firella2 08.12.06, 01:03 Szukam dobrego pediatry w południowych dzielnicach Katowic (Ochojec, Piotrowice, Ligota, Kostuchna itp.), przyjmującego na NFZ. Czy możecie polecić kogoś sprawdzonego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosiagrzes1 Re: Pediatra w Katowicach 08.12.06, 13:14 Ja polecam Panią doktor Pawlas z Profamilii mieszczącej sie na osiedlu Odrodzenia. Zawsze przywiązuje dokładna uwage do małego pacjenta. Szczegółowo bada i można od niej uzyskac każdą poradę związaną ze zdrowiem dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
gemmavera Re: Pediatra w Katowicach 08.12.06, 13:55 Teraz chodzę z dziećmi do dr Skrzyp w przychodni 'Epione' na Kijowskiej (os. Kokociniec). Bardzo miła, wesoła, poświęca pacjentom (i rodzicom ) dużo czasu. Jest tez bardzo otwarta, co jest dość ważne - udało mi się np. przekonać ją do zaszczepienia dziecka zabitym polio (mimo że pięciolatki powinny byc szczepione żywym). Oczywiście to nie było moje widzimisię - miałam powód, żeby o tę szczepionkę poprosić, a pani dr po wysłuchaniu mnie uznała, że jest wystarczający. Ale że na Kijowską mam dośc daleko, niedługo przenosimy się do przychodni Tommed na Fredry (Piotrowice) do dr Sowuli. Wszyscy moi sąsiedzi, bliżsi i dalsi, bardzo ją zachwalają. ) No ale jeszcze jej nie znam, więc nie mogę polecać z czystym sumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś