Dodaj do ulubionych

praca na kamerce

20.12.13, 20:38
/polecam sprawdzony ,polski,popularn i wypłacalny serwis rozrywkowy z czatem przed kamerka.
Zarobki zależa od nastawienia,są bez ograniczeń.
Pracujemy same na siebbie dziewczęta,bez pośredników,bez znajomości języka obcego,dla wszystkich lubiących flirtować i dpbrze zarobic.
Praca także dla panów i par. Wypłata od 1000 zetonów( 100 złotych) na swoje konto bankowe.
Spokojnie można to zarobic w are godzin dziennie.Bardzo dużo użytkowników.
Zapraszam do rejestracji z poniższego linka.:

showup.tv/ref/milipusia22
W razie póżniejszych pytań kontaktowac można się z admiinami,podaje tez maila do siebie.
Obserwuj wątek
    • tak-ok Re: praca na kamerce 15.12.14, 08:21
      www.upshow.pl - TAK<
      • dawid19888 Re: praca na kamerce 16.12.14, 13:34
        Chcesz zarabiać w domu?Jeśli tak to zapraszam :)
        Wiecej informacji udziele na priv
        digadz.com/Dawid1988
        www.paidverts.com/ref/Dawid1988
      • j_stasio Re: praca na kamerce 05.02.15, 14:56
        dla tych pan,ktore nie chca ryzykowac wlasnej tozsamosci na polskim rynku.Praca na cam na stronach globalnych lub prywatne pokazy skype dla klienta globalnego.podstawowy angielski wskazany.Zarobki zalezne od zaangazowania.Wiecej info na skype cam-us-sex-uk
    • anita19583001 Re: praca na kamerce 14.05.15, 17:15
      A ja polecam Studio24 Pracuje na wszystkich portalach świata czego nie można zrobić pracując indywidualnie Nie muśże znać języków bo rozmawia za mnie tłumacz a ja nawet napalonych kolesi nie widzę A po co mi to Wszystkie techniczne sprawy załatwiają szefowie Moja rola to seksi wyglądać i zachowywać sie wg życzenia klienta które przekazuje tłumacz Studio24 płaci za minute z klientem lub można mieć stałą stawkę za godzinę Ważne jest jedno ze kasa zawsze zjawia sie na koncie regularnie Praca jest legalna bo każda dziewczyna ma umowe
    • anita19583001 Re: praca na kamerce 09.08.15, 13:32
      Witam A ja polecam Studio24 Jest to praca na kamerce na portalach zagranicznych i nie trzeba znać języków obcych bo rozmawia w imieniu modelki tłumacz i to on tylko widzi klienta Można pracować ile sie chce i kiedy sie chce i są dwie możliwości wynagradzania za minute pracy bądź stała stawka godzinowa Jest to praca legalna na umowę o dzieło Pieniądze wpływają każdego miesiąca do 20
    • rrooberto40 Re: praca na kamerce 06.02.17, 16:09
      Bez sciemek.Jest to ciezki kawalek chleba i nie dla kazdego.Chcesz pozostac anonimowa (mam na mysli Twoje dane ?).Twarzy nie ukryjesz.No chyba ze chcesz robic pokazy w kominiarce.Chcesz ominac portale posredniczace ?Jest tylko jedno wyjscie.Prywatne pokazy skype ,whatsapp itd.I tu pojawiam sie ja.Moi klienci pochodza glownie z Usa uk i Canady.Ale ja jestem bardzo wymagajacy..

Od Ciebie wymagam

-wysoka kultura osobista
      -musisz byc bardzo atrakcyjna.min 18 lat
      -pracowitosc (nie marnujmy swojego czasu jesli nie rozumiesz co to znaczy
      -minimum podstawowy angielski
      -kreatywnosc....

Moi klienci sa w stanie zaplacic 3-5 e za minute.Ja zajmuje sie wszystkim.Wybiore tylko nieliczne..Prosze o wiadomosc na maila ze zdjeciem i numerem telefonu.

rrooberto40@o2.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka