buleczka3 28.03.03, 11:21 Mam nadzieje , ze na tym forum sie znajdziemy kochane Gliwice i okolice. Pozdrawiam , buleczka3 ( Bułeczka ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
awe8 Re: A Gliwice odnajda sie ? 31.03.03, 19:08 Czy zadlądają tu również mamy z Gliwic?Jestem mama dwoch chłopców 6 i 3 latka i chętnie poznam inne mamuśki.Pozdrawiam EwaH. Odpowiedz Link Zgłoś
domi23 Re: A Gliwice odnajda sie ? 31.03.03, 21:17 a witam ja też z gliwic. jestem mamą dwuletnich bliźniaków - michała i mikołaja pozdaiwam - dominika Odpowiedz Link Zgłoś
fasola_edziecko Re: A Gliwice odnajda sie ? 02.04.03, 12:05 hej hej hej wszystkim gliwiczankom hej dominika myślę że nie będzie tu tak źle buziaki ode mnie błażeja i matiego Odpowiedz Link Zgłoś
domi23 Re: A Gliwice odnajda sie ? 09.04.03, 13:51 dzięki za buziaczki)))) przesyłam również : ++++ liczę na spotkanie, jak tylko aura się zmieni i przestanie mrozić. mam nadzieję że dzieciaczki zdrowe. pozdrowienia od misia i kołaja dla błażeja i matiego ) Odpowiedz Link Zgłoś
skipperka Re: A Gliwice odnajda sie ? 02.04.03, 11:10 Ja też jestem z Gliwic. Jestem mamą 2 chłopców 2.5 i 4.5 roku. Mieszkam w Łabędach, a Wy?! Odpowiedz Link Zgłoś
lidka21 Re: A Gliwice odnajda sie ? 02.04.03, 14:34 Wiatjcie! Ja nadal jestem lidka21 tak jak na edziecku.MAm nadzieje że lista szybko sie zapełni i odnajdziemy sie. POZDRAWIAM SREDECZNIE! Odpowiedz Link Zgłoś
a.l.o.e.s Re: A Gliwice odnajda sie ? 02.04.03, 21:48 Cześć dziewczyny, jestem tu też, ale mało kogo poznaję i mam problem z loginem, cokolwiek wymyślę juz zajęte. Ten tu też jest na chwilę. No nic, będzie O.K. Widzimy sie w sobotę 5.04. o 15.00, 16.00 lub jak która może popołudniu w ogródku jordanowskim w parku Szopena, lub w razie niepogody w Bajdocji. Pozdrawiam Ala (tak się podpisywalam na edziecku i tak sie będę podpisywać) Odpowiedz Link Zgłoś
lidka21 Re: A Gliwice odnajda sie ? 03.04.03, 14:26 Pogpda w sobote chyba bedzie brzydkaWiec moze umówmy sie pod Ikarem i zdecydujemy co robic.Czy bedzie nas 15 bo wtedy wstep do bajdocji po 5zł a tak 13zł Odpowiedz Link Zgłoś
rzenia2 Gliwiczanki, odwolujemy spotkanie? 05.04.03, 09:24 Bardzo brzydka pogoda dzisiaj, moze przelozymy na po Swietach? Rzenia Odpowiedz Link Zgłoś
lidka21 Re: Gliwiczanki, odwolujemy spotkanie? 05.04.03, 13:22 Ja jestem za przełożeniem bo nie mam samochodu a boje sie małego wieźć wózkiem żeby sie nie przeziebił(MamaNikuni czyli Wiola tez jest za przełożeniem.sTRASZNIE MI PRZYKRO ŻE WAS NIE ZOBACZE CHYBA...((Chyba że mamy zgadaj sie jedna z druga i poprzywoża sie nawzajem.Fajnie by było) Odpowiedz Link Zgłoś