Gość: papużka IP: *.* 20.01.03, 22:00 Mieszkam w Jaworznie i mam 5 miesięczną córeczkę Basię. Bardzo chciałabym poznać inne mamy . Proszę o kontakt !!!Pozdrawiam.Ewa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: malina Re: poznam inne mamy IP: *.* 21.01.03, 17:33 Witaj EwciuTo znowu ja Malina, chyba Cie troche zameczam, ale widzę że nie ma odzewu na Twój post.Zapraszam do korespondencji ze mna jezeli masz ochote adres juz masz.Mam synka Michała 19m-cy, bardzo brykajacego tygryska, jest szalenie pogodny, usmiechniety i ...zaczyna mówic co jest rozbrajające.Jak Tam Basia-napisz cos o niej bardzo chetnie poczytam.Obecnie nie pracuję, i narazie dobrze mi z tym, ale tez czasami chciałabym pogadać, spotkać sie z jakimiś mamami i chociażby poplotkować.Pozdrawiam Cie serdecznie i Basię takżeMalina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pyza8 Re: poznam inne mamy IP: *.* 22.01.03, 18:31 Cześć !Mam na imię Basia i jestem mamą Zuzi. Mieszkam co prawda w Bytomiu ale zawsze możesz do mnie napisać i pogadać na GG. Będzie mi bardzo miło.moj nr 2229155Pozdrawiam Ciebię i Basię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MOKO Re: poznam inne mamy IP: *.* 24.01.03, 17:58 Hejka to i ja sie dołańczam , jestem z Mysłowic i mam synka, który ma 4 latka mój nr gg to 4191961 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basiaczek Re: poznam inne mamy IP: *.* 30.01.03, 12:50 Cześć, Mam na imię Basia,razem z 3,5-letnim synkiem Przemkiem mieszkam w Czeladzi na Piaskach. Chętnie nawiążę znajomość z innymi mamami z okolic. Wprawdzie pracuję ale popołudniami i wieczorami na pewno znajdę czas na miłe spotkania, pogaduchy i wymianę doświadczeń. Piszcie na priva, czekam. Basia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lidka21 Re: poznam inne mamy IP: *.* 30.01.03, 19:10 Witajcie!Jestem mama 18 miesiecznego Michałka , mieszkamy w Gliwicach.Mój numer gg 4301795.Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: libra99 Re: poznam inne mamy IP: *.* 13.02.03, 21:47 Witaj.Ja też jestem z Jaworzna. Mam prawie 4-letniego Tomka i małą dzidzię - jeszcze w brzuchu .Co prawda pracuję, ale w wolnym czasie chętnie poklikam. Jeśli masz ochotę pogadać to podaję mój numer GG 1098476. Albo jeśli wolisz to napisz na priva.Pozdrawiam.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: poznam inne mamy IP: *.* 20.02.03, 22:17 Cześć mam na imię Kasia i mam dwu i półletniego synka Bartusia mieszkamy w Katowicach i bardzo chętnie nawiążemy nowe przyjaźnie. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basik_hubert Re: poznam inne mamy IP: *.* 21.02.03, 11:51 Witaj Ewo !Jestem imienniczką Twojej Córeczki i mam 2,5 letniego synka Huberta. Mieszkam w Katowicach, ale częto bywam w Jaworznie, bo tam mieszkają moi rodzice.Jęśli masz ochote na spotkanie lub/ i konatkt e-mailowy to napisz proszę.Pozdrawim gorąco Basia Odpowiedz Link Zgłoś