edytamariqa 18.01.09, 23:21 mieszkam na bronowicach bardzo chetnie pograłabym w kosza kiedys grałam całkiem całkiem moze zbierzemy mamy chetne i wynajmiemy jakas sale w okolicy wiem ze na kijowskiej w szkole wynajmuja czekam na jakiś odzew zainteresowanych mam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emigrantka34 Re: do mam z krakowa-koszykówka:) 19.01.09, 00:25 wynajmuja - sama chodzilam do tej szkoly przez osiem bitych lat. np studenci medycyny moje kolezanki jezdza gdzie indziej, moge sie zapytac Odpowiedz Link Zgłoś
jaga68 Re: do mam z krakowa-koszykówka:) 22.01.09, 10:05 Koszykówka - bardzo chętnie. Zawsze bardziej preferowałam niż siatkówkę . Tylko nie wiem, czy jeszcze pamiętam. Ale dwie osoby, to trochę za mało Odpowiedz Link Zgłoś
ulaz_1 Re: do mam z krakowa-koszykówka:) 22.01.09, 13:09 chetnie tez zagram w kosza Odpowiedz Link Zgłoś
youstynus Re: do mam z krakowa-koszykówka:) 23.01.09, 15:39 mieszkam na Podgórzu, ale się zapisuję Odpowiedz Link Zgłoś
edytamariqa Re: do mam z krakowa-koszykówka:) 28.01.09, 23:21 no to jest nas trzy moze jeszcze ktos? Odpowiedz Link Zgłoś
balbinka01 Re: do mam z krakowa-koszykówka:) 29.01.09, 11:41 mi wszystko jedno-koszykówka czy siatkókabyle się poruszać Odpowiedz Link Zgłoś
edytamariqa Re: do mam z krakowa-koszykówka:) 29.01.09, 22:00 no to jest nas cztery Odpowiedz Link Zgłoś
anusia_kra tez chetna 30.01.09, 10:04 dopisuje sie może być siatkówka/koszykówka pół na pół Przez jakieś 2 lata zebrała sie nas całkiem fajna grupka koedukacyjna i graliśmy. Może autorka wątku wstępnie zrobi rezerwacje i poda namiary gdzie i kiedy wtedy łatwiej jeszcze kogoś namówić. Myśle że minimum 15 osób jakby było będzie super (wiadomo róznie ludziom wypada ) Odpowiedz Link Zgłoś
edytamariqa Re: tez chetna 01.02.09, 10:10 spróbuje w takim razie rozpytac sie o sale Odpowiedz Link Zgłoś
betka20 Re: do mam z krakowa-koszykówka:) 09.02.09, 20:25 Ja jestem z prądnika czerwonego i też się chętnie dołączę , chociaż jestem niska całkiem nieźle mi szło byłam w szkolnej reprezentacji teraz nie wiem bo po trójce dzieci w tym bliźniaki trochę mi przybyło tu i ówdzie ale chętnie to zrzucę w miłym towarzystwie suuuuper pomysł... Odpowiedz Link Zgłoś
ulaz_1 Re: do mam z krakowa-koszykówka:) 10.02.09, 19:14 przeczytajcie watek siatkowka i koszykowka. udalo sie znalezc sale. Co Wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś