Dodaj do ulubionych

dr szlachcic

23.08.03, 12:48
witam!
czy są tu pacjentki dr Szlachcica?- z osteodmedu
pzdr
Obserwuj wątek
    • zosiapasich Re: dr szlachcic 24.06.16, 23:29
      lekarz bez empatii dla pacjentki - cały czas miałam odczucie że się przechwala - byłam aż na 2 wizytach a co chwilę słyszałam zdanie że przecież on ma 30 letnie doświadczenie ....
      histeroskopia diagnostyczna u tego pana to tortury - począwszy od niemiłej i mającej wrażenie że siedzi za karę pielęgniarki po sam przebieg zabiegu....kompletnie nieudolnie przeprowadzone znieczulenie które nie działa - być może jakieś najtańsze i zbyt mała dawka - znieczulenie było podane bez wyczucia jak zwierzęciu a jak upomniałam się że boli to wielkie halo i stał się jeszcze bardziej nieprzyjemny i arogancki
      opis histeroskopii też pozostawia wiele do życzenia -śmiał się z niego mój lekarz prowadzący a co najważniejsze nie daje zdjęć z zabiegu - zapytałam się dlaczego i uzyskałam inteligentną odpowiedż bo nie.....
      nie polecam nikomu -teraz nie dziwię się dlaczego macierzyństwo ma tak kiepskie opinie wśród znajomych-ja nabrałam się na tez zabieg gdyż bałam się znieczulenia ogólnego
      cena też pozostawia wiele do życzenia - chciałam mieć przeprowadzoną histeroskopię diagnostyczną i tylko na to przyszłam a bez pytania i mojej zgody przeprowadzał mi drożność jajowodów gdyż to zawsze 300 zł więcej....
      nie polecam nikomu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka