madzix88 24.07.07, 16:26 Gdzie w okolicach Tych można rodzić po cesarsku na życzenie, tzn. bez wskazań medycznych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziubeq Re: cc - okolice Tych 25.07.07, 11:32 być może Mikołów ale pewna nie jestem musiałabyś zadzwonić Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina_sn Re: cc - okolice Tych 25.07.07, 12:33 przejdź się do ginekologa prywatnie i porozmawiaj na ten temat, najlepiej byłoby udać się do ordynatora, w tychach to dr Poręba a w mikołowie dr Dyrda i naprawdę dobrze przemyśl swoją decyzję, cc to nic dobrego... Odpowiedz Link Zgłoś
shelly Re: cc - okolice Tych 30.07.07, 16:12 Mialam ten sam problem. Pomimo prywatnego lekarza, ktory prowadzil ciaze, nikt nie mogl mi zagwarantowac rozwiazania przez cc. Nie przekonywalo ich nawet to ze stracilam juz 2 ciaze, ze mam 35 lat a ciaza obecna jest od poczatku zagrozona. Skonczylo sie, ze mialam cc w Krakowie a moja coreczka przyszla na swiat cala i zdrowa. Dowiedz sie moze w Katowicach, w tym nowym prywatnym szpitalu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś