Dodaj do ulubionych

Inwestycje

19.06.16, 20:38
Witam.

Jeśli szukasz stabilnych i pewnych dochodów używając internetu i własnego komputera z chęcią ci pomogę.
Mam na imię Piotr i od prawie dwóch lat zajmuję się inwestowaniem pozostając w zaciszu własnego domu.
Inwestuję na rynku Forex, giełdzie oraz w programy partnerskie. Spędzając wiele czasu znalazłem kilka źródeł z których utrzymuję całą moją rodzinę. Mam przygotowane sposoby zarabiania dla ludzi którzy mają jakiekolwiek pieniądze i mogą zainwestować oraz dla tych którzy nie mają nic lub niewielką sumę na początek. Nie zajmuję się żadnym spamowaniem i sam nie chciałbym aby ktoś wysyłał na mojego e-maila różnego rodzaju śmieci. Jeśli ktoś ma do zaoferowania coś ciekawego z chęcią przeanalizuje. Wszelkie pytania wysyłajcie na e-mail mustang7984@gmail.com

Pozdrawiam
Piotr.
Obserwuj wątek
    • julian2013 Re: Inwestycje 20.06.16, 13:54
      Pierwsza klasa ... oby więcej było takich gości. Pozdrawiam i do usłyszenia.
      • pietia8479 Re: Inwestycje 20.06.16, 14:20
        Nie szalej Julian. No ale spoko. Pozdrawiam Piotr
        P.s przesłałem ci e-mail ze szczegółami do ostatnio omawianego projektu.
    • pietia8479 Re: Inwestycje 20.06.16, 14:22
      Nie zostawiajcie na takich forach swoich adresów e-mail (jeśli są one darmowe i z kiepskimi filtrami spamowymi) ponieważ są one okazją dla tych co będą wysyłać wam spamy. Potrzebują ich do tzw. list mailingowych. Pozdrawiam Piotr
    • mala-darka Re: Inwestycje 30.06.16, 08:34
      Czy można zarabiać za oglądanie filmów? A no można. Przynajmniej mam taką nadzieję, tylko żeby to osiągnąć potrzeba osób uczciwych i musi być ich sporo. Razem można więcej. Ostatnio znalazłem artykuł, że można zarobić 25 dolarów za oglądanie reklam. Ale od początku jest jakiś sobie serwis THW, który chce być lepszy od dobrze nam znanego YouTube?a. Potrzebuje on ponad 50 000 ludzi (wiek-powyżej 21 lat i ukończona szkoła średnia), którzy będą oglądać zwiastuny filmów, programy pilotażowe itd. i umieszczać komentarze.
      Dlaczego dzielę się z tobą tą informacją? A no dlatego, że będąc czyimś poleconym przyczyniasz się do większego zysku dla siebie.
      Reklamodawcy będą płacić 90 dolarów na godzinę.
      40 dolarów THW wypłaci oglądającym, z czego 25 dolarów dla ciebie, 5 dolarów dla twojego bezpośredniego sponsora i 1 dolar dla sponsorów z wyższych linii (których maksymalnie może być 10 co daje 10 dolarów)
      25+5+10x1=40
      A teraz logicznie. Jestem sobie ja (czyjiś polecony) i oglądam sobie godzinę reklamę. Dodatkowo mam 10 swoich poleconych (np. Ciebie). Osoba dzięki której się zarejestrowałam zarabia 25+5=30, dzięki mnie. Dodatkowo jeśli ma dalszych poleconych zarabia 30+10, czyli 40 dolarów. A teraz ja, oglądając zarobiłam 25 dolarów + 5 dzięki tobie (rejestracja z poleconego) i kolejne 10 z dalszych poleconych co daje mi 40 dolarów. No a teraz ty. Załóżmy, że są 2 opcje:
      1. Nie rejestrujesz się z poleconego-oglądasz godzinke i dostajesz 25 dolarów.
      2. Rejestrujesz się z mojego poleconego-oglądasz godzinke (masz 25 dolarów), zapraszasz do programu znajomego, który rejestruje się z twojego poleconego i ogląda godzine reklamę (25+5=30), znajomy zaprasza kolejnych znajomych do programu i jest ich 10 (30+10=40)
      No i porównajmy opcje.
      1. Zarabiasz 25 dolarów.
      2. Zarabiasz 40 dolarów.
      Wybór należy do Ciebie!
      No a teraz praktyka. Rejestrujesz się z mojego poleconego (TCKdaro1.THWglobal.com). Potwierdzasz wiadomość od THW. Otrzymujesz linki do rejestracji ze swojego polecenia. Reklamujesz się. Teraz jest rejestracja przedstartowa. 4 lipca ruszamy!
      Dziękuje, pozdrawiam i pamiętaj- Razem można więcej!

• patatajaaa Re: Inwestycje 24.07.16, 16:00
      Większość ludzi po przebudzeniu zaczyna dzień z dołem, bo zaraz muszą iść na 8 godzin do pracy, robić coś czego nie lubią. Większość ludzi żyje jak za karę. Czy tak powinno wyglądać nasze życie?

FutureNet to polski portal społecznościowy działający 1,5 roku. W kwietniu wystartował nowy produkt ? FutureAdPro.

FutureAdPro to pakiety reklamowe o wartości $50 z których każdy wypracuje $60.
      $10 to czysty zysk (!!!) czyli zarabiasz 20% na jednej paczce reklamowej!
      Naliczenia w FutureAdPro odbywają się co 15 min !

Masz tylko 1 warunek do spełnienia - musisz obejrzeć 10 reklam dziennie aby brać udział w zyskach!

Ponadto FutureAdPro oferuje także w sumie 15% zysku z poleconych!

Zarabiaj razem ze mną! :)

Jeszcze raz:
      - AdPack za $50 generuje $60 (120%)
      - Naliczenie co 15 minut
      - Wymagania : obejrzenie 10 reklam na dzień
      - 5 poziomów z poleconych (8%, 4%, 1%, 1% 1%)
      - Kariera na 4 poziomach z fantastycznymi nagrodami

Co otrzymasz rejestrując się przez mój link?
      - Zostajesz członkiem mojego zespołu
      - Jeśli czegoś nie rozumiesz lub masz z czymś problem możesz liczyć na pomoc moją lub moich partnerów
      - Moim partnerom stale podaje najlepsze "taktyki" na zarobienie jak największej ilości pieniędzy w programie FutureAdPro

Mój reflink: patataja.futurenet.club/ lub futureadpro.com/patataja

Jeśli czegoś nie rozumiesz chętnie wszystko Ci wyjaśnię :)
      Mój mail: patatajaa@interia.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka