Dodaj do ulubionych

Szukam specjalistów!!!!!!

26.03.04, 09:16
Witam !

Bardzo chciałabym uzyskać namiary na dobrego ortopede i okulistę dziecięcego
najlepiej z NFZ.Moje dziecko wymaga ciągłych konsultacj.Jak do tej pory nie
trfiłam na dobych specjalistów w/w.Jeśli macie swoich sprawdzonych lekarzy i
jesteście zadowoleni podajcie namiary.Okolice Katowic,Bytomia,Chorzów choć
niekoniecznie jeśli dobry to warto sie pofatygować dalej.Z góry dziekuje
Obserwuj wątek
    • elx2 Re: Szukam specjalistów!!!!!! 26.03.04, 11:24
      Mogę Ci polecić dobrego ortopedę dziecięcego Pani dr n med, Jolanta Musiałek -
      Holeczko, przyjmuje w Tarnowskich Górach w prywatnej przychodni BiMed przy
      ul. Mickiewicza 8, tel. 285-80-80. Pani doktor jest super bardzo mojemu dziecku
      pomogła zresztą też się do niej znowu wybieram po świętach na konsultacje.
      Przyjmuje tylko we wtorki chyba od 15.00 (wizyta 50 zł)niestety nie mają tam
      chyba umowy z NFZ.
      A tak nawiasem mówiąc też szukam dobrego okulisty dziecięcego jakbyś miała
      jakieś namiary to bardzo proszę o e-mail elx2@wp.pl

Pozdrawiam Ela z Zabrza (mama 19 miesięcznej Agatki)
      • alicja342 Re: Szukam specjalistów!!!!!! 26.03.04, 22:13
        Dzięki za odzew!Kurcze my chodzimy do BiMedu do dr Sitko a o ortopedzie nie
        słyszałam.Dobrze wiedzieć .Dzięki!Ale czy bedąc prywatnie dostanę
        dofinansowanie do bucików?Jak to jest czy moze się orientujesz?Nam zalezy na
        buckach bo takie niestety musi mieć.Pozdrawiam
        • gemma.v Re: Szukam specjalistów!!!!!! 27.03.04, 22:20
          Chodząc prywatnie do ortopedy raczej nie możesz liczyć na dofinansowanie do
          bucików, niestety.
          My chodzimy do CZDiM w Ligocie - i do okulisty, i do ortopedy (dr Kler).
          POzdrawiam smile
          gemma
          • alicja342 Re: Szukam specjalistów!!!!!! 28.03.04, 12:06
            Dzięki!Właśnie tego sie obawiałam.Już sama dopłata do butów jest spora a co
            dopiero całość.Czy mogłabyś mi dac namiary na okulistę i ewntualnie nr
            telefonu zeby sie zarejestrować .Pozdrawiam
            • gemma.v Re: Szukam specjalistów!!!!!! 28.03.04, 22:53
              Co do okulisty, to nie wiem, czego wymagasz od lekarza - jaki powinien być,
              żeby można go było nazwać dobrym i sprawdzonym. My chodzimy do okulisty co
              kilka miesięcy od półtora roku (z powodu zeza) i nie mam powodów do narzekań,
              więc w sumie mogę Ci polecić. Ale ochów i achów nie będę z siebie wydawać - po
              prostu panie (bo chodzę raz do jednej lekarki, raz do drugiej, w zależności od
              tego, która akurat przyjmuje) są ok, porządnie wykonują swoją pracę, mają
              niezłe podejście do dzieci i sporo cierpliwości. Tylko tyle - a może aż tyle?
              Niestety, nie pamiętam ani jednego nazwiska pań okulistek. sad

Telefon do rejestracji CZDiM: 207 16 50, tam rejestrujesz się i do ortopedy, i
              do okulisty, z tym że rano trudno się tam dodzwonić. Do ortopedy niestety
              trzeba się zapisać na kilka tygodni wcześniej, za to do okulisty można iść
              prawie z marszu. W czwartki okulista przyjmuje po południu, od 14.00 -
              zdecydowanie odradzam planowanie wizyty na czwartek! Są dzikie tłumy, nerwówka
              i w ogóle nieciekawie.
              POzdrawiam smile
              gemma

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka