snowpanter 27.06.05, 16:56 Niewiem czy już był taki post, więc nieirytujcie się i nie wysyłajcie abym go szukała tylko odpowiedzcie co robicie gdy jesteście sami i wam się cholernie nudzi . :(( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: sophie9 Re: Wasze sposoby na nude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 16:57 ja siedze na forum Odpowiedz Link Zgłoś
taki_jeden_gosc Re: Wasze sposoby na nude 27.06.05, 17:15 Był juz taki post ale co mi szkodzi sie powtórzyć ;) 1. Słucham sobie muzyki i siedzę na forum, ewentualnie gygy 2. Jak ładna pogoda to ide się opalać 3. Wyciągam znajomków do baru na piffko czy drinka 4. Ide na bilard z kumplem lub moją ex 5. Gotuje dla siebie i współlokatora (zwykle mi sie nie chce choc lubię) 6. Cwiczę (pompki, brzuszki, przysiady i takie tam) 7. Wychodze na spacer 8. jak współlokatora nie ma (raz na poł roku sie zdaża ten cud) to korzystam z jego nowego kompa i czasem pogram sobie w jakąs grę online 9. Idę spać - może jak się obudze będzie cos ciekawszego do roboty 10.Zatruwam ludziom życie na gg :) 11. Chodzę po pokojach w akademie i szukam kogos komu też się nudzi żeby sobie pogadać :) Jęsli za mało to może coś więcej wymyśle, tylko daj znać. Pozdrawiam. Dodam jeszcze ze za 3 dni jade do domku i juz nie będzie opcji "nudzę się". Codziennie od 11;00 do 18;00 nad zalewem na siatkówce, troszke pływania oczywiście piffko i kobitki (w końcu od tygodnia jestem sam). A w deszczowe dni może wróce do mojego RPG...dungeony 2 edycja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
seksoholiczka7 Re: Wasze sposoby na nude 27.06.05, 17:21 Zawsze staram się aktywnie spędzać czas i zapominam wtedy o nudzie. Zazwyczaj chodze na spacery, zakupy, spotkanie z przyjaciółmi, basen, aerobic itd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gdf Re: Wasze sposoby na nude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.05, 17:26 oglądam tv albo słucham muzyki, ide pojeździć na rowerze, ogladam jakiś film, wyciągam kogoś na spacer Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilarose Re: Wasze sposoby na nude IP: *.net-serwis.pl 28.06.05, 10:28 - siedzenie na forum, czytanie blogów - jazda na rowerze - czytanie książek - robienie porządków - pisanie wierszy i opowiadań - rozmowy telefoniczne/smsowe/na GGlub tlenie/ na żywo ze znajomymi - gotowanie i pieczenie - planowanie nowej trasy rowerowej lub wypadu w Polskę na weekend - zabiegi kosmetyczne np. malowanie paznokci, maseczki, depilacja itp. - jeśli i to sie znudzi - mała drzemka Odpowiedz Link Zgłoś
sladu Re: Wasze sposoby na nude 28.06.05, 12:14 sexowanie z dziewczyna, a po tym mała drzemka :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ELO Re: Wasze sposoby na nude IP: 217.153.187.* 04.07.05, 16:26 zwykle jadę wypożyczyć jakiś dobry film na DVD + winko. polecam :-) chociaż to mało aktywny rodzaj wypoczynku.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatuszek kiedy bierze mnie nuda bawie sie cyckami. IP: *.chelm.gda.pl / *.futuro.pl 04.07.05, 16:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marysia Re: kiedy bierze mnie nuda bawie sie cyckami. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:06 fajnie , fajnie ale ilez mozna Odpowiedz Link Zgłoś
minia1000 Re: kiedy bierze mnie nuda bawie sie cyckami. 04.07.05, 20:06 wlasnie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marynarz Re: kiedy bierze mnie nuda bawie sie cyckami. IP: *.wirba.net / 195.116.157.* 04.07.05, 21:18 Daj i mnie pobawić się Twoimi cyckami. Odpowiedz Link Zgłoś
dirk_else Re: Wasze sposoby na nude 04.07.05, 18:01 A ja, jak się nudzę, to... się nudzę. :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: beznadzieja franio IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 18:04 ale macie nudne życie . porypał bym się z nudów robiąc to co wy robicie gdy sie nudzicie Odpowiedz Link Zgłoś
