Dodaj do ulubionych

sklepy z wózkami

05.01.06, 00:21
Hej dziewczyny. polećcie mi jakieś sklepy z łóżeczkami i wózeczkami w
Katowicach i okolicach gdzie mozna obejrzeć duzo modeli, pomacać,
przetestować. Byłoby jeszcze miło gdyby były to sklepy w miare tanie, bo
wiadomo że taka wyprawka kosztuje, więc każdy grosz sie liczy. W którym mc
zaczełyście kompletować wyprawkę, bo jestem w 24 mc i wolałabym juz zacząć
żeby potem uniknać stresu i niepotrzebnego pośpiechu.
Pozdrawiam
Anna
Obserwuj wątek
    • vaniliaa1 Re: sklepy z wózkami 05.01.06, 08:16
      w 24 mc smilesmilesmile
      chyba tygodniusmilesmilesmile
      swoja droga to juz chyba dobry czassmilesmile
    • kajtana Re: sklepy z wózkami 06.01.06, 01:54
      Dziewczyny podłączam się bo tez się wybieram na te grubsze zakupy a zupełnie
      nie wiem od czego zacząć, a jestem już w 32 tc
      Pzdr
      • krasulas Re: sklepy z wózkami 06.01.06, 13:39
        Ja z czystym sumieniem polecam hurtownię w Zabrzu. Macie w miarę bliziutko.
        Kierujecie się na Teatr lub CH PLATAN (centrum Zabrza). Za Platanem jest Mc
        Donald. Zaraz za nim przystanek autobusowy i skręt w w prawo (na przeciwko
        bocznego wejścia do Platana). Skręcacie w prawo i zaraz w lewo. Jechać należy
        około 80 metrów prosto, aż pojawi się po lewej stronie parking. Tam stajecie. I
        wzdłuż ulicy (chyba Mikulczycka) stoi duża willa. Tam jest hurtownia wózków.
        Praktycznie wszystkie modele (jak nie ma to sprowadzą). Ceny fajne i ... można
        negocjować!!! Aha - jest też zagospodarowane wózkami 1 piętro - mogą pokazać.
        Sama tam kupowałam parę razy, ceny miałam najniższe. Pracował tam chłopaczek
        (syn właścicieli) z ogromną wiedzą. Nie wiem czy jeszcze dzisiaj tam bywa.
        Sklep ten ma też swój oddzialik w bocznej uliczce od Mikulczyckiej - tam są
        pierdołki typu pieluchy, materace, kocyki itp. Powodzenia i pozdrawiam. Ania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka