Dodaj do ulubionych

usg 3D-okolice Bytomia/Chorzowa/ Katowic

15.05.06, 20:52
witam
prosze o namiary na lekarza lub przychodnię

dziękuje
Obserwuj wątek
    • ann32 Re: usg 3D-okolice Bytomia/Chorzowa/ Katowic 16.05.06, 07:19
      najprawdopodobniej w Ado-med2 Chorzów Batory tel.2470029/7722663 Pozdrawiam Ania
    • mamkube Re: usg 3D-okolice Bytomia/Chorzowa/ Katowic 16.05.06, 20:01
      Ja byłam w Bytomiu w jakiejś przychodni ....zaraz poszukam
      • mamkube Re: usg 3D-okolice Bytomia/Chorzowa/ Katowic 16.05.06, 20:08
        mam, Niepubliczny Zakład Opieki Zdrowotnej w Bytomiu, ul. Batorego 18 tel.
        3897085. Z tego co pamiętam to jest na rogu, a obok na przeciwko w budynku był
        jakiś szpital.
        Jak pamietam to najlepiej isć koło 20 tygodnia, ale warto zadzwonić i zapytać.
        Ja szczerze mówiąc myślałam że USG 3d na czyminnym polega. Tylko zdjecia są 3D,
        reszta jak standartowe usg, a kosztuje sporo. Pan zapisuje dosłownie ułamki
        sekund na cd....
        Natomiast gdybym miała polecić dobre usg, to jest rewelacyjna babka w Rudzie
        Sląskiej, nie ma ani kolorowego usg ani 3d, ale dokładnie mierzy i bada
        dzidziusia pod każdym kątem. To ośrodek Genom tel. 2444663. Sama też tam
        byłamsmile)
        • jokam Re: usg 3D-okolice Bytomia/Chorzowa/ Katowic 17.05.06, 20:57
          hej
          dzieki za namiary, w Sigmie tam na Batorego to nalezy sie zmiescic do 30
          tygodnia, a ja jestem w 27 i juz mnie nie umówią, bo nie ma miejsc

umówiłam sie na badanie w Adomedzie na 31/05, zobazce jak bedzie

mamkube

a na czym to 3d polega?i ile płaciłaś, ja chce miec nagranego dzidziusia a moj
          gin nie nagrywa
          • mamkube Re: usg 3D-okolice Bytomia/Chorzowa/ Katowic 18.05.06, 12:16
            Ja byłam na tym 3D tak koło 30 tygodnia i pan doktor powiedział że już za duży
            płód i mało można zobaczyć to 3D, że lepiej koło 20 tyogdnia na nie isć. Tak
            dziecko jest już za duże. A z tego co poamiętam to tylko zdjecia są 3D, nie
            obraz jako film, jeszcze sprawdzę na płytce. Zatrzymuje sie obraz i dopiero
            oglada tak trójwymiarowo...fajnie to wyglada, ale szczerze mówiąć spodziewałam
            sie czegoś wiecej. Film jak mi nagrał to to są ułamki sekund, dosłownie.
            Dopiero jak mężulek mi to zrobił żeby szło jedno za drugim na kompie to jakoś
            idzie i wyglada, a tak byłam zawiedzinoa. Chyba płaciłam koło 120 zł, ale
            sprawdzę bo to jakiś czas temu już było...Asia ma roczek ponadsmile). Może i tam
            sie coś zmieniłosmile). Ja chciałam żeby wogóle zobaczyc jak to wygląda, ale nie
            wiem czy sie opłacało...w każdym razie chciałam tylko dla samego faktu zeby
            sprawdziś na własnej skórze jak to wyglądasmile
            • mamkube Re: usg 3D-okolice Bytomia/Chorzowa/ Katowic 18.05.06, 12:17
              a jeszcze sam opis dzidziusia - płodu mizerny....dwa zdania
              dosłownie....lekarka tez powiedziała że tyle to ona sama na zwykłym usg niezbyt
              dokładnym to wyczyta...ale tak jak mówię chciałam mieć 3Dsmile)
              • jokam Re: usg 3D-okolice Bytomia/Chorzowa/ Katowic 18.05.06, 21:37
                no właśnie... ja tez będę w 30tygodniu, i zastanawiam się jak to będzie...
                • mamkube Re: usg 3D-okolice Bytomia/Chorzowa/ Katowic 20.05.06, 09:06
                  jeżeli bardzo chcesz zobaczyć 3d to idź, z dobrym nastawieniem. To była wtedy
                  druga moja ciąża i narazie nie palnuje wiecej i dlatego też chciałam zobaczyć
                  takie cuda technikismile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka