karolina218 01.10.08, 21:24 Czesc dziewczyny !! Mam takie pytanie czy ktos z Was chodzi do Pani dr.Pirowskiej na os kolorowym ?? czekam na wasze opinie Pozdrawim Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lynette Re: Dr Pirowska 02.10.08, 09:45 Przykro mi bardzo, ale ja na temat doktor Pirowskiej nie mam dobrego zdania. Z moimi dziećmi chodzę do dr Olesiak, ale podczas jej nieobecności trafiłam kilka razy do Pirowskiej. Za każdym razem jej porady były zupełnie bez sensu, np gdy średni synek jako mały niemowlak miał powiększone sutki, co jak wiemy jest skutkiem działania hormonów ciążowych mamy, kazała mi odstawić młodego od piersi, twierdząc, że przyczyną jest właśnie karmienie piersią. Na swoim koncie ma jeszcze kilka podobnych kwiatków. Teraz, gdy nasza pani doktor jest nieobecna, idę do dr Jasiówki. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina218 Re: Dr Pirowska 02.10.08, 15:52 A mosze mi jeszcze pwoiedziec jaka jest Olesiakowa ??chciałam sie do niej zapisac bo wiem , że jest tez Alergologiem co by mi odpowiadało ale nie wiem czy jest dobra podobno bardzo zadko bywa w przychodni . Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lynette Re: Dr Pirowska 02.10.08, 15:58 My do dr Olesiak chodzimy już prawie 7 lat. Nie szaleje z antybiotykami, na infekcje kaszlowe proponuje bańki, nie stroni od homeopatii. Jedyne, co można jej zarzucić, że gdy jest sezon chorobowy i w przychodni masa dzieci, czasami nie ma cierpliwości do małych krzykaczy. Ja jednak bardzo ją cenię i jej metody leczenia bardzo mi odpowiadają. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina218 Re: Dr Pirowska 02.10.08, 19:20 hm........ My sie własnie zapisalismy do Pirowskiej na poniedziełek bo ja juz nie mam cierpliwosci do swojego lekarza .A jak oceniasz dr.Pirowska lubi dawac antybiotyki czy tez stosuje takie metody jak Olesiak?? Pozdrawiam i dziekuje za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
kastato Re: Dr Pirowska 02.10.08, 21:20 Od listopada tamtego roku chodzę z dzieckiem na Kolorowe. Polecono mi dr Olesiak, ale zrezygnowałam z jej usług w styczniu, kiedy po 2 miesięcznym ciągłym kaszlu dziecka okazało się że mała ma atypowe zapalenie płuc. Olesiakowa wmawiała mi że mała kaszle bo ma katarek. W końcu poszłam do dr Pirowskiej i Ona wyciągnęła mi dziecko z choroby. Skończyło sie na 10 dniach antybiotyku i 2 razy bańkach. Dr Olesiak jest alergologiem to prawda, ale słyszałam niepochlebne opinie o niej jako alergologu. Nie mogę jej polecić... Teraz chodzimy do dr Pirowskiej mimo że mamy kawał drogi. Jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
karolina218 Re: Dr Pirowska 02.10.08, 22:47 Bardzo dziekuje za opinie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś