mamuskanr1 30.01.05, 22:19 witajcie! Bardzo Was prosze o namiary na sprawdzonego dermatologa dziecięcego.Moja 7,5 mies.ZUZIA ma bardzo rozległa wysypkę. dziękuję i pozdrawiam.Sabina Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m_o_k_o Bytom-dr.Czarniecka-Kurpas 31.01.05, 08:23 doktor Barbara Czernicką-Kurpas, która przyjmuje w Bytomiu przy ul. Żeromskiego 18 tel. 386-00-94. Odpowiedz Link Zgłoś
karola.v Re: dermatolog dziecięcy w Katowicach poszukiwany 31.01.05, 19:19 Dostałam dzisiaj namiary na panią dermatolog (podobno świetna),która przyjmuje w Wojewodzkiej Przychodni Dermatologicznej w Katowicach na ulicy Lompy 16.Wizyty są bezpłatne(NFZ),należy sie tylko wcześniej zarejestrować telefonicznie,do dermatologa nie trzeba mieć skierowania od pediatry!.Pani doktor nazywa się Janina Rzepecka. Odpowiedz Link Zgłoś
mamuskanr1 Re:karola.v nie moge znaleźć przych.na ul.Lompy 16 31.01.05, 21:19 Przejrzałam książkę telefoniczną i znalazłam jedynie Przychodnię MSWiA,ale na ul.lompy 19-czy tam przyjmuje P.Rzepecka? Masz może telefon? Dziękuję.Pozdrawiam.Sabina Odpowiedz Link Zgłoś
emma.12 Re:karola.v nie moge znaleźć przych.na ul.Lompy 1 31.01.05, 22:43 Byłam dzisiaj u dr Rzepeckiej.Lompy 16 ,chyba 2 albo 3 piętro.Telefon:256 55 68.Najlepiej zadzwonić rano,bo ona nie przyjmuje codziennie.Pozdrawiam.Emma Odpowiedz Link Zgłoś
karola.v Re: dermatolog dziecięcy w Katowicach poszukiwany 03.02.05, 14:54 Byłam dzisiaj u doktor Rzepeckiej i średnio jestem zadowolona z tej wizyty. Niewiele się dowiedziałam na temat nurtujacego mnie problemu i pani doktor również wydawała sie niezbyt zorientowana w tym o co ja pytałam. Hmmm raczej jednak nie polecam. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamuskanr1 Re: dermatolog dziecięcy w Katowicach poszukiwany 03.02.05, 20:40 karola>v- można wiedzieć z jakim byłaś problemem u pani Rzepeckiej?(warto wiedzieć na czym się nie zna). Ja tez za Twoją sugestią i jeszcze jednej pani byłamz ZUZIĄ u dr Rzepeckiej. Przepisała ZUZIAKOWI maść do zrobienia z małą ilością sterydów.Smarujemy się od 3 dni,na razie nie widać specjalnej poprawy. Nie wiem co o niej sądzić.Pójdę na jeszcze jedną kontrolną wizytę,potem zdecyduję. Gdybyś w międzyczasie znalazła kogoś godnego polecenia,to pisz na s_k_j@op.pl. Dzięki. Pozdrawiam.Sabina Odpowiedz Link Zgłoś