m_o_k_o 05.11.04, 07:26 no co Wy na to?? dopisywac się czekam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gargamelowa Re: 5 XII. spotkanie w Rura Parku?? co wy na to? 05.11.04, 14:32 Trzeba by się dowiedzieć czy tam, w tym dniu, nie ma jakiejś imprezy Mikołajowej. Najfajniej byłoby zorganizować naszą edzieckową - ale nie wiem czy to nie zaskompilkowane będzie ;PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: 5 XII. spotkanie w Rura Parku?? co wy na to? 08.11.04, 21:23 wiecie co??ja cvały czas siedzę jak nie w domu to w pracy...i nie mam żadnych znajomych mam oprócz sąsiadki i bratowej która mieszka 600 km stąd!!!!!chętnie bym się spotkała!!!!!jestem zadajcie znać co jak gdzie kiedy???moge tak w ogóle wpaść???bo się wpraszam.... Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_k_o Re: 5 XII. spotkanie w Rura Parku?? co wy na to? 10.11.04, 10:34 Jane, przeca to propozycja dla śląska damy znac Odpowiedz Link Zgłoś
malafm Re: 5 XII. spotkanie w Rura Parku?? co wy na to? 10.11.04, 14:26 Ja sie wstepnie pisze ale sama pozdrówki Mała Odpowiedz Link Zgłoś
rzenia2 Re: 5 XII. spotkanie w Rura Parku?? co wy na to? 16.11.04, 10:27 Ja tez chetnie. Nawet jesli ten termin nie wypali to na nastepny juz jestem chetna. Kiedys tez zorganizowalam spotkanie ale w koncu sama sie na nim nie pojawilam. Moko czy Ty rowniez dzialasz na "Maluchach"? To moze tam rowniez damy znac. Co o tym myslisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_k_o a moze 4.XII? 16.11.04, 10:39 jestem na maluchach ale hmm właśnie 5 grudnia małemu chcę wyprawić urodzinki, wstępnie miało byc w sobotę ale niekomu nie pasuje, więc w wniedziele Więc jeśli mozecie to moze przenieśmy spotkanie na 4.XII ??? Odpowiedz Link Zgłoś
gemma.v Re: a moze 4.XII? 16.11.04, 10:54 Buuu, jeśli 4.12., to beze mnie. ( gem Odpowiedz Link Zgłoś
malafm Re: a moze 4.XII? 16.11.04, 12:00 Jak w Barbórke to ja też nie dam rady bo mam imprezkę rodzinną Z drugiej strony moje zdanie takie: spotkajmy sie tak jak ostatnio bez dzieci wieczorkiem - wiadomo, że i tak o nich cały czas gadamy piszcie co myslicie Mała Odpowiedz Link Zgłoś
rzenia2 Re: a moze 4.XII? 16.11.04, 14:27 Moze byc 4.XII z dziecmi czy bez otwarta sprawa. To moze zaczynamy sie wpisywac na 4.XII na razie zdeklarowaly sie: Moko Rzenia Odpowiedz Link Zgłoś
gargamelowa Re: a moze 4.XII? 16.11.04, 17:21 Jeśli bez dzieciaków to ja oczywista zadzieram kiecę i lecę . Bo do Rura z Mikołajem ciężko by było. On na miejscu nie usiedzi, na rękach krótko, w ogóle kapryśny facet . Pewnie najbardziej by mu się podobało w kulkach, ale przeca półrocznemu maluchowi nie dam tam wejść . Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: a moze 4.XII? 16.11.04, 22:23 jak dla mnie 4 tez pasuje...ale i tam kusze ze soba pieknisie zabrac bo bez matki nie wytrzyma.... Odpowiedz Link Zgłoś
rzenia2 Re: a moze 4.XII? 17.11.04, 08:58 Super to juz sa 4 osoby chetne!!! Kto jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
gemma.v Re: a moze 4.XII? 17.11.04, 10:43 Hmm.. w sumie gdyby to miało być wieczorem, to może ja bym się zerwała z zajęć... D Tylko dajcie znać, gdzie i o której. W City Rock w pierwszą sobotę miesiąca (w grudniu wypada właśnie czwartego) jest impreza Karaoke. )) Mogłoby być śmiesznie, tylko trzeba by zarezerwować wcześniej stolik. To ja czekam na jakieś konkrety, potem się ostatecznie się zdeklaruję. POzdrawiam ) gemma Odpowiedz Link Zgłoś
rzenia2 Re: a moze 4.XII? 17.11.04, 14:08 Super juz 5 osob!!! jak dla mnie to chetnie zamienilabym Rura na City Rock!na razie zbierajmy chetnych a potem ustalimy miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
gargamelowa Re: a moze 4.XII? 18.11.04, 00:01 Jest tylko jedna sprawa, jeśli miało by to być City Rock to trzeba by było zarezerwować stolik, a w sobotę i niedzielę rezerwacja jest płatna (tylko nie wiem ile). Ciekawe czy wjazd na karaoke też jest płatny?? Ew. można by spróbować Tawernę Mexico - jest w centrum i bardziej kameralnie niż w City Rocku. - To wszystko oczywiście bez dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: a moze 4.XII? 19.11.04, 00:14 no właśnie bez dzieci...będzie ciężko..babcia się może zbuntować w końcu ale postaram sięw każdym razie jestem chętna narazie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula.m Re: a moze 4.XII? 21.11.04, 21:54 Czy można się przyłączyć? Chętnie Was poznam. kasiula.m@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: a moze 4.XII? 22.11.04, 13:32 no i co z tym spotkaniem?bo ja juz się na nie cieszę... Odpowiedz Link Zgłoś
rzenia2 Re: a moze 4.XII? 22.11.04, 15:10 Oczywiscie, ze bedzie spotkanie. Dziewczyny ja nie mieszkam w Katowicach wiec moze osoba zamieszkala zarezerwuje miejsce na 4.XII dla nas. Jest ktos chetny??? Ja proponuje spotkac sie wczesnym wieczorem (17.00 lub pozniej). Piszcie czy odpowiada Wam taka propozycja! Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
gargamelowa 4 XII - City Rock - Karaoke 22.11.04, 15:48 Tak jak już pisała Gemma w sobotę 4 XII w City Rock jest wieczór karaoke. Trzeba zarezerować stolik - płatne (średnia loża - 5 - 7osób 30zł; duża loża od 8 osób - 50zł) - jeśli byśmy się zdecydowały stolik trzeba zaklepać góra do 1 XII. Jeśli nie to możemy rozejrzeć się za czymś innym. Odpowiedz Link Zgłoś
rzenia2 Re: 4 XII - City Rock - Karaoke 22.11.04, 15:59 XII w City Rock jest wieczór karaoke. Trzeba zarezerować stolik - płatne (średnia loża - 5 - 7osób 30zł) Mysle, ze ten za 30 zl by nam wystarcz, zakladajac, ze w ostaniej chwili i tak ktos odpadnie jak to zwykle bywa. Moze pieniazki podzielic i przeslac jednej osobie na konto? Odpowiedz Link Zgłoś
malafm Re: 4 XII - City Rock - Karaoke 22.11.04, 18:44 Oj baby upieracie sie przy sobocie??? Ja raczej nie dam rady bo moja mama Baśka więc rozumiecie, troche nie wypada sie z imprezy zrywać tym bardziej że dojazd raczej z godzinkę teraz potrwa...Więc delikatnie proponuję, może niedziela??? A jeżeli nie to cóż nastepnym razem...City byłoby ok ale wiecie głośno jest co nie!!! I schody do kibelka w dziwnym miejscu co moko? (hehe) Pozdrówki Mała Odpowiedz Link Zgłoś
gemma.v Re: 4 XII - City Rock - Karaoke 22.11.04, 21:07 No w sumie karaoke to chyba średnio dobry pomysł, bo będzie głośno i nie pogadamy. Co najwyżej możemy pośpiewać hehe, ale obawiam się, że potem już nikt nigdy nie będzie chciał się ze mną spotkać... Po konsultacji z Alex proponuję inne, bardziej kameralne miejsce. Ola sprawdza Tawernę Mexico. A co do terminu, to jednak mi pasuje sobota, niedziela tylko w ostateczności... gemma Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: 4 XII - City Rock - Karaoke 22.11.04, 22:28 no...ja chyba tez wole coś spokojniejszego:0 co by pogadać ..a nie wrzeszczeć jedna do drugiej Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_k_o Re: 4 XII - City Rock - Karaoke 23.11.04, 07:49 Choroba moja mama też Basia, no ok wstępnie umawiamy sie na 4,XII. godz??? 19? Aśka do 19 się wyrobisz?? wole spokojniejsze miejsce 05.XII młodemu urodziny wyprawię więc hmmmm decydujmy się dokładnie na termin bo opcje urodzin mam 04 lub 05 XII. wole spotkać sę w sobotę, bo w niedziele można sobie odespać co nieco Odpowiedz Link Zgłoś
rzenia2 Re: 4 XII - City Rock - Karaoke 23.11.04, 08:37 Rzeczywiscie do pogadania lepiej wybrac cos spokojniejszego Odpowiedz Link Zgłoś
malafm Re: 4 XII - City Rock - Karaoke 23.11.04, 10:56 To ja ponawiam propozycję z wczesniejszego spotkania - Mc Donald na Stawowej albo ten Burger King co to juz jest KFC od 2 lat hehe mała Odpowiedz Link Zgłoś
gargamelowa Re: Dobrze... 23.11.04, 11:31 ... że do tego spotkania jeszcze trochę czasu Możemy wszystkie możliwe warianty przemyśleć ;PPPPP Jeśli nie CR, to moja propozycja brzmi (na razie ) Tawerna Mexico: www.tawernamexico.com.pl/ Tylko muszę się dowiedzieć czy za rezerwację trzeba będzie płacić. Kto ma coś innego?? ;PPP Mala, tego Meksia to sobie zostawimy w ostateczności, ok?? Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_k_o Mexico ok 24.11.04, 09:26 podoba mi się ten pomysł a jak blisko dworca djazd w miarę prosty jestem za Mexico kto jeszcze?termin 04 XII ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
rzenia2 Re: 5 XII. spotkanie 25.11.04, 11:14 Polczylam, ze na razie jest 8 chetnych osob. m_o_k_o gargamelowa miriamb malafm rzenia gemma mysiam kasiula Odpowiedz Link Zgłoś
malafm Re: 4 XII. spotkanie 25.11.04, 15:17 Ja tak jak wspominałam będe tak na 50% bo za cholerę nie wypada mi wyjść z imienin mamy ale licze na to że Mała bedzie mędzić i będziemy mieć pretekst żeby wyjść wcześniej To na razie Mała Odpowiedz Link Zgłoś
anita001 Re: 4 XII. spotkanie 25.11.04, 21:14 no ok, bede na pewno. do 6.12 mam chorobowe wiec przyjade z ta maoja ospa, a co mi tam ))) Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: 4 XII. spotkanie 26.11.04, 00:00 oo jezu dobrze że miałam ospe(zreszta w zeszłym rokuod córy złapałam hi hi...a jak juz zdecydujecie kiedy tio napisczzcie gdzie to w ogole jest bo ja bylam mauska siedząca i pojęcia nie mam gdzie co jest Odpowiedz Link Zgłoś
gemma.v Re: 4 XII. spotkanie 26.11.04, 21:04 anita001 napisała: > no ok, bede na pewno. do 6.12 mam chorobowe wiec przyjade z ta maoja ospa, a co > > mi tam ))) Heh, Anita, tylko pamiętaj, że jeżeli z nią przyjedziesz, to ona wróci do domu już ze mną... )) gem Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_k_o Mapa dojazdy do mexico :) 26.11.04, 08:19 www.tawernamexico.com.pl/mapa.html blisko dworca, ale jeśli któraś ma poczucie zagubienia się w Katowicach, to można się umówić np przy dworcu,a dokładnie na przeciwko kfc jest taka małą fontanna żabka ?? hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
rzenia2 Re: Mapa dojazdy do mexico :) 26.11.04, 08:47 Dziewczyny bedzie ktos jechal z Gliwic ?, chetnie sie umowie. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: Mapa dojazdy do mexico :) 26.11.04, 10:13 ja pojadęzmotoryzowana będę:więc mogę zabrać trzy osoby z Gliwic Odpowiedz Link Zgłoś
rzenia2 Gliwice 26.11.04, 10:28 To swietnie, bo ja samochod mam ale bez prawa jazdy-) Podaj prosze, jesli mozesz nr telefonu, zadzwonie co by sie umowic. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: Gliwice 26.11.04, 20:56 oki501 433 884jak nie odbiorę znaczy że pracujęw pracy ciężko mi odebraćale po 18.00 zawsze będę dostępna Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_k_o mexico nie istnieje :( chyba :( 26.11.04, 14:17 dzwoniłam pod ten nr, nie ma takiego, dzwoniłam na imformacje i sie okazało ze pod tym adresem mieści sie Restauracja Relaks. Jutro na właśne oczy się przekonam czy cos tam jest czy nie Bądzmy dobrej mysli Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: mexico nie istnieje :( chyba :( 26.11.04, 21:59 no to wielce prawdopodobne ,ze mexico już nie ma...w dzisiejszej Wyborczej,gdzie jest przewodnik po knajpkach ,jej również brak. A np LONGMAN na Gliwickiej? co sądzicie?Piwko nawet w miarę przystępnej cenie.. Fajna (wg mnie)jest grecka knajpka HELLAS na PL. ROSTKA-to vis a vis Pałacu Młodzieży na Mikołowskiej,miło ,kameralnie no ale chyba drogawo...no..piwko 0.5 l. 7 zl -podpowiada moj mąż -to odpada chyba ,że macie inne zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula.m Re: mexico nie istnieje :( chyba :( 28.11.04, 13:11 Trudno znać dobre i stosunkowo niedrogie knajpki, jak się jest mamą 24godz/6 dni w tyg. jak w moim przypadku . Mysiam, może coś jeszcze znajdziesz w tej Wyborczej, nie mam piątkowej. W Hellas można spokojnie pogadać, jest miła obsługa i dobre jedzenie. I wino!! Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_k_o Re: sorry ale nie sprawdziłam :(młody chory :( 28.11.04, 21:09 A może spotkajmy się w kawiarni przy dworcu - Tchibo Coffee Bar ul. 3 Maja 13 Katowice. Tam też można wypic piwko a do tego cś słodkiego zjeś, ewentualnie w razie czego zawsze mozemy coś zjeść w KFC. Propozycje dawać Odpowiedz Link Zgłoś
rzenia2 Re: sorry ale nie sprawdziłam :(młody chory :( 29.11.04, 08:49 Mi pasuje i zycze powrotu do zdrowia malemu. Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: sorry ale nie sprawdziłam :(młody chory :( 29.11.04, 10:08 Dziewczyny! musimy się na coś zdecydować-ha! strasznie chcę Was poznac i napic się z Wmi piffkadlatego tak nalegam Ja jutro mam 2 godz. wolne ,beż Miśka -będę w centrum-mogłabym cos zarezerwować,popytać się -ale nie wiem co Wm odpowiada/ chcecie tylko przy kawce?piwku? czy tez coś wrzucic na ruszt? no i pewnie powinno byc przystepnie cenowo?a może w knajpce arabskiej(nie pamietam nazwy) na przeciw kina Rialto? to chyba ul. Wojewódzka,bliziutko do dworca Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_k_o Re: 5 XII. spotkanie w Rura Parku?? co wy na to? 29.11.04, 10:20 Misiam oreientuj się i daj znać, nam w wiekszości chyba chodzi o okolice dworca, ponieważ ja malafm, gemma nie zmotyryzowane są ale okolice kina Rialto moze byc Mały ma się lepiej ale znowu te chol......oskrzela Odpowiedz Link Zgłoś
lika_26 Re: Rozejrzę sie dzisiaj to wam powiem.... 29.11.04, 10:30 Bede dzisiaj w centrum,sprawdzę czy Mexico istnieje i ewentualnie co innego ciekawego jest jeszcze w centrum. Co do mojej obecnosci na spotkaniu to na 95 % przyjde Odpowiedz Link Zgłoś
gargamelowa Re: Lika nie ma się co rozglądać - nie istnieje :( 29.11.04, 12:01 Mój inteligenty małżowinek właśnie sobie przypomniał (wczoraj wieczorem), że przejeżdża tamtędy autobusem i widział, że lokal do wynajęcia :[. Moko ja też nie zmotoryzowana a zostać będę mogła tak, jak ostatnio (raczej). Więc nawet ten KFC odpowiada )). Proponujcie, kobiety jeszcze, sprawdźcie tą koło Rialta ( w końcu do PKP to nie daleko ) - Zbliża się termin zbliża... P.S. Qrna szkoda, że w totka mi się nie udaje, to bym Tawernę przejęła - miałbyśmy się gdzie spotykać ;PPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: Lika nie ma się co rozglądać - nie istnieje : 29.11.04, 13:03 juz sobie przypomniałam tę arabska koło Rialto-Ramzes ul. Plebiscytowa-vis a vis Rialto-dzwoniłam ,żeby popytać o mszczegóły,ale nikt nie odbiera-może któreaś z Was będzie tam dziś w pobliżu ,to wstapi i popyta? jak nie-to ja deklaruje ,że jutro tam zaglądne ( do dworca pkp 3 min) chyba ,ze w międzyczasie znajdzie sie coś innego Odpowiedz Link Zgłoś
lika_26 Re: No więc... 29.11.04, 19:10 zrobiam wywiad wśród znajomych. Podobno są dwie super knajpki,niedrogie,w centrum.Pierwsza to Piekło-Niebo (ale nie wiem gdzie ona jest),druga to Grzesznicy w Niebie-ta jest na Sokolskiej,prawie przy placu Wolnosci,więc blisko dworca. Ramzes (ta którą proponowała mysiam też jest fajna,maja tam fantastyczne gyrosy .Decydujcie kobity,ja sie dostosuję pozdrówka Odpowiedz Link Zgłoś
lika_26 Re: 5 XII. spotkanie w Rura Parku?? co wy na to? 29.11.04, 19:13 I jeszcze mój małżonek własnie mi podpowiada,ze ostatnio był z kolegą (hmmmm),w knajpce "Pod pretekstem"na Plebiscytowej.Mówi,że jest fantastyczna. Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_k_o Re: 5 XII. spotkanie w Rura Parku?? co wy na to? 30.11.04, 12:25 ok to szczegóły takie: samemu strach isc przez dworzec więc robimy tak: spotykamy sioę o 19 koło żabki fontanny na dworcu a potem idziemy do knajpki na pzreciwko Rialto ok kto chętny spotkac sie prz żabce i isc ze mną ??? Odpowiedz Link Zgłoś
gemma.v Re: 5 XII. spotkanie w Rura Parku?? co wy na to? 30.11.04, 15:29 Ta żabia fontanna to jest to małe coś na Stawowej?? Sorki że pytam, ale w Katowicach wyjątkowo nie umiem się połapać. Moko, jakby mi się pociąg spóźnił, to będę do Ciebie dzwonić - weź komórkę!! A jak nie do Moko, to do Mysi. POzdrawiam i wobec tego do zobaczenia )) gemma Odpowiedz Link Zgłoś
gemma.v Re: 5 XII. spotkanie w Rura Parku?? co wy na to? 30.11.04, 15:30 Aha, jeszcze mam jedno pytanie - kto przyjmuje zakłady, czy Lika przyjdzie, czy nie? )))) gem Odpowiedz Link Zgłoś
gargamelowa Re: Knajpa obok Rialta... 30.11.04, 17:10 ... a jak z miejscem?? Będzie?? Sorki, ale ten tydzień lekko zakręcony mam Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: Knajpa obok Rialta... 30.11.04, 18:09 no....ja sprawdzam tę knajpę.tzn dziś byłam ok 11 ale byla zamknięta na 4 spusty ,pewnie czynna od 11 albo pózniej ,dłużej nie mogłam czekać .Dzonie cały dzień ,ale nikt nie odbiera tel Jutro będę ok. południa ,to zajrzę na pewno i popytam,no,zarezerwuje stolik na ok. 10 osób-bo rozumiem ,że miejsce Wam odpowiada? mysiam Odpowiedz Link Zgłoś
kasiula.m Re: 5 XII. spotkanie w Rura Parku?? co wy na to? 30.11.04, 14:19 To znaczy w RAMZESIE, tak? To świetnie, że już wiadomo. Nie zapomnijcie przywieźć zdjęć dzieci!! Będę śledzić wątek, gdyby coś się zmieniło, albo piszcie na priva.Pozdrawiam, kasiula.m Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_k_o namiary na mą piekna osóbkę :D 30.11.04, 19:30 nr tel 693 066 595 ok zdjęcia przywioze dziecka ale ostatnie bo 1500 zdjec nie dam rady przywieżć ooooooo pifko bedzie się lać Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_k_o 4 XII- godz 19-19,30 ino gdzie? 01.12.04, 11:47 ja bede o 19 czekac przy żabce do której knapki idziemy? Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: 4 XII- godz 19-19,30 ino gdzie? 01.12.04, 11:50 no... ja zgłosiłam się sprawdzić tego Ramzesa,dziś po południu tam będę - myślę ,że wszystkim odpowiada A może ktoś wcześniej coś znajdzie innego ,fajnego odezwę sie wieczorkiem,mysiam Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: Ramzes-19.00-START!!!:) 01.12.04, 18:26 hEJ, stolik zarezerwowany! zrobiłam rezerwacje na 10 osób-żeby mi wszystkie stawiły sie na zbórkę! Jeszcze raz -to jest knajpa na przeciwko kina Rialto .(obok jest pralnia Foka) aha,info dla pierwszej ,która tam sie pojawi-rezerwacja jest na moje nazwisko- Wower.reszta laseczek już będzie miała łatwiej-stolik poprawej stronie od wejścia. w razie pytań :moje gg 2115589 pozdr,mysiam Odpowiedz Link Zgłoś
gargamelowa Re: Ramzes-19.00-START!!!:) 01.12.04, 22:27 Rozumiem, że na 19 mamy być już na miejscu?? Mam nadzieję, że Ignac mi się nie rozłoży Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: Ramzes-19.00-START!!!:) 02.12.04, 00:30 kurcze mój urwis sie rozłożył wczoraj...grypa chyba jakas..zobaczymy ale przyjść chce...mąż ma wolne zostanie z mała no chyba że będzie żle...ale mam nadzieję ze nie..a mamą się pokłóciłam więc mamy nie mogę zawołać do pilnowaniaale postaram się jade z Gliwic zmotoryzowana więc jak co to mogę zabrać wiem że rzenia miała jechac juz wcześniej podalam numer komórki..dzowncie w razie czego...a tą żabę to chyba będę od 14.00 szukać!!!!bo mogę nie znależć Odpowiedz Link Zgłoś
mysiam Re: Ramzes-19.00-START!!!:) 02.12.04, 00:51 no z tą 19 .00 to chyba nie musi byc tak "sztywno" poprostu,zasugerowałam sie ta zbiórką pod żabką Ja powiedziałam pani ,że przyjdziemy tak :19-19.30 pozdrawiam,mysiam już się nie mogę doczekać!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_k_o pytanie? 02.12.04, 08:06 Ja czekam w granicach do 19 pod zabą, wiec bede wcześniej będe czekac max do 19,10. Więc najlepiej jakbyśmy wszystkie juz były do 19,30 były w Ramzesie. Hallo powiedzcie mi na kogo mam czekać??? pod ta żabą ?? Odpowiedz Link Zgłoś
gemma.v Re: pytanie? 02.12.04, 10:54 Na mnie czekaj Moko, jeśli możesz. Pociąg przyjeżdża planowo na 18.40, ale kto go tam wie... W każdym razie na 19.00 powinnam pod tę żabę akurat dotrzeć. Swoją drogą mam wrażenie, że ten wątek jest rekordowo długi.. Już 74 post. To naprawdę sukces, biorąc pod uwagę, że nie ma w nim bluzgów hehe. )) DO zobaczenia gemma Odpowiedz Link Zgłoś
gargamelowa Re: pytanie? 02.12.04, 11:56 Ja dotrę (jeśli dotrę) do Ramzesa bezpośrednio, więc na mnie nie czekać. gemma.v napisała: > Swoją drogą mam wrażenie, że ten wątek jest rekordowo długi.. Już 74 post. > To naprawdę sukces, biorąc pod uwagę, że nie ma w nim bluzgów hehe. )) > DO zobaczenia > gemma hehehehehe i gdzie by to zapisać ;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_k_o Re: pytanie? 02.12.04, 17:01 ok bede czekać znak rozpoznawczy piękne dziewcze w czarnym płaszczu prawie, ze do kolan blondynka hee i tak bedzie ciemno więc nie zobaczycie, w każdym bądz razie słac sygnały jak bedzie cos bzykac to bede ja Odpowiedz Link Zgłoś
rzenia2 Re: pytanie? 03.12.04, 12:25 Ja choruje (na prawde pech, grypy nie mialam dobrych kilka lat...) Jesli nagle ozdrowieje przyjade. Odpowiedz Link Zgłoś
miriam_b Re: pytanie? 03.12.04, 18:19 u mnie bez zmian...mała dalej grypuje....ale nie jest żle więc mogłabym iść,tylko ze drugi problem moja mama...czuje sie gorzej niz córka...od wczoraj..może jutro bedzie oki no i wszystko zalezy od meżajesli zostanie z nimi obiema w razie czegow każdym razie chcę byći mam taką nadzieję Odpowiedz Link Zgłoś
m_o_k_o Ja bede :P 04.12.04, 14:37 na 100% czekam na Was, czekam, nie zawiedzcie mnie Odpowiedz Link Zgłoś