ynkas 22.02.09, 15:56 szukam namiarow na dobre przedszkole w "starej" Nowej Hucie ile kosztuje przedszkole prywatne a ile panstwowe? z gory dziekuje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia752 Re: dobre przedszkole 25.02.09, 08:01 Ynkas Moje 2 córki chodzą na os.Hutniczym do przedszkola integracyjnego nr 104 i mogę go z czystym sumieniem polecić. Przedszkole ma swój ogród, jest zadbane, remontowane, kadra wykwalifikowana, na miejscu logopeda; za dwójkę płacę ok 420-430zł, + opłaty np. za rytmikę, angielski, taniec płatne raz na półrocze. Plusem dla niektórych rodziców jest to, że przyjmowane są maluchy z pieluchami i panie umieją oduczyć od pieluch. Dobre opinie słyszałam o przedszkolu integracyjnym na Uroczym,na os. Zielonym, na os. Wandy, o prywatnym Bajka. Odradzam prywatne z angielskim przedszkole nr 11 koło Zalewu, próbowaliśmy, właścicielka umiała bardzo zachęcić, ale rzeczywistość okazała się inna, zresztą jest wątem na forum o tym przedszkolu Odpowiedz Link Zgłoś