izah3 28.02.06, 12:20 Chciałam zapytać mamy, które miały kontakt z neurologiem- Adamem Gorczycą. Słyszałam o nim pochlebne opinie. Czy są mamy, które również tak uważają? Potrzebuję dobrego neurologa dziecięcego, może są inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edycia274 Re: Do mam z Sosnowca i okolic. 28.02.06, 13:12 Jest dobry ale jest jeszcze lepszy,ktory przyjmuje na Ligocie, A co do Gorczycy to zalezy czy pojdziesz do szpitala na klimontowie czy prywatnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
izah3 Re: Do mam z Sosnowca i okolic. 28.02.06, 13:44 A jak się nazywa ten lekarz z Ligoty? Odpowiedz Link Zgłoś
izah3 Re: Do mam z Sosnowca i okolic. 28.02.06, 13:45 A jak się nazywa ten lekarz z Ligoty? Odpowiedz Link Zgłoś
edycia274 Re: Do mam z Sosnowca i okolic. 28.02.06, 15:29 Aleksander Zielnik przyjmuje na Ligocie w Centrum dziecka o ile dobrze pamiętam w czwartki od 14,ale miał jeszcze w jakieś dni przyjmować, nr na centrale 2071800 lub 2070018 poprosisz z rejestracją nerologiczna, szczerze polecam jego.Gorczyca jest dobry ale był lepszy.decyzja należy do Ciebie.jak masz pytanka pisz na priv Odpowiedz Link Zgłoś
poziomkaaa Re: Do mam z Sosnowca i okolic. 03.03.06, 22:43 Dr Zielnik przyjmuje też na kase chorych w przychodni w dąbrowie, na merkurym. Odpowiedz Link Zgłoś
gabrysia_s Re: Do mam z Sosnowca i okolic. 03.03.06, 18:29 Mam kontakt z dr Gorczyca od 4 lat, o czym niejednokrotnie pisałam na forum. Wg mnie jest to lekarz bardzo zangażowany, ma doskonałe podejście do dzieci. Korzystam z jego usług jako pediatry (głównie), ale potrzebowałam też porady neurologicznej. Moja przyjaciółka chodzi z córką do niego do poradni przyszpitalnej i jest również bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
alusiap Re: Do mam z Sosnowca i okolic. 07.03.06, 08:38 CVzy dr Gorczyca w jakiejs przychodni przyjmuje - jako pediatra ??? Odpowiedz Link Zgłoś
echna Re: Do mam z Sosnowca i okolic. 08.03.06, 08:35 Przyjmuje w przychodni na Niwce, ul. Niwecka, ale tam podobno są dwie przychodnie, nie wiem w której. Do mnie przyjeżdża prywatnie i bardzo go chwalę. A szczególnie mój syn go uwielbia. Mam też koleżankę, którek syn żyje dzięki dr. Adamowi. Odpowiedz Link Zgłoś
alusiap Re: Do mam z Sosnowca i okolic. 13.03.06, 14:08 witam, właśnie od Ciebie na tym forum dowiedziałam sie o dr Gorczycy i pare razy korzystałam prywatnie z jego porad, ale czasami , jesli chodzi o konsultacje pediatryczna to nie chciałabym tyle płacic, czy tam przyjmuje tylko jako neurolog ? Odpowiedz Link Zgłoś
echna Re: Do mam z Sosnowca i okolic. 14.03.06, 06:57 Kolega z pracy należy do tej przychodni i z dziećmi chodzi tam do pediatry. Ale dr Gorczyca przyjmuje tam tylko jeden raz w tygodniu (o ile dobrze pamiętam tylko w czwartki). Jak kolega wróci z urlopu to dokładnie się upewnię. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
alusiap Re: Do mam z Sosnowca i okolic. 14.03.06, 15:14 hej, se rdeczne dzieki za szybka odpowiedz, widze ze czesto piszemy na tym forum, jestem ciekawa w jakim wieku sa Twoje dzieci i czy tez przezywasz wszystkie choroby tak jak ja , bo niektorzy czasami mowia ze naprawde przesadzam , a ja tylko chce ochronic swoje dziecko przed chorobami i wydaje mi sie to naturalne ala Odpowiedz Link Zgłoś
echna Re: Do mam z Sosnowca i okolic. 15.03.06, 06:17 Hej! Ja mam już "prawie dorosłego" syna Mateuszka. Ma 7 lat. I też zawsze bardzo przeżywam każdą chorobę synka. Mąż uważa że przesadzam, no ale czego się można spodziewać po facecie. Pozdrawiam. Monika. Odpowiedz Link Zgłoś
alusiap Re: Do mam z Sosnowca i okolic. 15.03.06, 08:41 hej, moja córka ma 4 latka,. wiem ze to jeszcze duzo czasu, zanim pojdzie do szkoły, ale czy moglabys mi polecic jakaś podstawowke, do najblizszej mojego domu i tak mam daleko, bez wozenia sie nie obejdzie , wiec pewnie bedzie mi obojetnie gdzie ja dowioze.A tak na marginesie moj maz mowi to samo,o chorobach, a ja znowu wczoraj bylam z nia u lekarza zeby ja osluchal, bo odkad zaczelo sie przedszkole, to wlasciwie nie ma tygodnia bez kaszlu, zwlaszcza wieczorem i rano, ale to podobno uroki przedszkola.pozdrawiam ala Odpowiedz Link Zgłoś
echna Re: Do mam z Sosnowca i okolic. 16.03.06, 06:45 Hej, wysłałam Ci meila na Twój adres gazetowy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
em_zetka Re: Do mam z Sosnowca i okolic. 27.03.06, 19:25 A ja mam prosbę do Ciebie... Czy mogłabyś mi napisać ile Pan dr bierze za wizytę domową? Chodzę do niego z synkiem i bardzo sobie chwalę ale może się zdarzyć że będę potrzebowała go wezwać do domu no i nie wiem ile kosztuje taka "przyjemność". Z góry dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
echna Re: Do mam z Sosnowca i okolic. 29.03.06, 06:41 Na szczęście dawno temu musiałam korzystać z porady dr. Adama (syn już nie taki chorowity), i wtedy wizyta kosztowała 40 zł, od koleżanki słyszałam że teraz 50zł Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś