Dodaj do ulubionych

dermatolog dziecięcy w Katowicach poszukiwany!!!

30.01.05, 22:19
witajcie!
Bardzo Was prosze o namiary na sprawdzonego dermatologa dziecięcego.Moja 7,5
mies.ZUZIA ma bardzo rozległa wysypkę.
dziękuję i pozdrawiam.Sabina
Obserwuj wątek
    • m_o_k_o Bytom-dr.Czarniecka-Kurpas 31.01.05, 08:23
      doktor Barbara Czernicką-Kurpas, która przyjmuje w Bytomiu przy ul.
      Żeromskiego 18 tel. 386-00-94.
    • karola.v Re: dermatolog dziecięcy w Katowicach poszukiwany 31.01.05, 19:19
      Dostałam dzisiaj namiary na panią dermatolog (podobno świetna),która przyjmuje w
      Wojewodzkiej Przychodni Dermatologicznej w Katowicach na ulicy Lompy 16.Wizyty
      są bezpłatne(NFZ),należy sie tylko wcześniej zarejestrować telefonicznie,do
      dermatologa nie trzeba mieć skierowania od pediatry!.Pani doktor nazywa się
      Janina Rzepecka.
      • mamuskanr1 Re:Dziękuję Wam za namiary! 31.01.05, 20:40
        Pozdrawiam.Sabina
        • mamuskanr1 Re:karola.v nie moge znaleźć przych.na ul.Lompy 16 31.01.05, 21:19
          Przejrzałam książkę telefoniczną i znalazłam jedynie Przychodnię MSWiA,ale na
          ul.lompy 19-czy tam przyjmuje P.Rzepecka?
          Masz może telefon?
          Dziękuję.Pozdrawiam.Sabina
          • emma.12 Re:karola.v nie moge znaleźć przych.na ul.Lompy 1 31.01.05, 22:43
            Byłam dzisiaj u dr Rzepeckiej.Lompy 16 ,chyba 2 albo 3 piętro.Telefon:256 55
            68.Najlepiej zadzwonić rano,bo ona nie przyjmuje codziennie.Pozdrawiam.Emma
    • karola.v Re: dermatolog dziecięcy w Katowicach poszukiwany 03.02.05, 14:54
      Byłam dzisiaj u doktor Rzepeckiej i średnio jestem zadowolona z tej wizyty.
      Niewiele się dowiedziałam na temat nurtujacego mnie problemu i pani doktor
      również wydawała sie niezbyt zorientowana w tym o co ja pytałam.
      Hmmm
      raczej jednak nie polecam.
      pozdrawiam
      • mamuskanr1 Re: dermatolog dziecięcy w Katowicach poszukiwany 03.02.05, 20:40
        karola>v- można wiedzieć z jakim byłaś problemem u pani Rzepeckiej?(warto
        wiedzieć na czym się nie zna).
        Ja tez za Twoją sugestią i jeszcze jednej pani byłamz ZUZIĄ u dr Rzepeckiej.
        Przepisała ZUZIAKOWI maść do zrobienia z małą ilością sterydów.Smarujemy się od
        3 dni,na razie nie widać specjalnej poprawy.
        Nie wiem co o niej sądzić.Pójdę na jeszcze jedną kontrolną wizytę,potem
        zdecyduję.
        Gdybyś w międzyczasie znalazła kogoś godnego polecenia,to pisz na s_k_j@op.pl.
        Dzięki.
        Pozdrawiam.Sabina
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka