Dodaj do ulubionych

STOMATOLOGA PRZYJAZNEGO DZIECKU - SZUKAM

IP: *.* 16.09.02, 14:52
WITAM WSZYSTKICH "FORUMOWICZÓW"!!Jak wiadomo pierwsza wizyta u dentysty jest dla dziecka wielkim przeżyciem. Dlatego szukam rodziców, którzy mogą polecic, jakiegoś naprawdę dobrego lekarza z pozytywnym nastawieniem do dzieci, a nie tylko chęcią zarobienia pieniędzy ( nie obrażając oczywiscie nikogo!)Zgóry dziękuję i serdecznie pozdrawiam, Edyta
Obserwuj wątek
    • Gość: magusia Re: STOMATOLOGA PRZYJAZNEGO DZIECKU - SZUKAM IP: *.* 17.09.02, 18:55
      Witaj Matheo!być może mogę Ci pomóc ale podaj miejscowość w której chcesz znaleźć pedodontę.
      • Gość: matteo81 Re: STOMATOLOGA PRZYJAZNEGO DZIECKU - SZUKAM IP: *.* 18.09.02, 15:58
        Zależy mi na najlepszym dla mojego 2,5 letniego synka stomatologu, miejscowość nie jest tak bardzo istotna. Chociaż dobrze by było, gdyby to były okolice Zagłębia. Mieszkam w Sosnowcu. Z góry dziękuję. Edyta
        • Gość: kkasia Re: STOMATOLOGA PRZYJAZNEGO DZIECKU - SZUKAM IP: *.* 30.09.02, 19:24
          Super dentystka jest w Siemianowicach w przychodni na ul. Jana Pawła, niestety nie pamiętam jej nazwiska. Postaram się to sprawdzic i dam Ci znac razem z ewentualnym numerem telefonu oczywiscie jesli to nadal aktualne. Mój mały był sachwycony a ja wraz z nim pozdrawiam Kasia /pantera6363@wp.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka