14.06.06, 15:26
Szukam kontaktu z Mamami, których dzieci chorują teraz na ospę. Pozdrawiam Ania
Obserwuj wątek
    • karola.v Re: Ospa 15.06.06, 13:35
      Moja córa choruje od tygodnia.
    • alusiap Re: Ospa 23.06.06, 13:12
      moja coreczka 4 lata, właśnie 3 tygodnie temu chorowała, ale tylko 4 dni , moze
      z 10 strupków i bez goraczki wink szybko minelo, miałam szczeście
      zycze zdrowia
      ala
      • mamusia_smerfusia Re: Ospa 01.07.06, 12:26
        jak wygląda ospa? po czym ja poznac? moj synus najpierw miał z 10 czerwnych
        plamek a teraz ma w tych miejscach takie bąbleki(wiekszosc na raczkach, a ze 2
        na buzi). czy to moze byc to? niby lekarka powiedziała ze nie, ale jak nie ospa
        to co to moze byc?
    • ann32 Re: Ospa 01.07.06, 15:52
      Wiesz nie pędę podważać decyzji lekarza. A jeśli nie ospa, to co powiedziała
      lekarka? Może skontaktuje się jeszcze z drugim pediatrą. Nigdy nie zaszkodzi.
      Serdecznie pozdrawiam. Gdyby to jednak była ospa i chciałabyś puder do
      smarowania to mogę odstąpić. Kupiłam o jeden za dużo. Pa Ania
      • mamusia_smerfusia Re: Ospa 01.07.06, 22:06
        powiedziala ze to moze byc alergia. maly ma pol roczku i jeszcze na nic nie
        chorowal wiec troche sie boje. tych plamek sie nie balam ale te bable mnie
        przerazaja. nie sa duze bo maja po okolo 2-3 mm.troche przypominaja takie wodne
        krosteczki. w poniedzialek ide jeszcze raz do lekarza. mały dostal jakis krem
        do smarowania ale jest na sterydach i nie chce nim go smarowac. nie wiem, moze
        zle robie ale slowo :sterydy, mnie przeraza. jak to bedzie jednak osspa to sie
        odezwe, z gory dzieki.
        pozdrawiam i zycze zdrowka.
        • mamusiamartusi Re: Ospa 02.07.06, 07:56
          mamo smarfusia mam nadzieje ze u was to tylko alergia!! odezwij sie jak juz
          bedziesz po drugiej wizycie

a do mam po ospowych dzieci mam pytanko!

czy z krost , ktore od kilku dni byly na ciałku i wyglądały zupełnie jak
          komoarowe i muszkowe!!! moze sie rozwinąć ospa?????????????

jestem przerazona bo na
          jednej z nich a raczej w srodku pojawila sie jakby malutka kropelka płynu -
          sprawdzilam pozostale i wyglądają tak samo jak piersza sadsadsad

ale nei sa to nowe krostki tylko teraz dopiero widac jjakikolwiek płyn ... takei
          małe potóweczki jakby....dzis niedziela i najpredzej jutro pojde do lekarza a
          mialam plan odwiedzis kolezanke i nocowac u niej z dzis na jutro ojojojoj taki
          fajny plan był sad a teraz mam stracha wielkiego - ona ma roczną córeczkę - jej
          trzylatek juz mial ospe chyba w marty wieku jakos tak

moja marta ma 20 miesiecy - podpowiedzcie!
          i od rana oglada na rece krosteczke i pyta co to ? co to?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka