Dodaj do ulubionych

DOBRA OPIEKUNKA W TYCHACH - NA WCZORAJ!!

IP: *.* 28.08.02, 22:08
Ratunku. Umówiona opiekunka podupadła na zdrowiu, lekarz orezkł, że nie może nosić nic cięższego niz 2 kg. A mój Kubełek waży ponad siedem... Za kilka dni wracam do pracy. Jesli któraś z Was zna kogoś w Tychach, kogo może polecić - napiszta.Pozdrawiam.mamusia Kubusia
Obserwuj wątek
    • Gość: kkasia Re: DOBRA OPIEKUNKA W TYCHACH - NA WCZORAJ!! IP: *.* 01.09.02, 08:01
      Chętnie ale Siemianowice to chyba za daleko by wozić maluszka a dojeżdżać nie mam czym bo skradziono nam samochód. Jeśli jednak nie znaleźlibyście nikogo i moglibyście małego przywozić to na początek chętnie się zaopiekuję za symboliczną opłatę.
      • Gość: EdyR Re: DOBRA OPIEKUNKA W TYCHACH - NA WCZORAJ!! IP: *.* 01.09.02, 21:06
        Hej. Wysłałam Ci maila na twój adres, ale nie jestem pewna czy czegoś nie pokręciłam więc pisze tu. Siemianowice jednak za daleko, bo prozaicznie nie mamy samochodu więc sprawa bierze w łeb. A szkoda, bardzo.Trzymaj się ciepło. Pa. edytka
      • Gość: AniaSK Re: DOBRA OPIEKUNKA W TYCHACH - NA WCZORAJ!! IP: *.* 03.09.02, 13:16
        Jeśli Cię jeszcze interesuje opiekunka z Tychów, to daj znać. Co prawda nie oddam Ci swojej ;-), ale przy okazji rozmów z Paniami-Kandydatkami brałam pod uwagę jeszcze dwie osoby, więc mogę Ci podać namiary...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka