mama.macieja 09.06.08, 20:07 gdzie zrobię ładne zdjęcia typu legitymacyjne, paszportowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
przeciwcialo Re: fotograf w rynku i ok.placu inwalidów? 09.06.08, 20:34 Plac inwalidów- super zakład z tradycjami. Tam na zdjęciach zawsze wygladam super. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.macieja Re: fotograf w rynku i ok.placu inwalidów? 09.06.08, 21:26 dzieki serdeczne. jutro tam się przejdę Odpowiedz Link Zgłoś
kolina01 Re: Bielec 10.06.08, 10:33 Ja ma uraz do tego slawnego fotografa 10 lat temu postanowiłam tam zrobić zdjęcie do dyplomu. O dawna mam jakiś problem z nadwrażliwością oczu na światło, a do tego mrugam odruchowo (Nie potrafię nad tym zapanować) szybciej niż działa migawka. Wtedy nie było jeszcze doby dobrych aparatów cyfrowych, więc tam ich nie używali. Powiedziałam o tym Pani Fotograf, bo wcześniejsi fotografowie sobie z tym radzili. A ta i tak, za każdym razem robiła 1-2 zdjęcia. Przychodziłam 3 razy, na każde czekałam ok. 1tyg. Pani była bardzo nie miła, wrzeszczała na mnie Za każdym razem dopłacałam za "zniszczone klisze" Atmosfera była bardzo nieciekawa a ja coraz bardziej się stresowałam Wreszcie Pani postanowiła zrobić zdjęcie czarno białe, bez lampy, jakimś starym aparatem (takim wielkim z wielką zasłoną). Siedziałam nieruchomo kilka minut, a zdjęcie wyszło nieostre Na moją uwagę, czemu, Pani się na mnie wywrzeszczała, żę mam ADHD i nie da się mi zrobić zdjęcia NIgy wcześniej, ani nigdy później nikt nie robił mi ze zdjęciem żadnych problemów. Nie nadaję się może na modelkę, ale jakoś fotografowie sobie z tym radzili (nawet ze zdjęciami ślubnymi w pracowni). Omijam więc tego fotografa szerokim łukiem Odpowiedz Link Zgłoś
loola_kr a ja lubię na RYNKU 10.06.08, 11:01 Ja zawsze chodzę na Rynek (nie pamiętam numeru ale na linii AB, miedzy Jana i Floriańską, po schodkach) Akurat tam mam najblizej ale zawsze byłam zadowolona. Pan robił nam przeróżne zdięcia (legitymacyjne, dowodowe, wizy USA, paszportowe - nawet ruchliwemu roczniakowi się udało zrobić) Można też wysłać mailem i przyjść po wywołane (tak robiliśmy córce do legitymacji szkolnej ale paszportowego juz bym się nie odważyła). Odpowiedz Link Zgłoś
iskramaci Re: fotograf w rynku i ok.placu inwalidów? 05.04.16, 17:02 Zamówiłem ostatnio zdjęcia u Bielec na Placu Inwalidów, i niestety mimo pozytywnego pierwszego wrażenia, tragedia... 1. Zdjęcia do wysyłki na mail kosztowały 35pln 2. Oczekiwanie 3 dni robocze 3. Po retuszu zdjęcia wyglądają gorzej niż przed (czerwone usta, dziwne plany na skórze) 4. Zdjęcia otrzymujemy w mocnej kompresji JPG (niestety widać to dobrze) 5. Rozmiar zdjęcia ok. 500px na 300px, za większy rozmiar należy dopłacić 15pln!! Liczyłem że zakład z tradycjami zrobi mi zdjęcię które starczy na kilka lat, a tutaj od razu do kosza Odpowiedz Link Zgłoś