Dodaj do ulubionych

LOKAL NA CHRZCINY W SOSNOWCU

04.12.05, 21:06
Cześć, zostałam wyalienowana przez moderatorkę z forum o niemowlakach więc
pytam raz jeszcze: szukam miłego miejsca na zaproszenie gości po chrzcinach w
Sosnowcu. Proszę mamy o pomoc.
Pozdrawiam
Marta
Obserwuj wątek
    • mamkube Re: LOKAL NA CHRZCINY W SOSNOWCU 04.12.05, 22:32
      W Dąbrowie jest fajny nowy lokal, my tam robiliśmy chrzciny. Astra. Jak cos to
      pisz na priv. W Sosnowcu to nie wiem.
    • karola.v Re: LOKAL NA CHRZCINY W SOSNOWCU 05.12.05, 10:05
      Wczoraj byłam na chrzcinach w lokalu(restauracji) "Stara Strzecha"w Sosnowcu.
      Nie wiem przy jakiej jest on jest ulicy,ale jadąc z centrum w strone Katowic nie
      skręcamy w lewo(do trasy szybkiego ruchu),tylko jedziemy prosto mijając po lewej
      stronie Geanta(pózniej skrecamy w prawo przy takiej sporej tablicy zakładów
      miesnych"Duda") .Restauracja jest duza,kilka sal do wyboru,świetne jedzenie,dużo
      miejsca do biegania dla dzieci.Polecam!
      • marty_75 Re: LOKAL NA CHRZCINY W SOSNOWCU 05.12.05, 21:26
        Dziewczyny, dzięki za info. Podjadę tam i zapytam a Astrę znajdę w necie.
        Pozdrawiam
        • ewoj78 Re: LOKAL NA CHRZCINY W SOSNOWCU 11.12.05, 21:11
          Hej! My robilismy chrzciny w restauracji "CZARCI MŁYN" w pokoju na górze!!!
          Gorąco polecam!!! Atmosfera jak domowa, SUPEERR obsługa i ŚWIETNE jedzenie!!!
          Była to kolejna impreza rodzinna w tym lokalu i nie zawiedlismy sie po raz
          kolejny. Znajduje sie on na ul. Anersa, od centrum w strone Dańdówki po prawej
          stronie. Naprawde warto.Słuze radą! Pozrawiam!
          • marty_75 Re: LOKAL NA CHRZCINY W SOSNOWCU 12.12.05, 21:49
            Dziekuję Wam za podpowiedzi. Zdecydowałam jednak zaprosić gości do domu i mam
            nadzieję, że będzie fajnie.
            pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka