Dodaj do ulubionych

Zarabianie w programach partnerskich

31.03.12, 13:18
Długo szukałem możliwości zarobku przez internet, długo nie mogłem znaleźć czegoś, co nie byłoby pracą za marne grosze, m.in klikanie w reklamy. Aż do teraz! Znalazłem świetny program partnerski oferowany przez serwis od udostępniania i pobierania plików. Informacja o członkostwie znajduje się na samym dole strony w stopce.
Sprawdźcie sami, warto!!!
chomikuj.pl/?page=504964">Sprawdź i zobacz jak działa program partnerski chomikuj.pl
Obserwuj wątek
    • adam.wlazlo Re: Zarabianie w programach partnerskich 05.04.12, 10:50
      Witam,

odnośnie Twojego wpisu na forum to znalazłem chyba coś ciekawego

adv.justbeenpaid.com/?r=sLTczdVzFz
      na dole strony jest mój link do rejestracji "Click Here And Join for FREE Now!"

jeśli się zarejestrujesz to służę wszelką pomocą :)

tak w skrócie to jest to system, który przez 75 dni pozwala na zarabianie 2% od naszego kapitału

czyli po tym czasie ze 100% robi nam się 150%

na start dostajemy 10$ bonusu co pozwala na pierwszą inwestycję mianowicie kupujemy jedną tzw. "pozycję" za 10$ która przez 75 dni będzie nam generować 2 centy dziennie, jeśli Ci sie to spodoba możesz wpłacić własne środki m. in. przez Alertpay

Jest to sprawdzony system, jestem w tym już od początku roku i w tej chwili mój dzienny przyrost to ok 8$ :) wypłaty od 20$ ale na razie ciągle dokupuję nowe pozycje

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka