aagacia 05.05.03, 12:51 hej, moze wybierzemy sie na piknik..?ja jestem z ursynowa ale wlasciwie moglabym dojechac gdybyscie daly prpozycje jakiegos fajnego miejsca..mozna by sie wybrac na caly dzien...co wy na to?czekamy na propozycje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewis Re: a moze piknik? 05.05.03, 14:24 Suuuper My chętnie wybierzemy sie na majówkę Może Powsin? Są place zabaw, łaki z kwiatkami, las, ławeczki, coś do jedzonka... Chociaż Ewa, o ile znam chwilową przypadłość mojego malucha, na mur zacznie się rozbiegać na wszystkie strony i tak będzie wyglądał nasz piknik ... A może nie... pozdrowionka, kasia + ewiorek Odpowiedz Link Zgłoś
aagacia Re: a moze piknik? 05.05.03, 15:30 hihii no to bedziemy razem biegacbo julka tez strasznie ruchliwa czekamy na nastepne mamy! Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: a moze piknik? 05.05.03, 21:57 A kiedy ten piknik? Jakies propozycje? Byloby fajowo... pa - Patyki dwa Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia71 Re: a moze piknik? 06.05.03, 09:36 Witam Ja też chętnie na piknik!!!!!!!! Tylko kiedy? w weekend czy w tygodniu? Mam dwie sztuki dzieci (5 lat i roczek)i samochód do dyspozycji. Jesli chodzi o miejsce to mam kilka pomysłów: - Powsin - Młociny, przy trasie na Gdańsk - a jeśli trochę dalej to 15 km. za Żyrardowem, dzwoniłam tam zapytać o szczegóły, wiem, że można umówić się wcześniej to przygotują obiad, na terenie jest basen... i tu pomysły mi się kończą... Czekam na Wasze inne propozycje. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
cydorka Re: a moze piknik? 06.05.03, 12:23 To i ja ale tylko sob-nd bo pracuje. Młociny lubimy cydorka i Jaś Odpowiedz Link Zgłoś
domali Re: a moze piknik? 06.05.03, 13:56 My też bardzo chętnie, tylko też w weekend i jeżeli dalej, to mamy problem z transportem... A czy to ma być piknik mamusiowo- dzieckowy, czy całorodzinny??? Odpowiedz Link Zgłoś
aagacia Re: a moze piknik? 06.05.03, 17:24 ja bym byla chetna w tygodniu...np piatek...?powsin bylby super...tylko narazie nie mam pojecia jak dojechac do powsina z ursynowa autobusem Odpowiedz Link Zgłoś
reniula1 Re: a moze piknik? 06.05.03, 18:58 Cześć My z Anią też jesteśmy chętne na majówkę może być Powsin. Czekamy na dalsze dane odnośnie pikniku. Reniula z Anią. Odpowiedz Link Zgłoś
ebeatka1 Re: a moze piknik? 06.05.03, 22:11 Witam, My z Maksymkiem też bardzo chętnie wybierzemy się na majówkę.Nie znamy za dobrze W-wy i okolic,więc nie zaproponujemy nic ciekawego.Ale Poświn ponoć bardzo przyjemne miejsce... Nam najlepiej pasowałoby gdyby to był piknik całorodzinny i w weekend,ale jeśli się nie da,to się dostosujemy Pozdrawiam ciepło,ebeatka. Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: a moze piknik? 07.05.03, 14:11 Agaciu, to wyznacz date No i chyba Powsin (na dobry poczatek Patyki Odpowiedz Link Zgłoś
aagacia Re: a moze piknik? 07.05.03, 17:09 no to proponuje ten piatek..tylko nie mam pojecia jaka bedzie pogoda..???!?! godz 10 tylko nie mam pojecia w ktorym dokladnie miejscupatyk ty jestes dobry organizator-pomoz Odpowiedz Link Zgłoś
ewis Re: a moze piknik? 08.05.03, 13:09 Ja w piątek (jutro) nie mogę. A może w przyszłym tygodniu? Jeśli chodzi o mnie to proponuję wtorek, czwartek albo piątek. Co Wy na to??? pozdr., Odpowiedz Link Zgłoś
domali Re: a moze piknik? 08.05.03, 13:36 A może jednak weekend...? W tygodniu jest problem, jeśli chodzi o nas, a bardzo byśmy chcieli się wybrać... Dominika i Wiktorek Odpowiedz Link Zgłoś
aagacia Re: a moze piknik? 08.05.03, 14:57 ja raczej na pewno jutro bede..w weekend czas chcemy spedzzic z grzesiem bo bardzo nam tego w weekend brakuje wiec jestesmy samolubni ale przyszly tydzien jest jak najbardziej ok! wtorek pasuje! Odpowiedz Link Zgłoś
miczur Re: a moze piknik? 08.05.03, 15:42 Hej, we wtorek w przyszłym tygodniu my też chętnie na piknik.O której? Magda i Krzyś(30.11.2001) Odpowiedz Link Zgłoś
koma.edziecko Re: a moze piknik? 09.05.03, 08:07 Buu ja też bardzo bym chciała ale w tygodniu jestem w pracy, chyba że w przyszły piątek bo mam urlop .... Dziewczynyu pomyślcie też o mamach pracujących please. Pozdrowienia, Aga i Julka Odpowiedz Link Zgłoś
miczur Re: a moze piknik? 09.05.03, 09:58 Piątek też może być - niech i Koma popiknikuje. To jak, kto się pisze na piątek? I gdzie? Powsin? A może gdzieś bliżej dla mieszkańców Bemowa, Pragi? Łazienki? Magda i Krzyś Odpowiedz Link Zgłoś
miczur Re: a moze piknik? 09.05.03, 09:59 A! Dopiero się doczytałam, że to ma być przyszły piątek. To jeszcze kupa czasu może się coś pozmieniać, ale wstępnie może być. M i K Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: a moze piknik? 15.05.03, 22:38 No to co z tym piknikiem? Nadal jacys chetni? pa patyk Odpowiedz Link Zgłoś
aagacia Re: a moze piknik? 16.05.03, 08:38 ja jak najbardziej sie pisze, zwlaszcza ze jestem teraz zmortoryzowana ale weekend odpada, zreszta pogoda i tak nie za ciekawa..ale mam nadzieje ze w przyszlym tygodniu bedzie juz sliczne cieplutko i ze wreszcie sie patyku spotkamy i ze iine mamy do nas dolacza...jak tam piaseczno, zyjecie..?!buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: a moze piknik? - szczegoly 16.05.03, 12:46 No to moze ustalmy: date, godzine, miejsce spotkania... np.: sroda, 21 maja 2003, przed/ok. 10.00, Powsin miejsce spotkania: wejsc schodami i na placyku, w okolicach kiosku... ??? pa patyki dwa Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia71 Re: a moze piknik? - szczegoly 16.05.03, 13:36 No to i ja chętna!!! Ponieważ będzie to rano, a moja starsza pociecha w przedszkolu to mogę zabrać jakąś mamę z dzidziusiem z Ursynowa. Piszcie najlepiej na priva: anula@brains.pl A jak pogoda będzie fatalna, to co? Pozdrawiam i do zobaczenia. Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aagacia Re: a moze piknik? - szczegoly 16.05.03, 14:38 patyk organizator jestes na 5 slownie:piatke my bedziemy i tez mozemy zabrac mame z dzieciaczkiem z ursynowa.kontakt: 6415763 albo mail:agaciag@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: a moze piknik? - szczegoly 16.05.03, 18:08 A jak pogoda bedzie fatalna, to sie nie spotkamy, rzecz jasna. Tylko jak wspolnie ustalimy, ze pogoda jest fatalna Bedzie dobrze. Mozemy wymienic sie telefonami (na priva, kto woli...) pa Odpowiedz Link Zgłoś
monika_d_edziecko Re: a moze piknik? - szczegoly 17.05.03, 21:39 to i my się piszemy na spotkanko pozdrawiam Monika z OLĄ Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: a moze piknik? 20.05.03, 13:13 Pogoda jutro zapowiada sie chyba niezbyt piknikowa: wietrzno-deszczowa... Moze przelozymy spotkanko na przyszla srode? Wtedy podobno pogoda ma byc juz wyklarowana Odpowiedz Link Zgłoś
aagacia Re: a moze piknik? 20.05.03, 13:37 sroda to nie bo przeciez jest multikino..... ale moze wwtorek? Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: a moze piknik? 21.05.03, 13:26 Wtorek to nie, bo sa Lazienki. To moze czwartek? Odpowiedz Link Zgłoś
aagacia Re: a moze piknik? 21.05.03, 14:34 moze byc czwartek.ale co to patyk, czyzbysmy na placu boju zosatly same..?! Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: a moze piknik? 22.05.03, 14:02 Najwidoczniej... W takim razie spokojnie mozemy przejsc do omawiania szczegolow na gg Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia71 Re: a moze piknik? 22.05.03, 21:06 Nie zostałyście same!!! Pilnie śledzę rozwój wątku, tylko pogoda mało piknikowa była, to siedziałam cicho. Ja się dostosuję, jeśli tylko któraś z dziewczyn nie zachoruje, albo inna dziwna rzecz mnie nie spotka, to będę na pewno. Dajcie znać na GG, 1719690. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
aagacia Re: a moze piknik? 23.05.03, 08:48 super dziuniamam nadzieje ze bedzie nas troszke wiecej.piglecik tez sie pisze z emilka wiec jest nas czworka Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia71 Re: a moze piknik - termin 23.05.03, 20:39 Dla mnie może być. Rozumiem, że o 10:00, na górze? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: a moze piknik - termin 23.05.03, 21:27 Tak. W jakim wieku jest Twoje dziecie, z ktorym przybedziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
dziunia71 Re: a moze piknik - termin 24.05.03, 08:27 Przyjadę z Milenką, ma 13 miesięcy. Starsza, pięcioletnia Ola chodzi do przedszkola. Do zobaczenia. Ponawiam moją propozycję podwózki dla mamy z Ursynowa!!! Ania Odpowiedz Link Zgłoś
reniula1 Re: a moze piknik - termin 24.05.03, 23:18 Cześć No to skoro już ustalona data i godzina to my też będziemy ,może Ania zaprezentuje swoje coraz odważniejsze chodzenie. Do zobaczenia w czwartek miejmy nadzieję że pogoda się utrzyma. Pozdrowionka Reniula i Ania. Odpowiedz Link Zgłoś
hedom1 Re: a moze piknik - termin 25.05.03, 18:49 Witam, To może i mi uda się dołączyć. Będę wtedy z moją 2,5 letnia Helenką i 3 miesięczną Gabrysią. Pozdraiwam,Dominika PSatyk -to wtedy spotkamy sie tam zamiast na Romera! Odpowiedz Link Zgłoś
aagacia Re: a moze piknik - termin 27.05.03, 12:37 my bedziemy na pewno.no chyba ze julka bedzie tak kichac i kaszlec ze jej to przesloni caly swiat. do zobaczyska Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaku Re: a moze piknik? 27.05.03, 14:38 Ja też postaram sie dojechac z moim Tymciem i Ignasiem. Ale gdzie dokładnie sie spotkamy? Co to znaczy "na górze"? Idąc od schodów na górze? Nie - warszawianka Odpowiedz Link Zgłoś
hedom1 Re: a moze piknik? 28.05.03, 21:34 No i co z tym piknikiem? Jeżeli jest to o której sie spotykamy - o 10.00? Rozumiem, że na górze tzn. jak sie już wejdzie po schodach tam gdzieś obok sklepiku i stolików? Dominika. Odpowiedz Link Zgłoś
aagacia Re: a moze piknik? 28.05.03, 21:52 my bedziemy na pewno.jeszcze wiadomosc od patyka: bierzcie reczniczki i pieluszki kapielowe bo tam jest podobno super basen dla dzieciakow!a ja sie juz nie moge doczekac jutra!buziaki Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: a moze piknik? 28.05.03, 21:54 powyzsza wiadomosc jest wiadomoscia od aaagaci, a niniejsza wiadomosc wiadomoscia od patyka Odpowiedz Link Zgłoś
monika_d_edziecko Re: a moze piknik? 29.05.03, 12:56 my dziś nie mogłyśmy dotrzeć ale piszemy się na następny piknik pozdrawiam Monika z Olą Odpowiedz Link Zgłoś