orchidea22 03.01.04, 12:52 Znacie go? Jakie macie opinie w kwestii prowadzenia ciąży i przyjmowania porodów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beatriki Re: Kopernika - prof. Krzysiek 04.01.04, 11:03 cześć!! Prof. Krzysiek prowadzi moją ciążę. Jestem zadowolona z tego jak to robi, chociaż drobne zastrzeżenia mam. Zdarza mu się zapomnieć poinformować mnie o czymś np. nie powiedział mi, że powinnam po pierwszym trymestrze odstawić Folik. Ja chcąc się upewnić (bardzo dużo czytam, to moja pierwsza ciąża) sama o to zapytałam, wtedy udzielił mi fachowej informacji.Na początku ciąży kazał mi przychodzić co 2 tygodnie, więć stale byłam pod opieką. W każdej chwili możesz do niego zadzwonić (ja miałam w 1trym. straszne bóle głowy). I stać mnie na jego usługi. Nie wiem jak będzie dalej to wszystko się toczyło. Ty już finiszujesz, więc napisz coś więcej, znasz go lepiej, bo dłużej. Może jakieś rady? Pozdrawiam Beata i Groszek 15tyg. Odpowiedz Link Zgłoś
orchidea22 Re: Kopernika - prof. Krzysiek 09.01.04, 12:08 mam własnie problem - jest fachowcem i mam do niego pełne zaufanie, a jednak ostatnio przypadkowo zapoznana przeze mnie dziewczyna rodziła u niego, wody odeszły jakoś w nocy a on - miał wyłączony telefon. Włączył go DOPIERO o 7 rano, kiedy dotarł do kliniki. I podobno tak samo w niedziele i święta... Nie wiem, nie sprawdzałam, mam jednak nadzieję, że nie będę się musiała niepotrzebnie denerwować Odpowiedz Link Zgłoś