dorotka_vk Re: Wasze sposoby na nude 04.07.05, 19:00 A ja sie NIGDY nie nudze. Zwyczajnie nie mam czasu na nudzenia sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika Re: Wasze sposoby na nude IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 04.07.05, 21:16 A co to znaczy- nudzę się? Człowiek (podobno) jest istotą myślącą i nudzi się? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunetka szybka jazda samochodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:33 Jak masz wlasne auto i do tego w miare sprawne, ktore nie toczy sie tylko jezdzi to polecam wcisnac pedal gazu. Odpreza. Jesli jednak nie czujesz blusa za kierownica, a do tego boisz sie predkosci i nie masz wprawy to lepiej odpusc. Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Re: Wasze sposoby na nude 04.07.05, 22:34 Bawie się zawleczką wyciągnięta z granatu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: limonka grzebanie w ziemi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:35 Masz kawalek ogrodka? Jesli tak to posadz sobie jakies warzywka, wyrywaj chwasty, podlewaj to zielsko, zeby roslo a w miedzyczasie opalaj sie jesli zdolasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brunetka zapomnialam dodac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:37 Jak chce sie rozerwac to wchodze na czat i podrywam facetow, czasem bywa fajnie choc nieraz i tam mozna umrzec z nudow, zalezy na co sie trafi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: goska Re: zapomnialam dodac IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:55 Mam tak samo, pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yetti nuda potocznie IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 04.07.05, 22:38 nuda potocznie to czas nic nierobienia, to niedzianie się. Dla mnie taki stan rzadko bywa nudą, lubię się zawiesić, tak po prostu trwać sobie w czasie. Zreszta z reguły towarzyszą temu myśli, różne. Natomiast nieznosną nudą jest dla mnie przebywanie w towarzystwie nudziarzy którzy mają o sobie mniemanie zabawnych gawędziarzy, imprezowiczów. A gawedy zazwyczaj o ich niesamowitych wyczynach, czy to z flaszką, czy inne brednie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: nuda potocznie IP: *.bredband.comhem.se 05.07.05, 16:02 moze to dziwne, ale ja mysle podobnie, poza tym mam taka sama ksywke... yeti><yetti Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: nuda potocznie IP: *.biblioteka.garwolin.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 05.07.05, 16:55 zgadzam się....zawsze jest coś ciekawego do pomyślenia, a najnudniej jest siedzieć w nieciekawym towarzystwie.....nie cierpię wspomnień o alkoholowych wyczynach-byłam kiedys na imrezie , która opierał sie tylko na tym....ohyda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czerwonyczlonek Re: Wasze sposoby na nude IP: *.fl-miami0.sa.earthlink.net 05.07.05, 06:08 bije konia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośka Re: Wasze sposoby na nude IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 12:53 hehehe.... Odpowiedz Link Zgłoś
sekret_admin Re: Wasze sposoby na nude 05.07.05, 09:07 czytanie, spacery, internet ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sekretarka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiwi Re: Wasze sposoby na nude IP: *.chello.pl 05.07.05, 09:25 Jak mawiają doświadczeni - człowiek inteligentny nigdy się nie nudzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karool Człowiek inteligentny się nie nudzi :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.05, 15:40 to słowa mojego dziadka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zadrzemiona Re: Wasze sposoby na nude IP: *.net-serwis.pl 05.07.05, 15:43 Podrywam mojego sąsiada spod piątki, biegam dookoła bloku (jak jest ciepło, to nago), jem słone paluszki wisząc głowa w dół, wyciskam pryszcze, dłubię w nosie i w zębach, raz na dwa tygodnie urządzam depilację moim kotom :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paula Re: Wasze sposoby na nude IP: *.xtra.pl 05.07.05, 17:10 mi się nigdy nie nudzi, bo umiem zagospodarować wolny czas ;) robie sobie wtedy takie "chwile tylko dla mnie" ... chyba kobiety bardziej zrozumieja o co mi chodzi... a mianowicie 1) czytam książeczki lub gazetki (nawet jakiś starych numerów np. mojej ulubionej ELLE) pod kocykiem z kawką i czekoladką 2) oglądam filmy (nawet po raz setny BRIDGET JONES całą serie FRIENDS lub mase innych moich skarbów na dvd 3) robie chwile pieknosci czyli wszystko koło siebie co możliwe, paznokietki, depilacje, maseczki, masaże, złuszczanie, nawilżanie, 4) ćwicze odzyskuje wtedy równowage mimo ze to takie banalne rzeczy, wiem że robie je dla swojejgo lepszego samopoczucia, a to juz dla mnie taki luxus kiedy jestem taka zabiegana jak teraz Odpowiedz Link Zgłoś
hiara Re: Wasze sposoby na nude 06.07.05, 15:52 Dzieki za porady część wezme sobie do serca reszte wykorzystam no może poza "biciem konie"(raczej niezdołam)heh pozdrawiam :) Odpowiedz Link Zgłoś