Dodaj do ulubionych

Mamy z LSMu!!!!!!!!

IP: *.* 11.03.03, 22:44
Drogie emamy z Lublina!!!Szukam mam, ktore podobnie jak ja chcialyby podczas spcerkow ze swoimi pociechami porozmawiac z innymi mamami. Moja Zuzia wlasnie skonczyla rok. Ja jestem z Kielc, ale obecnie studiuje na V roku w Lublinie i nie mam zbyt wiele znajomych, ktorzy mieliby juz dzieci. Na spacerki trzeba wychodzic codziennie i milo byloby powymieniac sie z kims doswiadczeniami na temat dzieci, albo zwyczajnie pogadac o rzeczach nawet nieistotnych... Ja mieszkam w okolicachh Leclerca... Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi (rowniez na priva)paula
Obserwuj wątek
    • Gość: Kasia_G Re: Mamy z LSMu!!!!!!!! IP: *.* 13.03.03, 09:32
      Paula ja mieszkam na Osiedlu Prusa na lsm-ach. Moja Gabunia ma 5 miesięcy. Może pospacerujemy razem?Pozdrawiam Kasia
      • Gość: paulap Re: Mamy z LSMu!!!!!!!! IP: *.* 13.03.03, 14:03
        Hej Kasiu!!!Bardzo chetnie. Napisz prosze do mnie na priva (paulawrobl@poczta.fm) to sie wymienimy telefonami i jakos umowimysmile Pozdrawiam serdecznie i czekam na spotkaniepaula
        • Gość: sbrzuch Re: Mamy z LSMu!!!!!!!! IP: *.* 15.03.03, 08:38
          Paula ja mieszkam na Czubach ale do Leclerca jest ode mnie 10 min. Prawie codziennie spaceruję w wąwozie. Może się spotkamy. Sabka i 4,5 miesięczny Szymonek
          • Gość: Maciejka Re: Mamy z LSMu!!!!!!!! - DO sABKI IP: *.* 15.03.03, 19:34
            sabka!A gdzie dokładnie mieszkasz na Czubach, bo z moich obliczeń wynika, że gdzies w okolicach Dziewanny, czyli koło mnie...Nie pospacerujemy razem, bo mój may piechur łazi zwykle w kierunku przeciwnym do zamierzonego, ale jeszcze parę miesiecy i bedziemy mogły razem robić babki w piaskownicy... ;)Buziaki!Maciejka
            • Gość: sbrzuch Re: Mamy z LSMu!!!!!!!! - DO sABKI IP: *.* 16.03.03, 07:55
              Cześć Maciejko, mieszkam na Jutrzenki.Może się nawet widujemy .Pozdrawiam
              • Gość: Maciejka Re: Mamy z LSMu!!!!!!!! - DO sABKI IP: *.* 16.03.03, 15:10
                Ha! Niewykluczone, ze się gdzies mijamy! Napiszę sobie na czole MACIEJKA, to moze mnie rozpoznasz :lol:BuziakiMaciejka
          • Gość: paulap Re: Mamy z LSMu!!!!!!!! IP: *.* 17.03.03, 15:49
            Hej Sabka!!!!Bardzo się cieszę, że chcesz pospacerowac z nami. Moja Zuzia co prawda teraz chce głównie chodzić na dwóch "łapkach" przez co przejście kilku metrów trwz całe wieki... Ale myślę, że jakoś to wytrzymaciesmile Napisz może do mnie to się wymienimy telefonami, może numerami gada... Mój adres: paulawrobl@poczta.fmpozdrawiampaula
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka