amate 06.09.06, 13:41 Czy może ktoś polecić dobrego ortopedę dla dziecka w Częstochowie? Będę wdzięczna za namiary do lekarza, który nie leczy metodami sprzed 20 lat i jest otwarty na problemy pacjenta. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jjoanka1 Re: Ortopeda - częstochowa 07.09.06, 10:02 Polecam dr n.med. Grzegorzewskiego przyjmuje w Comedzie na Sobieskiego. Przestrzegam przed lekarzami z przychodni wojewódzkiej na Sobieskiego! Moje dziecko niepotrzebnie nosiłoby poduskę Frejki. Odpowiedz Link Zgłoś
jjoanka1 Re: Ortopeda - częstochowa 07.09.06, 10:08 Ja byłam prywatnie wizyta kosztuje 50 zł Odpowiedz Link Zgłoś
amate Re: Ortopeda - częstochowa 07.09.06, 10:13 Dzięki za odpowiedź - ja też parę lat temu byłam na Sobieskiego i żle to wspominam. Lekarze kompletnie olewają i jak pisałam wyżej pamiętają tylko metody sprzed 20 lat.. Chętnie wybiorę się do dr Grzegorzewskiego. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jjoanka1 Re: Ortopeda - częstochowa 07.09.06, 10:22 Nie wiem jak duże masz dziecko. U mojego w wieku 7 miesięcy lekarz z Sobieskiego stwierdzil dysplazję stawów biodrowych. Byłam przerażona. Na szczęście sprawdziłam tą diagnozę u 2 ortopedów, żaden nie potwierdził super diagnozy. Do dr Grzegorzewskiego trafiliśmy 1 kwietnia. Po badaniu dr stwierdził,że dziecko jest zdrowe i to nie jest prima aprilis. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amate Re: Ortopeda - częstochowa 07.09.06, 13:28 Moja ma 6 lat i prawdopodobnie koślawią jej się stopy - pediatra zalecił wkładki orto, ale wolałabym skonsultować to z ortopedą. Oprócz tego skarży sie często na silne bóle kolan w nocy. 2 lata temu byliśmy juz z tym u lakarza właśnie w przychodni MiDz, ale zbagatelizowali problem. Ostatnio bóle znów powróciły, więc szukam dobrego specjalisty, który nie powie mi "pewnie samo przejdzie". pzdr Odpowiedz Link Zgłoś