęcia - on nie ja ... ) ja już skasowałam te co miałam na poczcie Odpowiedz Link Zgłoś
siomon102 Re: Poszukuję dobrego solidnego fliziarza... 04.02.08, 13:45 witam, mógłbym prosić o przysłanie zdjęć tej bajeranckiej łazienki na adres warezmaster@interia.pl? z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
jean.0 Re: Poszukuję dobrego solidnego fliziarza... 28.03.08, 07:01 Polecam Pana Ryśka.Robi wszystko solidnie. www.galeria-biznesu.pl/company/100768 Odpowiedz Link Zgłoś