robin81 09.04.09, 09:39 posyla ktoras mama swoja pocieche tam? mysle o klubie przedszkolaka.corki nie przyjeto mi do przedszkola panstwowego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zebra12 Nie polecam 12.04.09, 09:48 Żadna z opiekunek nie ma przygotowania pedagogicznego. Gdy moja koleżanka dała tam dziecko, to opowiadało, że pani dała jej dwa razy klapsa. Ogólnie chała. A pytałaś w przedszkolu Bajkowo przy kościele na Prostej? To dobre prywatne przedszkole. Nie wiem, do którego przedszkola chciałaś dać dziecko, ale wiem, że łatwiej było się dostać do tego Na Kozłówce niż na Okólnej. Nie wiem, jak z Czarnogórską w tym roku. Nie mam stamtąd wieści. Ale na Piaskach synek koleżanki dostał się z kilkoma punktami. Może tam spytaj. Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 Re: Nie polecam 13.04.09, 09:02 to dzieki za info.przedszkole z klapsami odpada.corki nie przejeli do przedszkola 33 na rżąckiej-piaski wielkie.szukam wiec czegos w okolicy Odpowiedz Link Zgłoś
zebra12 Chodzi o przedszkole nr 163 na Piaskach 13.04.09, 12:13 Teraz dzwoniłam do koleżanki i pytałam. Dała tam syna, a miała naprawdę niewiele punktów. I jest przyjęty. Ona miała punkty tylko za: - uczęszczanie do żłobka - oboje rodziców pracujących - przedszkole blisko miejsca zamieszkania Tyle. I się dostał. Zapisywała go w ostatnim tygodniu marca. Spróbuj tam zapytać. Przedstaw sytuację. Wpisz się na listę rezerwową. Może akurat się uda. To przedszkole jest tam, gdzie do niedawna była Biedronka. Koło pętli 164. Nie wiem, jak się nazywa ta ulica. Odpowiedz Link Zgłoś
robin81 Re: Chodzi o przedszkole nr 163 na Piaskach 14.04.09, 06:49 moja miala 36ptk-tylko za rodzicow pracujacych i blisko miejsca zamieszkania.jednak sie zorientuje.dzieki! Odpowiedz Link Zgłoś