patryk0188
08.01.11, 20:21
Czym jest 20$2Surf?
20 dollars 2 surf to jeden z najlepszych surfbarów na rynku, zarabianie w nim polega na zainstalowaniu małego programu, który wyświetla reklamy w dowolnym miejscu naszego ekranu. 1 min reklam = 1pkt, pod koniec każdego miesiąca punkty zamieniane są na dolary. Gdy nasze konto osiągnie 20$ można wypłacić pieniądze na konto paypal.W odróżnieniu do innych surfbarów, program ten nie wymaga wpisywania kodów sprawdzających naszą obecność przy komputerze.
O co chodzi w piramidzie?
W 20$2S mamy 10 poziomów poleconych (każdy po 10%), oznacza to, że jeśli ktoś zarejestruje się z mojego linka będę dodatkowo dostawał 10% jego zarobków (on będzie dostawał 100%, nie 90 ), jeżeli ktoś zostanie poleconym mojego poleconego to ja i mój polecony dostaniemy po 10%, w ten sposób można wyliczyć, że jeżeli każdy będzie miał pod sobą 2 poleconych (gdzie każdy ma 2 poleconych) to miesięcznie każdy spokojnie może zarobić >100 PLN
]ak dołączyć do tej piramidy?
1) Wchodzicie w link pl.20dollars2surf.com/?ref=220771
2) Wpisujecie swój adres e-mail
3) Pobieracie program, instalujecie i włączacie go
4) Na dole po prawej stronie jest polska flaga, klikamy by zmienić język i wypełniamy formularz.
5) Na stronie 20$2Surf możecie się zalogować za pomocą waszego loginu i hasła (które przychodzi na maila)
6) Wysyłacie mi na PRV swój nick w 20$2Surf (mam wgląd w Wasze linki polecające, więc bez obaw, każdy będzie miał poleconych - im szybciej dołączycie tym więcej!)
7) Teraz wystarczy tylko włączać program i tyle, nabijamy punkty
Nasza piramida ciągle się rozrasta więc codziennie można więcej zarobić serdecznie zapraszamy
Serwis jest o tyle dobry, że ma aż 10 poziomów poleconych a do tego nie trzeba potwierdzać obecności przy komputerze. Do tego istnieje możliwość zdobycia dodatkowych punktów przez płatne kliki, czy przez bingo lub ruletkę i oczywiście jest w 100% wypłacalny (w internecie można znaleźć setki dowodów wypłat).