marty_75 04.12.05, 21:06 Cześć, zostałam wyalienowana przez moderatorkę z forum o niemowlakach więc pytam raz jeszcze: szukam miłego miejsca na zaproszenie gości po chrzcinach w Sosnowcu. Proszę mamy o pomoc. Pozdrawiam Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamkube Re: LOKAL NA CHRZCINY W SOSNOWCU 04.12.05, 22:32 W Dąbrowie jest fajny nowy lokal, my tam robiliśmy chrzciny. Astra. Jak cos to pisz na priv. W Sosnowcu to nie wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
karola.v Re: LOKAL NA CHRZCINY W SOSNOWCU 05.12.05, 10:05 Wczoraj byłam na chrzcinach w lokalu(restauracji) "Stara Strzecha"w Sosnowcu. Nie wiem przy jakiej jest on jest ulicy,ale jadąc z centrum w strone Katowic nie skręcamy w lewo(do trasy szybkiego ruchu),tylko jedziemy prosto mijając po lewej stronie Geanta(pózniej skrecamy w prawo przy takiej sporej tablicy zakładów miesnych"Duda") .Restauracja jest duza,kilka sal do wyboru,świetne jedzenie,dużo miejsca do biegania dla dzieci.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
marty_75 Re: LOKAL NA CHRZCINY W SOSNOWCU 05.12.05, 21:26 Dziewczyny, dzięki za info. Podjadę tam i zapytam a Astrę znajdę w necie. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewoj78 Re: LOKAL NA CHRZCINY W SOSNOWCU 11.12.05, 21:11 Hej! My robilismy chrzciny w restauracji "CZARCI MŁYN" w pokoju na górze!!! Gorąco polecam!!! Atmosfera jak domowa, SUPEERR obsługa i ŚWIETNE jedzenie!!! Była to kolejna impreza rodzinna w tym lokalu i nie zawiedlismy sie po raz kolejny. Znajduje sie on na ul. Anersa, od centrum w strone Dańdówki po prawej stronie. Naprawde warto.Słuze radą! Pozrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
marty_75 Re: LOKAL NA CHRZCINY W SOSNOWCU 12.12.05, 21:49 Dziekuję Wam za podpowiedzi. Zdecydowałam jednak zaprosić gości do domu i mam nadzieję, że będzie fajnie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś